Ørsnes Guld & Sølv Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra denne kæde. Jeg havde en alliancerne hvor jeg gerne ville have tilføjet yderligere brillanter. Jeg snakker med selve guldsmeden som siger at det kan de sagtens. Efter lang vente... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service. Køber en urrem i gave. Urremmen er for stor og skal byttes til en smallere udgave. Jeg returnerer rem og gaveæske, og spørger til den nye rem. Den skal bestilles hjem. Fuldt... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Urimelige høje retur og fragtpriser! Købte et armbånd som fandtes i 2 str. 16 og 18. Ikke noget om det var cm, inches eller bananer, så måtte jo gætte. Det var så alt for småt ved ankomst, nærmest... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Super Nemt at bestille på Nettet der står 3 - 7 Dage.Men i Butik fik jeg afvide 14 dage det burde man nok Få skrevet på siden og jeg Måtte i Butik og Betale Gravering i vores Ringe da Det Sælger i ik... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Juweliergeschäft
  2. Geschäft für Modeaccessoires
  3. Uhrengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Ørsnes-navnet har i mange generationer figureret i Aalborgs bymidte som producent og forhandler af guld- og sølvsmykker af højeste kvalitet. Det klassiske håndværk og det høje serviceniveau er holdt i hævd og har været butikkens varemærke i mere end et århundrede. Den første "Ørsnes Guld & Sølv" blev åbnet i Slotsgade i Aalborg mere end 140 år tilbage. Siden da har flere generationer udviklet butikken, sortimentet og kvaliteten op til i dag. Butikken fører i dag et stort antal kendte danske mærkevare-kollektioner, og vores butik på internettet tilbyder gratis levering i hele Danmark.

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Virkelig fin service

Det tog kun få dage for gavekortet at nå frem. Det var nydeligt pakket ind og med en personlig lille hilsen på et visitkort vedlagt. Den telefoniske service inden købet var meget venlig, professionel og hjælpsom.

22. August 2016

Antwort von Ørsnes Guld & Sølv

Hej Susanne Andersen, tak for den flotte anmeldelse af os, den betyder rigtig meget for os.

god service flot indpakning

modtog en gave til min datter i examensgave- flot pakket ind i smagfuldt papir med stor flot silkesløjfe på og et flot kort.
virkelig god service

6. August 2016

Antwort von Ørsnes Guld & Sølv

Hej Ulla Bolding, tak for din flotte anmeldelse af os, den er vi rigtig glade for, god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig, venlig og meget professionel betjening. Blev ringet op med det samme, da de ikke lige havde den størrelse ring jeg havde bestilt online og fik mulighed for at ændre bestilling til anden størrelse over telefonen. Pakken kom et par dage senere - fint pakket ind

4. August 2016

Antwort von Ørsnes Guld & Sølv

Hej Dan Sander Petersen, tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for god weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtig levering!

Bestilte et armbånd, men da de ikke havde flere på lager i den bestilte størrelse, blev jeg ringet op samme dag, for at blive informeret om den længere leveringstid - god service! Vi aftalte en anden størrelse, og armbåndet blev leveret dagen efter i en flot gaveæske. Nemt og hurtigt.

19. Juli 2016

Antwort von Ørsnes Guld & Sølv

Hej Frederik, tak for din flotte anmeldelse af os, den værdsætter vi meget, god dag.

God kundeservice!

Hurtigt levering, flot indpakning! Alt var perfekt.

18. Juli 2016

Antwort von Ørsnes Guld & Sølv

Hej Sofie Borup, tak for din flotte anmeldelse af os, den værdsætter vi meget. God dag.

Ankomst dagen efter.

18. Juli 2016

Antwort von Ørsnes Guld & Sølv

Hej Anders, tak for din flotte anmeldelse af os, den er vi rigtig glade for. God dag. Mvh Anne Vibeke Ørsnes

Virkelig super service

Finder en vare på nettet, men har spørgsmål hertil og ringer til Ørsnes. De hjælper, og jeg bestiller fredag. Lørdag kommer varen smukt indpakket :-)
Jeg glemte at bruge min rabatkode, men Ørsnes hjalp igen. Rabatbeløbet gik straks ind på min konto.
Jeg kan varmt anbefale Ørsnes - og handler der helt bestemt igen :-)

13. Juli 2016

Antwort von Ørsnes Guld & Sølv

Hej Hanne, Tusind tak for din fine anmeldelse af os, den er vi rigtig glade for. God dag.

Meget flot servic

Meget tilfreds. Mit ur var meget smukt pakket ind, vedlagt en personlig lille hilsen som viste personen bag netbutikken. Kan varmt anbefales, meget hurtig levering.

9. Juli 2016

Antwort von Ørsnes Guld & Sølv

Hej Annette Svalgaard, tak for din flotte anmeldelse af os, den betyder rigtig meget for os. God dag
Mvh Annme Vibeke Ørsnes

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har endnu ikke modtaget varen.

God telefonservice.

11. Juni 2016

Antwort von Ørsnes Guld & Sølv

Hej Vivi, tak for den fine anmeldelse selvom du ikke har modtaget din ordre endnu. På grund af nyt personale hos Maria Black har der været længere leveringstid fra dem, men regner helt sikkert med at kunne levere til tiden.
God weekend, mvh Anne Vibeke Ørsnes

Glimrende kundeservice

Havde bestilt et ur på deres hjemmeside. Men uret var desværre alligevel ikke hjemme, selvom det stod på hjemmesiden. Forretningen ringede straks til mig og fortalte det, men de ville sørge for at fremskaffe det, så det kunne nå at blive givet som gave. Det er nu fremkommet og jeg glæder mig til at give det i morgen.

4. Juni 2016

Antwort von Ørsnes Guld & Sølv

Hej Km Tak for din flotte anmeldelse den er vi rigtig glade for, god dag. Mvh Anne Vibeke Ørsnes

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig god oplevelse. God kommunikation fra virksomheden.

4. Juni 2016

Antwort von Ørsnes Guld & Sølv

Hej Jakob, tak for din flotte anmeldelse den værdsætter vi rigtig meget. God weekend Mvh Anne Vibeke Ørsnes

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very happy with online ordering

Very friendly and helpful customer service, so even ordering to Germany was not a problem at all. Service and delivery were very quick. I am more than happy!

18. Mai 2016

Antwort von Ørsnes Guld & Sølv

Hey Elisabeth, Thank you for your nice respond it means a lot to us.
Best regards Anne Vibeke Ørsnes

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overskuelig hjemmeside, hurtig levering og fint indpakket.

13. Mai 2016

Antwort von Ørsnes Guld & Sølv

Hej Janne Wahl Olsen, tak for din flotte anmeldelse af os, den er vi rigtig glade for.
God Pinse

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God og ordentlig service

30. April 2016

Antwort von Ørsnes Guld & Sølv

Hej Sara Emborg, tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for.
God weekend. Mvh Anne Vibeke Ørsnes

Super kundeservice

God oplevelse!
Alle aftaler holdt til punkt og prikke!

25. April 2016

Antwort von Ørsnes Guld & Sølv

Hej Ulrik Nielsen, tak for din meget flotte anmeldelse af os, den betyder rigtig meget for os.
God dag. Mvh Anne Vibeke Ørsnes

Super service.

18. April 2016

Antwort von Ørsnes Guld & Sølv

Hej Bodil Due, tak for din flotte anmeldelse af os, den er vi rigtig glade for. God dag
Mvh Anne Vibeke Ørsnes

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr