Nottelmann Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har købt bil ved Jørgen og det var en super oplevelse fra start til slut.Der var masser af tid til at gennemgå vores ønsker og behov, og vi følte os på intet tidspunkt presset. Da bilen kom fik... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for super god behandling, råd og vejledning i forbindelse med købet af vores nye bil. STOR anbefaling fra os🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en sprit ny Renault Kadjar Feb. 2018 og kan kun melde positivt tilbage at behandling, service og kompetent rådgivning under hele processen var i top! Tak til Kim og Sanne :-) Fik en lånebil... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virker totalt uprofessionelt, det er anden gang min bil skal laves nu ved dem, forhandleren og værkstedet har ikke styr på noget som helst, får afvide jeg ville blive ringet op næste dag af værk... Mehr ansehen

1. Autohändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Nottelmann biler - nøglen til en god oplevelse!

Hervorragend

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Forbløffende god service

Købte forleden en Chevrolet Spark, og fik en god pris for den gamle Citroén ( først til mølle) .

Tog en ven med til afhentning af bilen, og han var med rette imponeret over det høje service niveau der blev ydet hos Nottelmann. Min ven havde lige købt 2 biler andetsteds (Esbjerg) , og der på trods af han købte for over 250.000 var betjeningen en hel anden.

Min datter stod derefter også foran et køb af en ny bil som førstegangskøber. Der herskede ingen tvivl om at hun valgte den samme forhandler som mig. Igen service i top, og hun fik et rigtigt godt tilbud.

5 stjerner herfra.

Erling B.

27. Mai 2013

10 biler i 20 år

Jeg har i 20 år købt 10 biler hos Nottelmann brugte og nye hovedsalig Skoda, jeg har altid følgt mig godt behandlet også når jeg har lavet et fejl køb som ikke var en Skoda, men jeg har lige fået leveret min nye Skoda Rapid, jeg kan kun anbefale Nottelmann Skoda Haderslev, man får altid en god vejledning og servicen er iorden.
Ib Hejnfelt

Jeg opdaterer lige, 11 biler i 20 år, har lige købt en Citigo til mor, igen godt tilfreds med prisen på min gamle Fabia, og en god behandling, mor glæder sig til næste uge.

6. April 2013

Super service.

Har altid fået god service hos Nottelmann, både med rådgivning ved køb af bil. og efterfølgende service besøg. Anbefaler gerne Nottelmann til andre.

17. März 2013
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Du får mindst 30.000 for din brugte bil LØGN !!!

De reklamerer med på deres internet side de giver dig kr 30.000 for din brugte bil uanset alder og stand, hvis du køber ny Spark hos dem, bare den er indregistreret i dit navn - det er så en lodret løgn.

De giver dig intet ! - Har talt med 3 andre der har oplevet det samme desværre :-( Så kør til Kolding eller Sønderborg. De holder den aftale der står om Chevrolet's tilbud.

Og der står intet med småt i deres reklamerer. Så løgn og latin.

1. Februar 2012
Nottelmann-Logo

Antwort von Nottelmann

Hej René

Annoncen du har set er indrykket af Chevrolet importøren!
Vi har påtalt formuleringen flere gange, dog uden held.
Vi mener også at den er vildledende, og du er lang fra den eneste der giver udtryk for at du føler dig dårlig informeret.
For at kunne få 30.000 kr. for din brugte bil skal man købe en Spark LT til en pris af 145.995 kr. hvilket vi også informerer kunderne om.
Vi som forhandler kan kun beklage den dårlige oplevelse, men vi bliver nød til at følge lovgivningen omkring avancen på de nye biler vi sælger.

Nottelmann.dk
Kim Hundevadt

Verdens DÅRLIGSTE service

Har haft en fantastisk dårlig oplevelse med Nottelmann Haderslev. De er flinke under salg af nye biler, men lige så snart det kommer til reklamationer (helt ny bil) stiller de sig total på bagbenene. Havde endda kontakt til præcis samme sælger som solgte bilen, men en antenne som knækker under demontering på en 6 måneder gammel bil vil de da på ingen måde dække. Fik i stedet en grov beskyldning om løgn, vold mod antennen, og at vide at den kunne jeg da selv lave, hvis jeg mente jeg var så god. Samtalen sluttede med at Sælger Brian smækkede røret på. Tak for samarbejdet! Det var en tvivlsom fornøjelse!

11. Juli 2011
Nottelmann-Logo

Antwort von Nottelmann

Hej Hans Peter

Vi mener ikke at det er rimeligt at vi skal dække skader på din bil.
Som vi talte om kan antennen være brækket af på en p-plads i byen.

vh.

nottelmann.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr