Angående medlemsrabatter som man skulle få på Bensinen 50öre/l. Tycker det skall vara kopplat till ditt OKQ8 kort.inte någon rabattkupong som ska skannas. Finns bara obemannade tankställe där jag... Mehr ansehen
Hyrde en lastbil till Umeå och blev upplyst om att jag då behövde lägga till fria mil. Accepterade detta och expediten säger att då landar priset med försäkring på 1395. Jag tyckte det lät bra och sig... Mehr ansehen
OKQ8 Fittja, Stockholm. An extremely unpleasant experience visiting this station point as a downright unpleasant and rude man was working at the cash register. He was clearly unwilling to answer a si... Mehr ansehen
Var på OKQ8 vid Ågårdrondellen Lidköping i dag 28/6 -26 på eftermiddagen och tvättade bilen och möttes av en personal i kassan som var väldigt nonchalant och nästan otrevlig har alltid varit goa tje... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Verkstad i Haninge. Undvik
Verkstad i Haninge.
Oseriös verkstad då det gäller verkstadsarbeten. Debiterar för enbart felsökning utan offert eller avtal.
Krav på säkerhetsvajer
Hyrde släpvagn hos OK Brynäs i Gävle för några veckor sedan.
Säkerhetsvajern var trasig och gick inte att sätta fast. Jag påpekade detta men då sa killen jag frågade att det inte längre är något krav på säkerhetsvajer??
Jag påpekade att det kan ju bli en riktigt svår olycka om släpet lossnar, svaret blev att det blir en försäkringsfråga då??
Skickade frågan till Carspect och dom svarade att kravet finns fortfarande och det finns skrivet i den föreskrift som alla besiktningsföretag arbetar efter (TSFS 2017:54):
USE LESS CARD
USE LESS CARD, I ENABLED SHOPING IN EUROPE THROUGH THE LOGIN PORTAN AND TRIED SHOPING OUT SIDE SWEDEN NO WHERE THE CARD WORKS, TRANSACTION FAILS. MY FRIEND ADVICED TO TAKE CIRCLE K CARD, Made Blunder not listening to him
Inget kvitto från personal.
Inget kvitto från maskin. Sånt händer, men att man måste stå och bråka med personalen för att få en papperslap. Jag har ju redan betalat vid pumpen och det är ju där min bil står.
Jag hoppas att det är bensin i pumpen och inget skattefusk som pågår. För det är min rätt enligt Svensk lag att få ett kvitto på köpet.
Lurat av backup försäkringen
Lurat av backup försäkringen. De gör allt för att undvika att betala ut rättmäsig ersättning som annars klart framgår ur försäkringsbrevet. Visade fram dokumentation på allt dom begärde. Jag stod på så länge jag orkade men fick ge mig till slut då energin var låg och stressen hög. Kan inte rekommendera andra detta. Har sagt upp försäkringen direkt för att undvika upplevelsen igen. Och vill uppmana alla att vara väldigt försiktigt med teckna försäkring här. Verkar till att de enbart är fokus på att lura pengar ur folk.
Försökte starta tvättabbonnemang med…
Försökte starta tvättabbonnemang med företagskortet. Funkade inte och kortet låstes. Skitfunktion!
Hyr inte lastbil hos OKQ8
Hyrde en lastbil för att flytta på OKQ8. Bilen var kraftigt nedsmutsad i förarhytt och flak. Någon hade troligen fraktat schaktmassor. Det var ingen option att hyra någon annanstans var tvingen att flytta på denna tidpunkt. Helt oförstående expedit på stationen. Klagomål registrerat hos OK men utlovad återkoppling har uteblivit.
OKQ8 centralt tar inget som helst…
OKQ8 centralt tar inget som helst ansvar för sina stationer.
Dåligt utförd maskintvätt på resande fot och OKQ8 centralt säger att dom inte här något alls med det att göra och hänvisar till stationen som ligger 15 mil bort.
Dyrast och sämst
Sveriges dyraste bensinmackar är också de som har överlägset sämst service. Nu försöker de dessutom tvinga sina kunder att betala allt genom en usel och användarovänlig app. Så nu räcker det. Jag kommer aldrig mer att tvätta bilen eller tanka hos OKQ8. Att få ut insats/"återbäring" tar tydligen över ett år efter att man sagt upp sitt medlemskap. Typiskt och talande för detta företag.
Okq8 automattvätt
Okq8 automattvätt Norrleden Västerås. Det är den största blåsning jag varit med om. Borstlös är väl det enda som är sant deras beskrivning av sin borstlösa biltvätt. En annan valfri automattvätt med borstar och liknande tvättprogram har aldrig misslyckats lika fatalt. Tog deras näst dyraste program. En kraftig regnskur får bort mer smuts från bilen än deras tvätt. Min bil var normalt nedsmutsad, ändå hade en hink med vatten kastad över bilen fått bort lika mycket smuts. Om du inte vill bli blåst, TVÄTTA INTE BILEN HÄR!!!
Alltid trevliga och hjälpsamma på OKQ8…
Alltid trevliga och hjälpsamma på OKQ8 i Hedemora iallafall.
Hemskt bemötande av en i personalen som…
Hemskt bemötande av en i personalen som verkar ha problem då han skriker på folk utan orsak.
Hade detta som min hemmamack & tvättställe men efter det här så varnar jag ALLA för det här stället.
Kontaktade OKQ8 efter detta vidriga bemötande men NOLL svar.
Sämsta företagskort
Sämsta företagskort som man kan beställa! Tar 10 arbetsdagar tills den kommer fram sedan skickar de koden separat vilket i sig tar minst tre arbetsdagar. Om kortet kommit fram men inte koden så ska kortet kastas och ny kort ska beställas vilket också tar lika många dagar eftersom varje kort har sin egen kod!!
Behöver du kortet snabbt så är inte okq8 redo att leverera!
Dyr bensin jämfört med andra jämnt!
Dyr bensin mot andra jämnt!
Tanka bara hos två andra som håller lägst pris.
Dyr minutpris att tvätta bilen själv sedan får man köa för att betala för tiden man köar också!!!
Nästan allt är dyrare i butiken med än någon annanstans.
Omständigt som dyrt att tvätta bilen själv.
Minutpris!!!
Lämna INTE in dina paket till detta…
Lämna INTE in dina paket till detta företag! Jag fick inte mitt paket för att ni skickat vidare FÖRSENT! Mitt tips, handla bensin, punkt...
By the way , paket fick jag aldrig.
Tvätthall, Q8 Vällingby
Tvätthall, "gör det själv" erbjuder avfettning som är verkningslös och dyr. Ett tips är att köpa avfettning på flaska.
OK-kortet är bra
OK-kortet är bra, därför att det är användarvänligt. Lätt att ta bort de spärrade funktioner tillfället, för att göra vissa transaktioner. Det har hänt att om en viss typ av transaktion skulle ha skett på natten,så har den stoppats.
Fungerar i alla länder, även på Cuba där andra kort blev nobbade. Får även bonus på allt som köps på kortet.
Håkan
Deras tvättabonnemang är rena…
Deras tvättabonnemang är rena skämtet.Tvättautomaten är ofta ur funktion ,ibland lyser den grönt men det går inte att köra in eftersom porten öppnas ej.Det hjälper inte att köra fram och tillbaka eller att torka rent regskylten ,porten öppnas inte.Var på väg hem från Ulricehamn,bilen var skiten som fann,tänkte tvätta den först på OKQ8 vid landvetter flygplats-tvätten var så klart stängd.Åkte vidare i hopp att kunna tvätta den vid OKQ8 inte långt ifrån Frölund Torg(på hemvägen)-portjäveln öppnade inte trots grönt ljus.Gick ur bilen för att torka av regskylten,körde fram och tillbaka med bilen men portjäveln öppnade aldrig.Av 8 försök att tvätta bilen har jag lyckats få den ren 4 gånger under en månads tid-och det är INTE OK.Avslutar mitt abonnemang med en gång.Tack och hej.
Personlig nummerskylt
Skaffade en personlig nummerskylt. Denna accepteras av alla parkeringsbolag för parkering men OKQ8 kan inte acceptera den för månadsabonnemang av biltvätt. Är det så man behandlar en återkommande kund?
VARNING osann information innan man tecknar försäkring
Tecknade bilförsäkring till mina två bilar. Fick information om att det var 30 dagars uppsägning på försäkringen. Tecknade även deras backup försäkring. När jag sedan fick fel på bilen gällde inte assistansförsäkringen eftersom bilen gått mer än 15000 mil. Har haft flera försäkringsbolag tidigare där detta ej varit ett problem. När jag ville säga upp försäkringen var det inte alls 30 dagar.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.