Oebageren Bewertungen 26

TrustScore 3 von 5

3.0

Jeg er overbevist om at jeg havde et rottehår i mit brød. Jeg tjekkede deres smiley ordning og sørme om de ikke har mange rigtige dårlige smiley ☹️

En bager med hjertet det rette sted ❤️ Rettidig samvittighedsfuldhed og god moral siger noget om de kvaliteter en sand bagersvend må have for at stå ved sin medmenneskelighed på trods af hadefuld chi... Mehr ansehen

Vi besøgte øbageren i forbindelse med en tur til Møn. Brød og croissanter var ualmindelig lækkert. Kaffen var virkelig god - lavet med kærlighed. Tak for rigtig fin betjening og god bagværk.

Hold da op. Jeg er lige blevet anklaget for at være racist fordi jeg udtrykte i min tidligere anmeldelse at jeg ikke synes man skulle udtrykke sine politiske holdninger i sin forretning . Tror ikk... Mehr ansehen

3.0

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Super lækkert

11. April 2026

Her får du det lækreste brød!

Super lækkert brød sidst jeg var der, bestemt ikke sidste gang jeg køber det inde. God betjening og altid højt humør🌸
Glæder mig til at skulle til Sjælland igen næste gang og lægge visit!

16. August 2024

En bager med hjertet det rette sted ❤️

En bager med hjertet det rette sted ❤️
Rettidig samvittighedsfuldhed og god moral siger noget om de kvaliteter en sand bagersvend må have for at stå ved sin medmenneskelighed på trods af hadefuld chikane. Jeg glæder mig til at komme og besøge dit bageri og smage velbagt kvalitetsbrød.

21. Februar 2025

Du er en Bager

Du er en Bager
Du er en ❤️
Du er en god mand
Du er den bedste Bager Din brød er bare den bedste og tak at du har dit hjerte ♥️ på Plads 🇵🇸

21. Februar 2025

Jeg elsker Øbageren

Jeg elsker Øbageren! Hver gang jeg træder ind, mødes jeg af en hyggelig stemning og en duft af friskbagt brød. Alt smager utroligt friskt og vidunderligt og man kan virkelig mærke passionen for godt håndværk. Det er uden tvivl min favoritbager!

20. Februar 2025

Fantastisk bager

Fantastisk med en bager, der går imod det igangværende folkemord. Hvis bare, der var flere mennesker, som gik op i fred og brød❤️

18. Februar 2025

Jeg har altid fået fantastisk service

Jeg har altid fået fantastisk service, hver gang jeg har handlet hos dem. Hvis du går op i økologi, kan de varmt anbefales! Det er dyrere end Føtex’ bageri, men kvaliteten er også derefter – man får virkelig, hvad man betaler for.

17. Februar 2025