Banner for Nöjesresor.se

Nöjesresor.se Bewertungen

3'259
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Beställde ett presentkort vilket jag fick omgående på mail. Men kunde tyvärr inte skriva ut det korrekt då det inte kom som en pdf-fil. Med pdf-fil hade jag fått en bättre utskrift. Det fanns inte u... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bokade biljetter med hotell till Grease, och när jag betalat hade jag tagit fel på datum!! Ringde er, kom fram direkt, pratade med Angelica som snabbt och smidigt fixade till så det blev rätt datum. S... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej Fungerade helt perfekt med min bokning hos Er, snabb feedback och perfekt information och väldigt enkelt att boka och kändes helt tryggt att använda Er fina service , vi återkommer till något ann... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Anbieter von Kulturreisen
  2. Reiseanbieter
  3. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

Många ägnar mycket tid åt att leta evenemang och ett passande hotell. Hos Nöjesresor får du allt i samma bokning – handplockade hotell, noga utvalda evenemang och en härlig hotellfrukost. Enkelt och bekvämt, så att du kan luta dig tillbaka och bara njuta.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

(3'259)

598 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ville ändra hotell och det var inga…

ville ändra hotell och det var inga problem. allt fixades väldigt snabbt och blev väldigt bra

6. August 2026

Hej Ingalill,

tack för ditt omdömde och vad roligt att höra att ni är nöjd med den servicen som ni fick av vår kollega på kundtjänst.

Hej Hans-Göran,

tack för ditt omdöme och vad roligt att höra att ni är nöjd med ert hotellpaket som ni bokat via oss på nöjesresor.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra konsert och fint hotell

Bra konsert och fint hotell. Det dröjde innan jag fick biljetterna, men när jag hörde av mig via mejl fick jag svar snabbt. Trevlig och tydlig kommunikation. Tack!

8. August 2026

Hej ,

Tack för erat omdöme.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask tilbakemelding og veldig bra…

Rask tilbakemelding og veldig bra service.

21. August 2026

Hej Hanne,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bokning

Tyvärr en alldeles för dyr ränta på detta upplägg att köpa

21. August 2026

Hej Jessica,

Tack för din feedback och vad tråkigt att du har gett oss dåligt omdöme.

Det är Svea Ekonomi som hanterar fakturorna och finansieringen, och räntan samt övriga kostnader framgår tydligt på deras fakturor och i det underlag som skickats om du valt t.ex delbetalning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt bemötande och snabb hjälp med…

Trevligt bemötande och snabb hjälp med att boka.

18. August 2026

Hej Elenor,

Tack för din feedback.

Vad roligt att höra att ni är nöjda med den service ni fick av vår kollega på kundtjänsten. Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att lämna ett omdöme.

Ett mycket bra koncept

Ett mycket bra koncept . Lätt att boka hotell o biljetter .

20. August 2026

Hej Ann-Louise,

Tack för din feedback!

Vad roligt att höra att ni upplever vår hemsida som enkel och tydlig att använda, och att bokningsprocessen fungerar smidigt.

Smidigt att boka

Smidigt att boka, bra utbud

19. August 2026

Tack för din feedback!

Vad roligt att höra att ni uppskattar vårt utbud av hotellpaket.

Hej Liisa,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag gjorde en felbokning hos Nöjesresor…

Jag gjorde en felbokning hos Nöjesresor och trodde det var kört med att få hjälp att ändra datum. Jag fick tala med Sanna som var oerhört kundvänlig och hjälpte mig att boka om hotell/event. Kommer fortsätta välja Nöjesresor när det är möjligt.

20. August 2026

Hej Carin,

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag bokade "fel " hotell och försökte…

Jag bokade "fel " hotell och försökte omgående få byta hotell vilket inte gick enligt er personal, fick bara upplysning om att det inte fanns några andra alternativ även om jag var villig att betala mellanskillnaden.

25. Mai 2026

Hej Eva,

tack för din feedback och tråkigt att du inte är nöjd med din kontakt med vår kundservice.

När du kontaktade oss så informerade vår kundservice dig om att det datum som har bokat är ett väldigt slutsålt datum då det dels var stora konserter i stan samt att det hotell du först efterfrågade var helt slutsålt. Vi försöker hjälpa till att byta hotell i den mån det går, men ditt bokade datum så fanns inga alternativ av de hotell som vi erbjuder som låg mer centralt än det du redan valt även om du var villig att betala extra.

Vi hoppas trots det att ni hade en trevlig föreställning och vistelse på hotellet.

Nöjesresor.se

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var smidigt att köpa det jag ville…

Det var smidigt att köpa det jag ville ha

17. August 2026

Hej Lars,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabbt och enkelt att boka hotell och…

Snabbt och enkelt att boka hotell och evenemang samtidigt

Hej Peter,

Tack för din feedback!

Vad roligt att höra att ni uppskattar vårt utbud av hotellpaket.

Enkel bokningsprocess.

Enkel bokningsprocess.
Värdefullt att kunna tala med en levande människa om man undrade något utöver informationen man får via bokningen på nätet.

29. Mai 2026

Hej Charlotta,

Tack för ditt omdöme.

Vad roligt att höra att ni upplever vår hemsida som enkel och att använda, och att bokningsprocessen fungerar smidigt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lätt att boka trevliga människor som…

Lätt att boka trevliga människor som svarade när man skickade frågor allt gick bra

Hej Ann-Charlotte,

Vad roligt att höra att ni upplever vår bokningssida som enkel och smidig att boka via. Det gläder oss att bokningsprocessen fungerar bra för er.

Och vad roligt att du är nöjd med din kontakt med vår kundservice.

Ha en fortsatt fin dag!

Smidig bokning

Lätt att boka, bra hotell

Hej Anita,

Stort tack för din fina feedback! Vi är väldigt glada att höra att ni upplever vår hemsida som tydlig och lätt att navigera, samt att bokningen har varit enkel att genomföra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt gick lätt och fort att boka.

Allt gick lätt och fort att boka.

Hej Ann-Christin,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra service och ett snabbt agerande vid…

Bra service och ett snabbt agerande vid ombokning/ ändringar i evenemang.

Hej Marika,

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Bra bemötande.

Bra bemötande.

Hej Heidi,

08-500 000 45

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr