Verleden week bestelling geplaatst. Geen bestelbevestiging gekregen, geen track and trace. Als ik andere reviews hier lees, vrees ik voor mijn producten… Edit: Na deze recensie werd zeer snel conta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
NIETS BESTELLEN BIJ DEZE WEBWINKEL! WAAROM BESTAAT DEZE WEBSITE NOG!! VUILE OPLICHTERS! 14 juni 2023 wat besteld, relatief klein bedrag maar toch?? Niks ontvangen telefonisch niet bereikbaar.... zog... Mehr ansehen
2 weken geleden een bestelling geplaatst en betaald… geen bestelbevestiging en uiteraard geen enkele levering ! Blijf ver weg van deze winkel ! Zijn oplichters !!! Nadien reageert men op mijn re... Mehr ansehen
Orberlaan 5, 2681PH, Monster, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
In maart bestelling gedaan. Betaald maar niets ontvangen. Volgens de voicemail kunnen ze door ziekte de telefoon niet beantwoorden. Onprofessioneel en onbetrouwbaar.
Heb een melding gedaan bij RADAR. Hopelijk brengen zij dit bedrijf tijdens een uitzending onder de aandacht.
Bestelling 52732 gedaan op 02-04 van Allit kist netjes betaald en een bevestiging en factuur gekregen. Nu een week verder en nog steeds niets ontvangen. Probeer vanaf woensdag 05-04 contact te krijgen met deze firma doormiddel van e-mail, voicemail inspreken, terugbel verzoek. Maar er komt totaal geen reactie. ik denk dat ik naar mijn spullen kan fluiten. Ik wacht nog af tot woensdag en ga dan aangifte doen, en ga stappen ondernemen om deze webshop aan te klagen.
Potloden besteld en betaald,niets ontvangen,geen bestelbon gekregen. Ik probeer al van 3 november 2022 iemand te contacteren,dit is niet mogelijk. Mails komen terug als "niet verstuurbaar",telefoon geeft de melding "wegens ziekte niet bereikbaar,we nemen zo snel mogelijk contact met u op".
Domeinnaam Officepro.nl staat te koop!
Een regelrechte schande!!!
Le 20/2/23 j'ai passé commande pour 3 pots de fleurs et j'ai été débitée de 60,19€ le même jour sur mon compte en banque.
Le 22/2 j'ai reçu le mail de confirmation de commande 52535 attestant la réception du paiement et disant que la commande serait expédiée (sans mention de délai).
Sans nouvelle depuis, j'ai
- laissé un message "contact" sur le site : sans réponse
-envoyé un mail le 8/3 et un le 10/3 à l'adresse "veerkoop-officepro" : refusés
-essayé d'atteindre la page Facebook : n'existe plus
-laissé un "avis" sur le site à 2 reprises : effacés
-envoyé un mail à l'adresse "info-officepro" le 12/3 : refusé
Sans livraison ou remboursement pour le 9 avril 2023 au plus tard, je me verrai obligée de saisir
-Testachats/Test-Aaankoop ET
-Européan Consumer Centre Belgium ET
-Le site officiel de la police Belge : Belgiumbe/point de contact ...arnaques, escroqueries
Octobre 2024 : jamais reçu la livraison ni aucune nouvelle. J'ai constaté (malheureusement trop tard) à la lecture de bien des avis qu'il s'agit réellement d'une escroquerie pure et simple (fausse société, fausse adresse ...)
Spel besteld en betaald maar niet geleverd. Ik ga morgen aangifte doen, nu genoeg tijd gehad. Reageert niet op mails of telefoon.
Helaas nog steeds geen reactie op klachten. Mails/ terugbelverzoeken. Betaal gewoon m’n geld terug. Ik ga morgen aangifte doen!!
Op 18 februari nota bloks besteld en betaald via ideal. Niets afgeleverd. Geen bericht, geen factuur. Onbetrouwbaar.
Bestelling gedaan (houtbeitsset voor kindjes) op 5 maart en geld is zelfs 2 keer van mijn rekening gegaan! Geen bestelbon, geen ordernummer...ontvangen.
Geen contact mogelijk : mails worden niet afgeleverd en ze bellen niet terug.
Dat wordt aangifte doen bij de politie (plus het verzoek OfficePro op te nemen op het politieoverzicht malafide ondernemer) tenzij het bedrag van 2 × 31,71 euro direct wordt teruggeboekt.
Transactie 1 Ref. 2303051402115516
Transactie 2 Ref. 2303051402115467
I placed an order on the 1st February. One month later no contact at all from the company and no response to my emails. SCUM
Er wordt niks geleverd en niet terugbetaald
Order geplaatst en betaald. Echter geen bevestigingsmail ontvangen. Telefonisch onbereikbaar. Aangifte doen is denk ik de beste oplossing als ik alle reacties zo lees.
Voor 333,- brievenbakjes besteld, nooit ontvangen. Geld ook nooit volledig terug gekomen, geen antwoord op email en telefonisch word ik ook niet terug gebeld
Op 15/01/2023 een bestelling geplaatst van Really Usefull Boxen (33 liter). Bestelling nummer 52375. Geen concrete bestelbevestiging gekregen, geen goederen ontvangen, maar bedrag is wel van mijn rekening gegaan! Ondertussen mails gestuurd met vraag om bedrag terug te storten.
Krijg geen reactie!!!
Graag geld terugstorten of goederen leveren!!!
090123 bestelling 52358 geplaatst en betaald verder geen reactie meer. Gevraagd om levering c.q terugbetaling taal noch teken ontvangen
Op 09/01/2023 een bestelling geplaatst en betaald en geen bestelbevestiging ontvangen. Na mail wel bestelbevestiging ontvangen (bestelnummer #52347
), maar sindsdien geen nieuws meer over zending. Intussen reeds 6 mails gestuurd met vraag naar verdere info omtrent verzending, zonder antwoord. Ik verwacht minimum een vorm van communicatie indien latere levering voorzien is of indien dit product niet leverbaar is, zodat ik een terugstorting mag verwachten, zo niet is dit een ernstige vorm van oplichting.
Bij de betaling liep er iets mis. Geld wel van de rekening maar geen bestelling geplaatst. Wel 100 mails gestuurd maar geen antwoord en geen terugbetaling. Dieven dus….
Update: Er is inmiddels telefonisch contact geweest waarbij beloofd is dat het product alsnog verzonden wordt. We wachten af.
Eind november een papierweegschaal besteld (bestelling #52126). Tot op heden hebben we nog niets mogen ontvangen. Het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar en op e-mails wordt niet gereageerd. We overwegen vervolgstappen.
Na de factuur nooit meer bericht ontvangen. Pakket nooit verstuurd. Het verzoek het geld per binnen 7 werkdagen terug te storten. Anders ben ik genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.
Bestelling: #52340
Product geleverd, zoals besteld en prima verpakt.
Oplichters!!
Op 16 december voor € 78,- gekocht en nooit geleverd.
kenmerk: 1030000707844390
Wat kunnen we hieraan doen??
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.