Nokia Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har købt en Nokia G 22 , det er det værte LXXX man kan tænke sig og softwaren i telefonen er forkert , den siger i softwaren at der er 2 sim kort men der er kun flads til et, den er exstrem langsom o... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mobilen fryser konstant, ofte i forbindelse med indgående opkald, så man ikke kan tage den. Værst af alt, er en den konstant ringer 112. Nogle gange fra lommen, andre gange mens den ligger på et bo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte en brugt Nokia 8 men jeg blev noget overrasket over at den kun kan opgraderes til android 9. Min 4 år ældre Samsung har android 11. Det klinger noget hult når der på hjemmesiden er lovprisni... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min T20 tablet som jeg har eget i næsten et år har konstant haft problemer. Største skuffelse er bluetooth som ikke engang fungere med nogle enheder fordi den hakker. Der er ALTID konstant opda... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Mobiltelefongeschäft
  2. Telekommunikationsanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Nokia på internettet. Find Nokia-telefoner og -tilbehør, gå på opdagelse i musik, kort, teknisk support osv.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Telefon eksploderede

Har en lumia 640 som er eksploderet men er fuldstændig umuligt at kontakte Nokia Dk, har skrevet til dem på facebook men gider man reagere.
Hold jer lang fra deres produkter da de åbentbart er farlige

6. August 2016
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Telefon med fejl i kalender !

Dette er ikke an anmeldelse af firmaet Nokia, men af deres Nokia 130 Dual SIM mobiltelefon.
Kalenderen i telefonen har forkert uge nummer, og kan ikke ændres/rettes, og det gælder alle de telefoner, vi har afprøvet i to forretninger.
I 2015 havde vi 53 uger, mod normalt 52, og det regnestykke har nok været for stort for en programmør :-)
Så lav ingen aftaler efter en Nokia kalender - I kommer en uge for tidligt !!!
Kære Nokia, det har kostet mig næsten hele dagen, at overbevise, og drøne rundt fra butik til butik, i håb om, at det skulle være muligt at få den opdateret - I skylder mig en fl. rødvin :-) og nu er jeg telefonløs :-(

18. Januar 2016

Lumia 1020 good camera, crazy menu

If you are a geek, its perfect. The rest should steer clear. If you want to check a number and press it to see details, the stupid phone rings it. Never nokia again. Now got a Huawei, damn its brilliant.

17. Januar 2016

Nokia 215

Elendig telefon.
Min 5 år gamle Nokia var LANGT LANGT mere velfungerende.

Nokia 215 slukker helt bare man rører sluk knappen kortvarigt.
Ordbogen virker ikke rigtigt, den laver selv mærkelige forslag.
Man kan ikke slette ord, men den sletter kun bogstaver eller hele teksten.
Man kan ikke stave ord uden at stave helt forfra, den beholder ikke ordet så man kan rette i det.
Der er ingen hukommelse og man kan kun modtage en enkelt MMS så skriver den "Ikke plads nok"
Man kan ikke se tallene i smsser da de er blå som baggrunden.
Man kan ikke stå på en sms og sende den videre, eller til flere.
Ingen "senest anvendte kontakter" i indsættelse, dvs. man skal ind i kontakter hver gang man skal sende til nogen.
Alle smsser er tvunget ind i samtale-tråd fremfor enkelt-sms.

Hvordan kan det lade sig gøre at lave så dårligt et prudukt når de gamle var så uendeligt meget bedre. Man kunne jo bare have bibeholdt de gamle styresystemer og opbygninger.

24. Oktober 2015

Nokia Lumia 720

Forstår ikke at der ikke er angivet på telefonen, hvilken model det er?
Dette er specielt et problem, når man skal finde en vejledning til sin telefon, og ikke lige kan huske, hvilken model ungerne har, når man har flere telefoner.

Det er også ærgerligt at den afviger fra mange af Nokias andre modeller ved at det stort set er umuligt at tage bagbeklædningen af.

20. Juni 2015

Nokia Lumia 1020

min Nokia Lumia er ca. 1 år gammel nu.... der har været problemer med den fra start. Den går ud dagligt og nogle gange flere gange dagligt... og udover det genstarter den og fryser. den har været til reparation 3 gange ved Elgiganten, den sidste gang sendt ind som reklamation og de siger jo at der intet er galt med telefonen og derfor ombytter de den ikke eller giver pengene retur. Forbrugerklagenævnet er nu sat på sagen og telefonen skal sendes ind til undersøgelse... håber bare de kan se problemerne med den ellers kunne jeg lige så godt have smidt 4000 kr. ud af vinduet! En ting er sikkert vælger aldrig Nokia igen og vælger heller ikke at handle telefon i Elgiganten.

11. Februar 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

er sååååå glad !!

Jeg har i mange år haft Samsung. Men til min skuffelse, har jeg været nød til at udskifte dem,gang på gang, når der er gået 1år ca.

Til min store bekymrelse købte jeg derfor en Nokia Lumia 1320.
Og hold nu op !!!
Jeg har haft den længe nu,men må ærlig talt indrømme,jeg aldrig har haft sådan en fantastisk tlf!!!

Jeg havde lidt problemer med den i starten,hvor jeg ikk ku skrue op og ned for lyden -sms til,udlandet var heller ikk en mulighed - samt andre små detaljer.

Hver gang,har jeg emailet Microsoft, som har givet mig lyn hurtig svar tilbage, med enten en opdatering eller vejledning!

Og for satan hvor er jeg glad !!

Er simpelthen så glad for hvordan,det hele virker ! Og det hele er så nemt igennem Microsoft !

Jeg er igen blevet tilhænger af nokia som i de gode gamle teenage år 😁

Thumbs up!!

Nokia,connection ppl 😃

22. Dezember 2014

Hold jeg langt væk fra Nokia Lumia

Har en Nokia Lumia 800 og den kan ikke holde strøm ret lang tid. Ud over det, så når den løber tør for strøm, så kan den ikke startes op igen. Det er min først smart mobil, og bliver den sidste fra Nokia!! Hvis alt de skriver på deres support side ikke virker, så er der ingen personlig support i Danmark.

3. September 2014

værste selskab nogensinde

man kan efterhånden ikke betragte nokia som et anstændigt selskab mere. deres produkter og service er dybt ringe med mere til. køb alt andet end nokia! apple og deres service er det bedste, har aldrig haft hovedpine med dem. min helt nye nokia lumia 1020 kan ikke læse simkort mere på grund af knækkede kontakter, dette sker hvis du skifter simkort ofte på denne mobil, men sjovt nok har det aldrig gået galt på andre mobiler. reparations pris ca 1900 hos n1s som er nokia samarbejdspartner. reservedelen (en ny sim kort læser) koster 50 kr. så de vil ha 1800 + for lidt lodningsarbejde, dette tager højst en time med adskillelse af mobil. fuldstænsig grotesk. deres garanti er det ringeste nogensinde. køber aldrig et nokia produkt igen, spild af penge. bare kig på stjernerne herinde, det siger alt. jeg skifter tit mobiler, så det kommer fra en der har erfaring.

22. Mai 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SIDSTE GANG JEG KØBER NOKIA !!!!!!!

Jeg var oppe i Elgiganten fordi min telefon har jeg skulle genstarte 3 gange, kameraet foran er fyldt med støv og jeg kan ikke høre noget i telefonen når snakker med andre.
Elgiganten siger de kan sagtens sende den ind men det koster 500 kr Ca og pga. visuelle skader er der ikke reklamation på telefonen. så ville ikke anbefale Nokia til andre

30. Oktober 2013

Reprationer..

Tror min Nokia Lumia 920 har være til repration 3 eller 4 gange nu... ENDELIG ser det da ud til den bare virker tilstrækkeligt...

Dog virker GPS af helveds til...

Køber klart Samsung næste gang...

12. September 2013
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vildledning (nokias egne ord)

her er et min konversation med nokia omkring vejledning til køb af en telefon:

hej jeg er på udkig efter en nokia dual sim telefon med tryk knapper, men den skal kunne sætte det ene sim kort på standby, da jeg ønsker at kunder ikke altid kan ringe til mig kl 22 lørdag aften
8. august
15:22

og nokias svar:

Hej Thomas Pynt Andersen, vi har flere Nokia modeller af Asha serien, som kan bruges med 2 SIM-kort. Du kan faktisk godt deaktivere det ene SIM-kort når du ikke vil modtage opkald. Følgende Nokia Asha modeller har et Dual SIM-kort: 200/202/205/305/308/501 Asha 210 og 501 er ikke lanceret på det danske marked endnu. Der er også andre Nokia modeller med Dual SIM-kort, som f.eks. C2-00, C2-03, C2-06, 206, 101, 110, 112, X1-01, X2-02. Nogen af disse er ældre Nokia modeller, som ikke kan findes længere. Du kan se på følgende link specifikationerne for Nokia 206, som er måske en tlf. som du kunne bruge:

efter at have indkøbt en Nokia telefon

hej nokia nu har jeg købt en asha 202 dual sim. hvor skal jeg gå hen i menuen for at deaktivere det ene sim kort?
fredag
16:20

og Nokias svar:

Hej igen Thomas Pynt Andersen, i vores sidste korrespondance skrev vi, at det er muligt at deaktivere det ene SIM kort på en dobbelt SIM kort tlf. Det var faktisk ikke helt korrekt, dette er kun muligt i nogen bestemte Nokia modeller . Denne funktion er desværre ikke tilgængelig i en Asha 202, hvor den eneste mulighed er at tage det ene SIM kort ud af tlf. Når du bruger tlf. med kun et SIM kort, skal den altid være indsat i SIM-1 sprækken. Vi beklager for den forrige utilstrækkelige svar, som du formodentlig vil betragte som vildledende.

og mit svar herpå

ja det vil jeg!!! det var p.g.a jeres svar, at jeg købte denne telefon. hvordan kan det lade sig gøre, at en medarbejder fra Nokia kan svare så forkert? jeg har nu købt en telefon der IKKE opfylder de krav jeg havde til den p.g.a af jeres vejledning som viste sig at være en vildledning. det er dybt kritisabelt og efterlader mig med en telefon jeg ikke kan bruge til det formål jeg købte den. hvad vil Nokia gøre ved det?

hvorefter der har været helt tyst og meget stille fra Nokias side

22. August 2013

Nokia Lumia virker ikke - Køb aldrig

Jeg har nu min 3 Nokia tlf i Lumia serien. Jeg startede med 800 - men der var alt for mange fejl. Blev så overtalt til at opgradere/bytte til 920 som skulle være et bedre produkt.
Den er blev så udskiftet efter 5 mdr. da telefonen slukke 4-6 gange om dagen og der var problemer med opladningen. Den blev så byttet efter gentagne reparationer og ved virkelig at holde på min ret i henhold til købeloven om at kunne bytte når produktet ikke virker. Fik så en 820 i går da den skulle være bedre. Den har nu på under et døgn slukket 3 gange. Det er simpelhen for dårligt at det ikke fungere. Det er så store problemer med softwaren i forhold til 4G netværket. Jeg forstår ikke at NOKIA ikke tager fat i problemet og erkender deres problemer i forhold til 4G. Det virker jo ikke. Teleselskabet er i øvrigt ikke bedre. De forsøger hele tiden at holde dig hen med snak. Det er for dårligt.
Det er i øvrigt interessant at det nu koster penge at ringe til NOKIA kundeservice, 2,50 kr i minuttet - Det er jo også en måde at "løse" problemerne på?
Et godt råd hold dig fra NOKIA

1. August 2013
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lumia burde have været meget meget bedre !!

Nokia's Lumia's, som Nokia / Microsoft havde flere år til at forberede som Nokias gennembrud på Smartphone og Windowsphone - burde have været langt mere gennemtænkt og velfungerende..
Men som sædvanlig smider man et produkt ud til brugeren som ikke er færdiggjort !
Det allerværste er at jeg har henvendt mig skriftligt, både pr Breve, Mails og på Nokias WEB, m konkrete forespørgsler og kritik, men man hører IKKE en lyd fra dem !!!
Det er for dårligt - eller også er det fordi de lukker ned = ikke har brug for kunder... ??
Jeg har læst og hørt; "at man IKKE kan overføre Lumia's indhold fra Windows 7 til 8" ??
er det sandt ? så er der jo INGEN Ide i at fortsætte m Nokia / (el for den sags skyld måse en Samsung's) Windows Phone - så kan man lige så godt hoppe NU til iPhone's ell Androiden !!
Dernæst har jeg påpeget at
A. "det berømede GORILAglas" smadres på samme måde som glasset i fx iPhonen.... Det er jo IKKE det indtryk man får fra Nokia Reklamerne !!
B. Backup via "Skydive" / "Live ID" virker ikke - bla kommer rettelser og opdateringer ikke med.
hvorfor bla. kontakter etc kun er delvis sikret via Pc'ens Outlook.
C. at man IKKE kan Backe SMS op (som jo er vigtig kommunikation; m fx aftaler, adresser, møder, tidspunkter, tlf-numre, navne og mange andre info's !
D. at Noter ikke kan Backes op
E. at Nokia Kort m. "Favoritter" og "seneste" og "pendler" osv ikke kan Backes op
F. osv. osv. osv.
G. derudover fejl i fx sensorene i touch-glasset m fx: opkald som går i sort, og derfor ikke kan viderestille sig m trykknapperne, el afbryde samtale, el for den sags skyld afslutte, ej heller se tid og timing mv....
H. Kalender-Reminder (alarm) virker ikke (kun somme tider)
I. Kalender gemmer KUN 14 dage bagud - og kan kun gå 15 måneder frem i tiden !!
J. Foto's uskarpe, når benytter Zoom, ell. indendørs hvor Blitz ikke går i gang osv !
K. En del APP's virker ikke - selvom de er beregnet til Windows, pga samkørings vanskeligheder....
L. Tid-zone ændringer = ændre ALLE Kalender aftaler til "forkert tid" !!
M. kan ikke læse "Sim-kort Numre"
N. ingen Lyd / indikation når Batteri er færdig-opladet
O. Vække-Ur kan ikke benyttes når Mobil slukkes !
P. når Oplades, kan Mobil IKKE slukkes !!
Q. Gorilla-Glas, gør at man dårligt kan læse tekst på Mobilen, hvis udendørs i Lys / Sol.
R. Kontakt Tekst er m så småt skrift, at man skal bruge en Lup ! burde kunne forstøres lige som Kalender Text, ell WEB-sider osv kan zooom'es op m et tryk på teksten!
S. osv.....
T. osv..
alt i alt - alt for ustabil !
og værst: ingen respons fra Nokia - ingen reaktion - ingen kommunikation - ingen svar på henvendelser !! og ingen svar på forespørgsler !!
IKKE Godt !!
Venligst en loyal og venlig Nokia / Lumia / Windows bruger
Erik

29. Mai 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

dejlig smartphone!

Jeg ELSKER min nokia lumia 800! Jeg har haft den i 1½ år og har kun haft den til reparation én gang! Jeg holder mig helt sikkert til Nokia! Jeg har tabt den flere gange på stengulv og den har aldrig flækket skærmen!

9. Mai 2013

Nokias store support - OVEN I HATTEN

Eksisterer Ikke. deres support altså. Hvis man skriver til ovi support får man intet svar tilbage. Også selv om man har købt apps for +500 kr derinde. Vælg ikke nokia

Køb IKKE Nokia!

De holder IKKE hvad de lover. Appsne skal du om muligt holde dig endnu længere væk fra. OVI store er den værste gang bras. Hvis du køber et produkt til 75 kr, kan det tage over et halvt år før de overhovedet begynder at OVERVEJE om du skal have pengene tilbage, i mit tilfælde får man ikke pengene tilbage.

Nokia er ikke hvad det har været OVERHOVEDET

køb Samsung eller Apple i stedet!

19. Februar 2013

Nokia N8-00 / Lumia 920

Jeg har selv ødelagt sim-kort læseren, ringede til flere værksteder, de kan ikke få reservedelen / lave den. Ringede så til Telecare som er Nokia værksted, de kan heller ikke lave den,men de kan sende den til Nokia.
Jeg ringede derfor til Nokia DK for at få en pris på rep. det kunne jeg ikke få, men blev henvist til Telecare, som lige havde fortalt at det var en rep. de ikke kunne udføre.
Så kære Nokia hvor er jeres service ? Jo mod en betaling på kr. 250 kan jeg få at vide hvad det vil koste at reparere den. Det kan man da kalde service ! ! !
Har lige købt en Lumia 920, 14 dage gammel i dag, den er allerede i stykker, batteri og antenne virker ikke . Så Nokia, da I ikke kan lave telefoner mere og heller ikke har nogen form for service mere , kunne det måske være en god ide at lukke biksen ned.
JEG HAR IHVERTFALD KØBT MIN SIDSTE NOKIA-TELEFON, Har ellers været glad for Nokia , har haft alle topmodeller siden 1011 kom frem R.I.P. Nokia

27. Dezember 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nokia rules.

Det er stadig verdens bedste mobil virksomhed, er sikker på at Nokia Windows Phone er vejen frem. Syntes dog stadig at Symbian Belle rykker :)

6. Juni 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr