Hurtig levering, allerede efter 2 dage. Manglede blot en nøgle til kufferten ellers er jeg tilfreds. Ikke sidste gang jeg køber varer der 👍
Online-Tasker.dk
Ordren blev leveret som lovet. Men kunne nu godt bruge lidt ekstra informationer såsom ordrestatus og forsendelsesstatus. Fik aldrig en underbeskæftigelse pr. email eller om ordren er blevet beha... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik min pakke allerede 2 dage efter jeg havde bestilt min pakke eftersom jeg først bestilte dem om aften så de kunne sende den næste dag. Så vil bare sige lyn hurtig levering, god tilfredshed med... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Online-Tasker.dk ApS er en dansk virksomhed der tilbyder et stort og bredt udvalg i tasker til Computere, kameraer, MP3 afspillere m.m. Vi sætter en ære i hurtig levering, lave priser og ikke mindst glade og tilfredse kunder. Hvis du som kunde imod forventning, ikke har været tilfreds med et ordreforløb, så skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice, vi finder altid en løsning, så du bliver tilfreds. Kundeservice kan kontaktes på nedenstående kontakt oplysninger.
Industrivænget 14, 8783, Hornsyld
- info@online-tasker.dk
- www.online-tasker.dk
Meget tilfreds
Hurtig levering, produkt af kvalitet som forventet, alt forløb som det skulle.
Fuld tilfreds meget hurtig levering Så kan varmt anbefales
Jeg bestilte 4 tasker den ene dag og den næste dag havde jeg dem så det var godt nok hurtigt bestilte så en ny bestilling af de samme tasker blev ringet op af en venlig herre som fortalte at de var blevet udsolgt så de kun havde en enkel tilbage så om jeg ville have den eller vi skulle annulerer ordren nu de kun havde en og jeg skulle ha haft 8 vi annulerer den og jeg syntes at det var pænt af manden og ringe og sige det så alt i alt rigtig god service.
Fik ikke den rigtige vare
Jeg havde bestilt en sleeve til min Macbook Air 11 tommer. Jeg fik en af et helt andet udseende en den jeg havde bestilt, men på den medfølgende kvittering stod der den rette. Efterfølgende kunne jeg se, at den model som jeg oprindelig havde bestilt, var taget af hjemmesiden.
Det havde været god skik at maile mig om hvilken model jeg ville have, hvis den ønskede ikke var tilgængelig.
Jeg kunne naturligvis have sendt retur, men jeg gad ikke besværet og beholdte derfor den model jeg fik tilsendt, til trods for at det ikke var den ønskede.

Fuldstændig problemfrit
Fin og overskuelig side - Hurtigt svar - Hurtig levering som lovet.
Ingen problemer
Bestillingen fungerede fint og varen var som forventet
Særdeles tilfreds
Jeg har fået en god behandling, men kunne ønske hvis man var nær firmaet, at man kunne afhente taskerne.

Hurtig og effektiv ekspedition
Alt forløb glat og hurtigt!
Alt fungerede perfekt
God hjemmeside, bestillingen fulgt op med fyldestgørende orientering, og forsendelsen fungerede perfekt
Billigt med hurtig levering, dog med minuser.
God og hurtig betjening. Dog var billederne på mange af taskerne ikke specielt gode, eller direkte ringe. Derudover mangler der indre og ydre mål på flere af sleeve'ene. Jeg skulle bare bruge et sleeve her og nu, og satsede derfor og købte et. Men det var et sats, jeg vidste ikke hvor tykt sleevet var eller om det ville passe.

Perfekt
Omgående levering, produkt som det fremgår af hjemmesiden, kan kun anbefales!
Hurtig handel - hurtig levering
Så nemt kan det gøres
Perfekt-hurtig levering
Hurtig & troværdigt..
Jeg vil anbefale online-tasker.dk - de er billige & hurtige..
Hurtig og præcis
Det var nemt at bestille. Hurtig levering. Kunne følge varen hele vejen. Super
Fin betjening
Produktet lever op til mine forventninger, dog er det et irritationsmoment at brugervejledning ikke er på dansk
Hurtig levering - god pris
Produkterne blev leveret hurtigt - prisen er helt OK og produkterne i god kvalitet
ærgerlig !!
Jeg bestilte en computer sleeve.
der var hurtig levering, men desværre var der en fejl på deres hjemmeside. de mål der stod på siden passede ikke på varen.
det var ret træls, da tasken så var for lille til min bærbær.
jeg skrev til deres mail, og dagen efter var der svar og ok service, hvor de lovede at sende en blanket så jeg kunne returnere gratis.
fin service, men meget træls med fejloplysninger.
_________________________________________
blev kontakter og fik lavet en ny aftale.
nu er pengene blevet returneret, uden at jeg behøver at skal på posthuset og sende sleeve'en tilbage - det er god service ! ;)

God og hurtig
Fremragende og hurtig forsendelse, og varerne lever fuldstændigt op til det jeg bestilte. Kan varmt anbefales.
Hurtigt og smertefrit
Jeg bestilte en vare og modtog den dagen efter.
Nemt, hurtigt - og billigt!
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos online-tasker.dk
Fantastisk, intet mindre!
Jeg bestilte et neopren sleeve til min 13" MacBook hos online-tasker, da de var billigst på markedet. Jeg afgav min bestilline sent lørdag aften, og på trods af helligdage og det hele modtog jeg igår min pakke :)
Jeg har intet at klage over, jeg har modtaget mails med informationer under hele "forløbet" og det er ikke sidste gang at jeg ligger mine penge hos online-tasker..
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.