Northern Legacy Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en halskæde til min daværende kommende mand som morgengave. Den kom så hurtigt og havde den flotteste gaveæske som oven i købet fulgte med i prisen 5 stjerner herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superfijn bedrijf. Ik heb 2 ringen Gold Tone gekocht begin dit jaar. Helaas ben ik een ring verloren en daarom heb ik onlangs een nieuwe ring besteld, na lang getwijfeld te hebben welke. Zondag best... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

If I could give 10 stars out of 5, I'd surely do. Northern Legacy is a fabulous firm, and their co-owner, Kian, is amazingly supportive: we had an issue with the delivery which Kian got promptly sorte... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bliv en del af den nordlige arv med smykker lavet af de bedste materialer fra hele verden. Shop moderne og håndlavede ringe, halskæder & ure - Se udvalget!

Hervorragend

Alle Bewertungen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Perfect customer service.

My first ring didn’t fit, contacted the customer service and asked for an exchange. They were super helpful! Especially since I was out of the EU which created some difficulties. A very generous and friendly customer service experience.

Overall quality of the product is absolutely amazing, definitely reccomend getting some jewelry from them!

16. Juli 2026

Skide flink kundeservive

Jeg modtog en ring i julegave, men desværre mistede den sin onykssten til en julefrokost. Jeg kontaktede kundeservice for at høre, om det var muligt at få en ny ring, og det var det heldigvis. Jeg spurgte derefter, om det i stedet kunne være en anden ring uden onyks, da jeg var lidt skeptisk over for stenen og derfor ikke ville få den brugt. Det fik jeg også lov til. Alt i alt en rigtig god kundeservice – hurtig, imødekommende og virkelig flinke medarbejdere.

14. Januar 2026

Fantastisk oplevelse

Har købt en flot chain combo, og den var som præcist beskrevet, bestilte den torsdag 13-11-2025 "om aftenen" og den er allerede blevet leveret idag lørdag den 15-11-2025.

Tusind tak! - Massere kvalitet for pengene

15. November 2025

Henrivende service

Henrivende service. Mit armbånd gik i stykker, og NL håndterede min henvendelse til perfektion. Både i form af responstid og løsning.
Tip top

12. November 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg købte Fehu Armbånd

Jeg købte Fehu Armbånd - Sølvtonet
Der mangler information på produktets oprindelse. Efter en forespørgsel fik jeg at vide at det er produceret i Kina. Den information vil jeg gerne have før jeg køber produktet.
Låsen er ikke god nok, den bliver meget nemt revet op hvis man har en langærmet bluse på eller når man tager en tæt siddende jakke på.
Derudover er armbåndet pænt og ok kvalitet.

12. Oktober 2025

Antwort von Northern Legacy

Tak for din ærlige anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele dine oplevelser med os.

Vi forstår godt dit ønske om mere gennemsigtighed omkring produktionslandet. Vi tager din feedback til os.

Det er ærgerligt at høre om udfordringerne med låsen på dit Fehu armbånd – sådan skal det selvfølgelig ikke være. Hvis du har lyst, må du meget gerne sende os en mail på support@northernlegacy.dk, så kan du få det byttet .

Vi sætter pris på, at du stadig synes armbåndet er pænt og i god kvalitet – og tak fordi du hjælper os med at blive bedre.

Fint produkt

Fint produkt, hurtig levering og flot indpakning

24. September 2025

Antwort von Northern Legacy

Tusind tak for din fede anmeldelse! 🙌

Vi er mega glade for at høre, at du fik din ordre hurtigt, samt at indpakningen er flot.

Vi håber at se dig igen snart

Hej fra Signe

Hej
Jeg vælger at skrive på dansk, tænker det ikke gør noget.
Jeg har fået 2 slags ringe
(en med knude og en med loge samt kæde mønster, begge i sølv)

Jeg har også fået 2 halskæder
(en med lille loge i sølv og runestone i sort)
Plus en cap med jeres/deres logo på.
Det passer perfekt, de er blevet testet om de kan holde til regn og hårdt arbejde. Det kan de selvfølgelig, leveringen kom hurtigt ingen klager der heller.
Det er fede æsker de kommer i, elsker det lille ekstra logo ved låsen på halskæderne samt også armbånd.
Der er ikke så meget at sige andet end det kan kun anbefales at købe smykker og de andre ting de har hos Northernlegacy

God dag fra Signe på Bornholm:)

10. September 2025

Hej Signe

Wow – tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙌 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er glad for både ringe, halskæder og cap – og at de har bestået testen med både regn og hårdt arbejde.

Vi er også super glade for, at du lægger mærke til de små detaljer som logoet ved låsen og æskerne - så fedt at du sætter pris på det.

Stort tak for din anbefaling – og en kæmpe hilsen tilbage til Bornholm!

De bedste hilsner,
Team Northern Legacy

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og flot smykke

Bestilte en halskæde til min søn. Den kom hurtigt og den er virkelig flot og i lækker kvalitet. Halskæden kom i en flot boks med firmaets logo på - klar til at give som gave.

Tusinde tak - det bliver ikke sidste gang vi handler hos jer ☺️☺️

1. September 2025

Antwort von Northern Legacy

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🙌 Vi er super glade for at høre, at halskæden faldt i god jord – både kvaliteten og indpakningen betyder meget for os, så det er fedt, at du lagde mærke til det.

Det glæder os at høre, at det ikke bliver sidste gang – vi ser frem til at sende flere gaver jeres vej! 😄

De bedste hilsner,
Team Northern Legacy ✌️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice og et armbånd i fin…

God kundeservice og et armbånd i fin kvalitet er modtaget. De var hurtige til at svare retur på spørgsmål på mail.

28. Juli 2025

Antwort von Northern Legacy

Tusind tak for de flotte ord. Vi er glade for, at du både er tilfreds med armbåndet og vores kundeservice. Vi gør altid vores bedste for at svare hurtigt - dejligt at høre, at det blev værdsat. 😁

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr