Nordflyt Flytteforretning Bewertungen 13

3.5

Unternehmensdetails

1. Umzugs- und Lagerservice
  2. Umzugsunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi udfører alle former for flytning, både privat og erhverv. Nordflyt Flytteforretning er et flyttefirma med mere end 20 års flytteerfaring

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Telefon fis fra Johnny

Forsøgte at ringe og bestille en flytning til min lille søn og jeg i forbindelse med min skilsmisse. Den går på tlf. svarer og jeg lægger en besked. I mellem tiden har jeg fået booket et andet firma, da jeg desperat har brug for hjælp til at flytte i morgen.
Bliver så ringet op af Johnny fra dette firma som laver telefon fis og fortæller at de giver gratis flytninger i denne måned men at det kan jeg ikke få nu hvor jeg har booket et andet firma og knalder røret på uden at svarer mig på hvad jeg siger.
Dybt uprofessionelt, ville ikke anbefale at kontakte dette firma.

22. August 2025

Superdygtig

Superdygtig: Kvik og hurtig, kloge logistikløsninger på udfordringer undervejs, flot overblik, rolig, påpasselig og meget omhyggelig med tingene. Helt igennem en bemærkelsesværdigt førsteklasses professionel flytning - og tilmed et sympatisk menneske med godt humør (- selvom jeg havde fyldt for meget i kasserne).
Bedste anbefalinger og mange tak!

25. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtige og behagelige folk.

Det var en rigtig god og professionel flytning. At flytte er ofte angstfremkaldende, men Olav og Ole kunne med deres gode humør, gøre det til en tryg oplevelse. Alle møbler kom helskindet igennem flytningen.
Kan varmt anbefale Nordflyt.

15. Oktober 2024

Rigtig god personlig kontakt

Rigtig god personlig kontakt
Efter en veloverstået flytning ser vi tilbage på en hyggelig dag med venlige og samvittighedsfulde og særdeles professionelle flyttefolk, som vi kun kan give vores bedste anbefaling. Vi ville helt sikkert vælge dem igen

24. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flyttet 7 gange de sidste 20 år.

Flyttet 7 gange de sidste 20 år.. idag var den mest effektive, hurtige og behagelige oplevelse af dem alle.. klaret af een mand! da kollega måtte melde fra. Tak til Nordflyt

13. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skal aldrig bruge dem igen!

Jeg skal aldrig bruge dem igen!
Jeg er ved at pakke ud efter en flytning og må konstatere, at der stort set ikke er et eneste møbel der ikke har fået en fatal skramme. Men Olav er vældig dygtig til at vende møblerne så du ikke umiddelbart opdager det, og hvis du påtaler noget under flytteprocesen er alt din skyld. Skrammer i et designerbord blev henvist til at det kunne jeg nemt spartle op. Mit komfur sladrede de ruden på og fik det til at lyde som om det var min skyld. Olav ville ikke køre en forsikringssag da han havde 5.000 i selvrisiko. Det skulde åbenbart gå ud over kunden.
En hele vejen igennem ekstrem dårlig oplevelse. Bare at opleve hvordan Olav taler til hans ansatte kan give en kvalme.
Det er i øvrigt heldigvis sjældent, at jeg møder et mere usympatisk menneske.

14. Juli 2022

Virkelig god oplevelse

Nordflyt har flyttet mit værksted/forretning. Rigtig behagelige og effektive flyttefolk. Super professionelle og meget positive overfor de udfordringer, der opstår under en flytning. Kom til tiden og holdt aftalt pris. Jeg fik dem selv anbefalet og kan kun give dem min varmeste anbefaling.

Karina/Leather Goods

11. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De kom tre timer forsinket og kom med…

De kom tre timer forsinket og kom med en lille vogn i stedet for en stor som aftalt.
Flytte"mændene" var to store drenge uden kørekort, så de havde en kvinde med som chauffør.
De holdt konstant rygepauser og havde åbenlyst INGEN erfaring med flytvinger. De tabte flere møbler som blev beskadiget og prøvede at skjule det og benægtede at det var dem, da jeg konfronterede dem med skaderne.
Flytningen, som jeg og to venner, selv havde klaret på to en halv time, to år tidligere, brugte nordtrans 4 1/2 time på. Jeg vil ikke anbefale dem til min værste fjende.

24. Januar 2021

Jeg kan varmt anbefale Nordflyt

Jeg kan varmt anbefale Nordflyt. Selv om min flytning for nylig var kompliceret, fordi der kun var en sti hen til min daværende bolig, tog det bare halvanden time at fylde flyttebilen. Intet gik i stykker.
Min nuværende bolig er på førstesalen med en stejl trappe, fordøren åbner den forkerte vej, og der er lavt til loftet. Alligevel kom alt op uden skrammer og jeg fik hele tiden lov til at bestemme, hvor møblerne skulle stå, så jeg ikke selv skulle flytte rundt bagefter. Havemøblerne blev også placeret i haven.
Nordflyt var yderst rimelig i pris, som inkluderede forsikring og færgebillet. Tak for det Nordflyt.

15. August 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr