Angående medlemsrabatter som man skulle få på Bensinen 50öre/l. Tycker det skall vara kopplat till ditt OKQ8 kort.inte någon rabattkupong som ska skannas. Finns bara obemannade tankställe där jag... Mehr ansehen
Hyrde en lastbil till Umeå och blev upplyst om att jag då behövde lägga till fria mil. Accepterade detta och expediten säger att då landar priset med försäkring på 1395. Jag tyckte det lät bra och sig... Mehr ansehen
OKQ8 Fittja, Stockholm. An extremely unpleasant experience visiting this station point as a downright unpleasant and rude man was working at the cash register. He was clearly unwilling to answer a si... Mehr ansehen
Var på OKQ8 vid Ågårdrondellen Lidköping i dag 28/6 -26 på eftermiddagen och tvättade bilen och möttes av en personal i kassan som var väldigt nonchalant och nästan otrevlig har alltid varit goa tje... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
VARNING!!!
Jag har blivit lurad på tankning av min bil på OKQ8 bemannad station i Järfälla. Betalade i kassan, stoppade slangen i bilen och kort därefter slog trycket av. Jag frågade i kassan om det var normalt och hon sade jag. Men när jag började köra vidare så förstod jag att det inte kom något bränsle alls, mätaren har inte uppdaterats och den gula lampan fortsatte lysa samt km fortsatt gå ner. Eftersom jag var på väg hem till Uppsala hade jag inte möjlighet att vända och ta reda på vad som hänt. Ringde och mejlade till både stationen samt till OKQ8 men ingen hjälp.
Dåligt Service
Hyrd skåpbil för 4 timmar från OKQ8 Vällingby. Bilen parkerad så man måste gå in från passagerare siden. Efter man hade skrapat snö och ice från framrutan körde hem en säng från Stalands möbler Vällingby 4km totalt. När jag lämnade tillbaka bilen tankade personalen den och klämde in 1,52 liter diesel 27,65kr för 4 km orimligt tyckte jag.
Föreståndaren var oförstående att bilen drar 3 km per litre eller bilen var inte full tankade när jag tog emot den.
Fruktansvärde service känslor.
Kräver de tanka innan man tar emot.
Väljer annan alternativ istället.
Gillar man känslan av att besöka…
Gillar man känslan av att besöka nattklubb är denna butik perfekt! Hög musik och känslan av att hålla kö i kassan för att det ska verka populärt är påtaglig. Har man riktig otur får man en familj framför sig som alla ska välja olika korvar eller glass. 1 öppnad kassa av två och kö är enorm. 10 min senare kommer personal ut och bemannar nästa kassa. Anställda är trevliga och hjälpsamma. Men stationschef bör nog se över hur man bemannar. Det är i stort sett alltid långa köer och upplevelsen som kund blir tyvärr negativ. Tråkig upplevelse då utbudet är bra och som sagt trevlig personal. Gäller OK/Q8 Bärnstensgatan Västra Frölunda
Okq8 uppdaterar inte sitt adressregister
Okq8 uppdaterar inte sitt adressregister i enlighet med Skatteverkets folkbokföringsregister som andra banker gör. De skickar fakturor till tidigare adress och tror att kunden kollar även den adressen. Trots att kunden haft eftersändning på posten ett halvår så har okq8 inte uppdaterat till ny adress på nästan 11 månader. De tar inget ansvar för att de skickar fakturorna till fel adress (andra banker uppdaterar sitt adressregister snabbt) och sen lägger de på extra avgifter och låter det hela går till inkasso. Som kund ska man ta allt ansvar själv och betala alla extra avgifter trots att man inte sett skymten av fakturorna som skickats till fel adress. Man undrar ju om företaget försöker sko sig på kundens bekostnad?
Riktigt skamlöst agerande i samspråk…
Riktigt skamlöst agerande i samspråk med övriga kartellmedlemmar i drivmedelsmaffian. Förtjänar 0 stjärnor, med uppsåt gjort drivmedel till en klassfråga
85% här kan inte ha fel.
HÖGSTA PRISERNA PÅ ALLT MAN SÄLJER, så att höjdarna som sitter i TOPPEN behåller sina HÖGA FANTASI LÖNER.
Det borde vara förbjudet att driva ett sånt här korrupt bolag i Sverige.
18 år som kund i Mariestad
18 år som kund i Mariestad, alltid var nöjd, men idag den 30 november förbannad att en ung tjej med dålig samvete har visat medvetet hån, vet inte varför, kanske rasist.
Vi var två i butiken en man vid kassa, jag vid posten, medan hon släppte honom då kommer 6 personer till, till kassan, och istället komma och släppa mig först, hon tittade på mig och började släppa dem alla som kom efter mig.
Det är rent svineriet!
Personalen där alltid försökte släppa kunder på båda sidor jämnt, det var alla 15 år, men nu kommer ny anställd barn och försöker lura en vuxen person att chefen sa så att kassan först, när jag har frågat henne, varför hon gör så här? Jag vill fråga chefen varför ljuger säljare, vilket motiv hade hon faktiskt?
Om kommer 23 personer tex. till kassan- måste jag vänta också enligt henne, så här?
Helt idiotisk uttalande, skam.
Om det inte Främlingsfientlighet eller Rasism (jag är icke svensk)- vad är detta?
Alla 18 år tankade jag medel bara här! Och alla var trevliga, även chefen, men nu väldigt upprörd!
Appen slutade fungera omöjlgt att…
Appen slutade fungera omöjlgt att återinstallera
Dubbelt så dyrt på OKQ8 än hos andra återförsäljare.
Beställde 4 liter motorolja anpassad för mc som heter Allroads 4T 10W-40. När jag skulle betala i kassan på en OKQ8-mack så ville kassörskan ha 916kr. Hon fick inga pengar av mig.
När jag senare handlade samma olja på Swedol så kostade den mindre än hälften, 404kr för 4 liter. OKQ8 säljer oljan under sitt eget märke och tar betydligt mer än dubbelt än vad andra återförsäljare tar. Bedrövligt i mina ögon.
Undrar hur det står till med kooperationen. Medlemmarna äger företaget och jag har varit trogen medlem sedan 1973.
Men nu är det sluthandlat hos det här ockerföretaget!
Rekommenderas inte.
Köpte torkarblad i Märsta som skulle…
Köpte torkarblad i Märsta som skulle passa enligt deras eget system. En personal försöker hjälpa mig men lyckas inte heller. Hennes bedömning var att torkarbladet passade inte. Jag ber om att få plocka ut ett par nya av ett annat märke och betala mellanskillnaden. Varpå hon svarar nej. Jag frågar, tänk om systemet säger fel torkarblad igen, då lägger jag ut 1000kr i helt onödan. Ber att få prova ett och kolla om det passar innan jag köper det varpå hon svarar nej. Personalen har ingen service känsla alls. Riktigt uselt ställe. Kommer undvika denna plats. Och betygen på TP bekräftar hela min bild.
Otrevliga lögnare
Det här stället har nästan alltid otrevlig personal. Idag var det nytt rekord.
Jag har ett tvättabonemang och ungefär hälften av gångerna man ska tvätta så är det lång kön. Maskinen är trasig, tvättar dåligt pga igensatta munstycken eller som idag, då tvättar dem sina egna hyrbilar och ställer en kona för den, och påstår att den är trasig. Fast att bilen kom ut skinande ren.
Gick in och konfronterade personalen om hur de tänker lösa kompensation för mitt abonnemang och fick bara en dryg kommentar om att jag väl får säga upp abonnemanget..
Ja det tänker jag göra, men hurfan sköter ni er affärer egentligen?
Hoppas ägaren ser det här och byter ut personalen som uppenbarligen inte skall arbeta ute bland folk öht.
VARNING!!
Vi körde in bilen i en av deras biltvättar, men i stället för en ren bil fick vi en dyr och onödig skada. Biltvätten drog loss bromslyktan och orsakade flera stora repor på taket. När vi kontaktade OKQ8 för att få hjälp, förväntade vi oss att de skulle ta ansvar för skadorna. Men istället nekade de att det var deras fel och erbjöd oss endast halva reparationskostnaden på 5100 kr som "goodwill". Vi blev alltså tvungna att betala 2550 kr för en enda biltvätt!
Det känns helt sjukt att kunder ska behöva riskera att deras bilar blir skadade och sen stå för kostnaderna själva. Vi har alltid varit trogna kunder, men den här upplevelsen har gjort oss sååå besvikna och vi kommer aldrig någonsin åka till en OKQ8-tvätt igen!! Jag hoppas verkligen att denna recension kan vara en varning till andra så att ni inte hamnar i samma situation som vi. Tänk er för innan ni använder OKQ8 biltvätt, dem kommer inte hjälpa er om något händer!!
Hälsinggårdsvägen
Hälsinggårdsvägen, Falun.
Helt sjukt att 2024 inte kunna blippa kort en Mobilepay på en mack!
Finns EN pump där man överhuvudtaget kan använda kort, annars måste man gå in för att betala…
Åker förbi denna mack varje dag men väljer att köra en omväg för att det är så dåligt
Bokade hyrbil
Bokade hyrbil, inget fel på bilen.
Men stressad personal och långa väntetider både att hämta ut och lämna bil.
Fick stå och vänta 30 minuter för att bli hotad om städavgift vilket man enkelt kunnat påpeka i ett tidigare skede.
Dessutom generellt dåligt kundbemötande.
Får testa något annat nästa gång, vilket är synd för jag gillar att köra deras bilar.
Skickar ut medlemskort till mig med en…
Skickar ut medlemskort till mig med en person som jag ej haft kontakt med på 30 år, Inga svar om hur det kunnat bli så. Mailade 2 av deras stationer för 1 rs sedan inget svar. Maialde kundservice för 1 års sedan = inga svar. Ringde idag och fick så mmånga olika svar att man undrar om man kommer att bli av med dom. Gå ej in några affärer etc med detta bolag.
Undvik OK8Q
Dom flesta personalen som jobbar där är oprofessionell otrevliga!
App för hyra släpvagn
Vi har hyrt släp på obemannad bensinstation. Vi betalade via appen men fick inte ut något släp. Telefonnumret går till ett danskt bolag som inte säger sig ha några Hyrsläp på adressen. OKQ8s egen kundtjänst går hem kl 16 . Bedrövligt. Så vi är lurade på pengarna och vi kan inte hämta varorna vi köpt.
Sparkar ut dig, trots du inte gör något fel
Gav dem bevis för att pengarna jag satte på bankkortet var lagligt, genom att ge dem hela bankhistorian från handelsbanken som jag har, men de vågade inte riskera så de sparkade ut mig ändå. Inget oskyldig till motsatsen är bevisad här inte.
OKQ8 - nya skamavgifter!
Idag har jag fått lära mig att det kostar 229:- i startavgift för att få andvända billyften, plus minuttaxan!
Jag skiter i att vara medlem om OK bara ska jävlas med oss bilister.
Tankade diesel på OKQ8 lilla Edet den…
Tankade diesel på OKQ8 lilla Edet den 2/8 fick vatten i dieseln. Tilläggas att det va samma vecka som översvämningarna va.
Tömde ur diesel ur lastbilen som såg mer ut som vatten. Lämnade detta på stationen och säljaren höll med om att den varken såg ut eller luktade som diesel. Lovade att skicka detta på analys.
Ej fått svar på analysen eller en vettig återkoppling.
Dom skyller bara ifrån sig och hävdar att det inte är dom.
🤷♀️🤦♀️
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.