One2move Bewertungen 1’621

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft samarbejde med one2move bredebro, og fået den bedste service, da der var lidt problemer, blev det løst på aller fineste måde, og opler stor hjælpsomhed.. kun positivt at sige,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kommer til en møgbeskidt bil både indvendigt og udvendigt. Blinklys på spejle knust/ smadret. Melder fejl på lys. En positiv ting er den har gode dæk. Efter vores første oplevelse fik vi et opka... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin service, let og nem afhentning og aflevering, bilen var god og i meget fin stand, bruger dem hlet klart igen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fin service ved afhnetning og bilen var i perferkt stand og alt i alt var den en smooth oplevelse som levede helt op til forventingerne.

1. Mietwagenanbieter
  2. Kfz-Leasingservice
  3. Lieferwagenvermietung

Vom Unternehmen geschrieben

One2move Biludlejning tilbyder en billig billeje, der nemt kan tilpasses til dit behov. Vi er en landsdækkende kæde af selvstændige udlejningsforretninger med næsten 100 afdelinger. Vi udlejer alt fra små personbiler, varevogne, flyttebiler, minibusser og trailere. Vores erfarne udlejere er alle dygtige fagfolk, der sætter store ære i at levere god service og kvalitetsbiler til vores kunder. Hos os starter dagsprisen ved 249kr. inkl. 100 km. Man kan også minilease en bil i 30 dage fra kun 2.500 inkl. et fast antal km. Leje af bil er en god og fleksibel oplevelse hos One2Move Biludlejning Lejer du bil hos os er du dækket af en basis kaskoforsikring.

4.6

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg lejet en 7personerBil ved Michael…

Jeg lejet en 7personerBil ved Michael one2move i Rødovre, en rigtig fin Mercedes V 250. Dette var en rigtig god oplevelse, han spurgte indtil om jeg før havde kørt med Automatgear før da det var i bilen, ellers fortalte han lidt om bilen og instruktion om bilen var god. Jeg hentet bilen om Torsdagen, hvor vi skulle bruge den tidligt Lørdag morgen hvor vi skulle til Konfirmation. Bilen kørte super godt, og jeg har ikke en finger at sætte på bilen eller Michaels service, overordnet set en rigtig god oplevelse. :)

4. Mai 2024

Hej Philip

Mange tak for de fine ord, dem lader vi selvfølgelig gå videre til afdelingen.
Vi er utroligt glade for at det var en god oplevelse!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nem booking

Nem booking, men:
Hvordan betjenes liften? Ingen information.
Skal bilen afleveres med fuld tank? Ingen information.
Hvor ønsker One2Move bilen parkeret ved aflevering? Ingen information.

5. Mai 2024

Hej Torben.

Vi er selvfølgelig kede af du ikke føler du har fået den tilstrækkelige information på de punkter du har nævnt.

Vi har giver informationen videre til afdelingen, så de fremover kan give de nødvendige instruktioner.

Med hensyn til brændstof, kan jeg se du ikke er blevet opkrævet noget ekstra?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en glimrende bil

Jeg fik en glimrende bil, klare instruktioner. Ingen problemer!

27. April 2024

Hej Steen.

Tusinde tak for din anmeldelse, den og stjernerne sætter vi stor pris på!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at booke og meget god service ved…

Nemt at booke og meget god service ved afhentning og aflevering i Kolding 👍 kan anbefales og prisen er der ikke noget at komme efter

15. April 2024

Hej Janus.

Tusinde tak for din feedback, sætter vi stor pris på!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Glimrende service og gode priser

Kenneth og team hjalp os med at skrue et godt tilbud sammen og var rigtig hjælpsomme - fine biler, forvarmet, og god service. 5 stjerner.

6. April 2024

Hej Mathias.

Mange tak for de fine ord og ikke mindst stjerner, det sætter vi stor pris på!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var alt i alt bare en god oplevelse…

Det var alt i alt bare en god oplevelse at leje en bil via One2move.

Jeg vil helt klart gøre det igen, næste gang jeg står med det behov.

5. April 2024

Hej Asghar

Mange tak for din anmeldelse. Vi er super glade for at høre om din gode oplevelse, det er glade kunder vi lever af!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg lejede en flyttebil med lift i 2…

Jeg lejede en flyttebil med lift i 2 dage med ekstra kilometer. Oplevede en god overdragelse af bilen. Også en god oplevelse efter afleveringen.

Alt i alt tilfreds og lejer gerne ved One2Move igen.

27. März 2024

Hej Kenneth.

Mange tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for.

Vi glæder os til at betjene dig, når du igen har et behov.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter et andet udlejnings firma for 3…

Efter et andet udlejnings firma for 3 gang har brændt mig af ift leje af bil, opsøger jeg One2movebiludlejning.dk for at høre om mulighederne for bil abonnement, og får fat i Kenneth tror jeg han hed, som gav mig alle svar jeg havde brug for. DOG kunne der godt lige bruges noget info på hvad max leje perioden er for deres bil abonnement, da jeg overvejer at lave på et år. Men jeg glæder mig til at bruge jer fremover, der kommer naturligvis en ny anmeldelse når jeg er kommet godt igang!

25. März 2024

Hej Mike.

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du fandt de svar som du søgte da du kontaktede os.
Du er altid velkommen til at tage fat I os igen, så skal vi sørge for du bliver godt kørende.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Ejerne var fleksible mht aflevering af Varevognen og meget venlige.
Vil til enhver tid bruge dem igen!

18. Februar 2024

Hej Ulla.

Mange tak for din anmeldelse og fine ord, det sætter vi stor pris på!

Flyttebil uden problemer.

Utrolig fleksibilitet i forhold til afhentning og aflevering i weekend. Bil var ren og i god stand.

28. Januar 2024

Hej Kirketerp.

Tusinde tak for din anmeldelse, vi er meget glade for at det har været en god oplevelse.

Professionel og hjælpsom

I forbindelse med flytning har vi lejet en varevågen hos One2move i en kold lørdag morgen.
Den medarbejder fra One2move har været utroligt hjælpsom, imødekommende, professionel og venligt.
Tak for god behandling. Jeg vil altid komme tilbage igen.

6. Januar 2024

Hej Maryam

Tusinde tak for din anmeldelse, flotte ord og ikke mindst stjerner, det sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at høre du havde en god oplevelse, vi glæder os til at betjene dig igen når du skulle have en behov!

Hurtigt,nemt og effektivt

Hurtigt,nemt og effektivt - til en god pris

30. Dezember 2023

Hej famillien Pedersen.

Mange tak for jeres anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Super service , super tilfreds👍👍

28. Dezember 2023

Hej Jakob.

Tusinde tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på, og vi er utroligt glade for at du har haft en god oplevelse!

Mvh One2move

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bilen osv var som sådan fin nok

Bilen osv var som sådan fin nok, men når man lejer en kassevogn lørdag til søndag med henblik på flytning burde man blive orienteret om at der er monteret reoler i bilen.

2. Dezember 2023

Hej Mads.

Vi er kede af du ikke er blevet informeret om dette. Normalt er der ikke reoler i vores varevogne, det er kun nogle ganske få hvor dette er tilfældet, så det er beklageligt du ikke har fået den besked.

Håber I trods alt fik klaret det I skulle.

Mvh Kennet One2move

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr