Jeg har for nylig skiftet fra Danske Bank til FasterOikos, og det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. Hele processen forløb hurtigt, professionelt og helt uden problemer. Jeg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har været kunde hos Oikos i en del år efterhånden, og jeg må bare sige, at jeg er en virkelig tilfreds kunde. Man bliver altid mødt med empati, god rådgivning og en respektfuld tone. Min bankrådgi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har får haft en del forskellige pengeinstitutter pga. udenlandsophold, bankernes filosofi mm. Jeg valgte Oikos/Faster pga. deres værdier om økonomisk ansvarlighed og social bevidsthed, deres imød... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har været tilfredse kunder i over 20 år. Oikos er en bank hvor man føler sig set/hørt, man er ikke bare et nummer i rækken. Det giver så meget mening at overskuddet bliver brugt til micro-finan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Som andelskasse er vi ejet af vores kunder og ikke udenlandske aktionærer. Det betyder, at alle vores kunder, uanset økonomisk status, har lige rettigheder. Vi vil være mere end tal. Faktisk så vil vi være den andelskasse, du er tryg ved at tale med, også når livet tager en skæv retning. Siden 1919 har vi dyrket fællesskabet og støttet op om initiativer, som gavner lokalt og i hele verden. Vi tror nemlig på, at man kan meget selv, men endnu mere sammen.
Ved Stranden 20, 1. sal, 1061, København K, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
God bank. Søde medarbejder. Kontakt i øjenhøjde.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Det giver så meget mening at overskuddet bliver brugt til micro-finansiering til værdig trængende fattige, som derved får en reel mulighed for at komme videre i livet.
Som kunde i en almindelig bank, går overskuddet til aktionerne som sikkert allerede har penge nok....
Heldigvis er det muligt selv at vælge hvilken bank man vil bruge:-)

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
En bank med hjertet på rette sted både overfor kunder og omverden. Utrolig kompetent, et højt serviceniveau og nu også med eget dankort og app, og så er der nok ikke mange andre banker hvor man snakker/skriver direkte med bankdirektøren :-)
Kan kun anbefale Oikos.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Jeg glæder mig over skiftet til OIKOS hver gang jeg bruger min bank :-)

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Har været kunde i over 20 år og har altid fået god hjælp af medarbejdere der er interesseret i at finde den bedste løsning for mig. Og så er det en stor bonus at jeg ved mine penge forvaltes med henblik på også at give ringere stillede mennesker andre steder i verden en mulighed for at skabe sig et bedre liv.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
utroligt flinke Rådgiver hurtigt besvarelse af emails, kan kun anbefale Oikos

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Jeg skiftede bank fra Nordea fordi jeg altid følte mig som et nummer i køen, og det med at have rådgiver turnus ordning var skrækkeligt. Siden at jeg skiftede til Oikos, har jeg nydt at have kontakt til min bank, jeg bliver glad for at hører fra dem, og de hjælper altid med at få ført sager til døren.
Og så er det bare rart at være i en bank der gør noget for andre, i stedet for bare at gøre rige ejere rigere. Tak for jer!

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Det er så rart at have en bank, hvis projekt man faktisk sympatiserer med. Så behøver man ikke spilde energi på ærgre sig over at finansiere ankeldybe gulvtæpper i glaspaladser på Strøget.
(At man osse får en fin service, blir det ikke ringere af).

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Its a great institution with reasonable rates. Wonderful personell and very helpful when it comes to services or advice. Enjoy their regular contact with their customers and keep them updated on New market trends. They are a trustworthy you Can rely on whether in Demark or even in other countries on travels. Simply one of the best institutions.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Det er en god Andelskasse. Fin behandling og god service.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
God og kompetent service. Det betyder for Oikos at have et godt kundekendskab, hvorved man som kunde ikke blot er er nummer i rækken. Bankens stærke etiske profil afspejler sig i alle aspekter af dens måde at drive forretning på. Kan varmt anbefales!

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
rart med en personlig betjening, og man kan få indblik i andelskassens regnskaber ved det årlige generalforsamling og at overskuddet går som "hjælp til selvhjælp" som billige mikrolån til at hjælpe personer i den tredje verden!

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Jeg er 100% tilfreds med servicen i Oikos. Jeg synes, det er skønt med en lille bank, hvor alle kender alle, og der altid er hurtig hjælp at få. Jeg har nu været kunde i mere end 15 år - både privat og med min virksomhed! Kan anbefales!

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
jeg er ny kunde og er blevet behandlet rigtig godt af MONA - jeg har ikke anden indtægt end alm folkepension

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.