Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Vi styrker verdens fattigste i kampen for et værdigt liv - i Folkekirkens Nødhjælp hjælper vi mennesker i yderste nød. De mennesker, der har det allersværest i verden. De sultende og de sårbare. De fordrevne og de forfulgte. De undertrykte og de diskriminerede. Verdens fattigste, som på grund af krig og katastrofer eller strukturel ulighed ikke selv har en stemme, der kan høres.
Meldahlsgade 3, 1613, København V, Dänemark
- Kundeservice@dca.dk
- www.noedhjaelp.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Har egentlig støttet mange år men de…
Har egentlig støttet mange år men de vælger så at ringe til min datter på 15år og få hende til at støtte med hun forstår som engangs beløb men er blevet sat til at give månedligt. Det tog en del at komme ud af men mest grotesk er den form for salg til børn
Fuldkommen respektløst
ventede 3 uger på at skulle komme nogen og hente møbler som jeg ville donere. Spurgte undervejs om Folkekirkens Nødhjælp ikke ville se billeder af møblerne så de kunne tjekke om det rent faktisk var noget de ville have. Jeg fik at vide at medmindre jeg var ryger så ville der ikke være noget problem der. Efter 3 uger dukker der så to fyre op som ser på møblerne og synes at det ser besværligt ud at flytte dem hvor efter de siger at det er der nok ikke nogen der vil købe. Det skal her lige siges at møblerne ikke skulle væk fordi jeg ikke ville have dem eller de var ubrugelige, men fordi jeg ikke længere kunne bruge dem pga mit helbred. Det vidste folkene fraa Foklekirkens Nødhjælp godt. De vidste også godt at hele indholdet af møblet stod på mit soveværelse og ventede at komme ind i det nye og mere hensigtsmæssige møbel der var købt. De viste også at jeg måtte have familie til at tømme skabet, fordi jeg er syg. Men de gad bare ikke opføre sig ordentligt.
Utaknemmelig.
Jeg har givet et bidrag til nødhjæp. Det værste er det som følger med, uddrag af mail som kom efterfølgende.
Hvis du har lyst til at give lidt mere, så kan du fx blive Nødhjælper og være med til at redde liv. Hver dag.
For et valgfrit beløb om måneden giver du bl.a. mad, vand og hjælp til mennesker i nød.
Bliv Nødhjælper lige her❤️
Der til kommer telefon opkald for nogle dage siden, samme budskab, vil du give mere.
Man mister lysten til at give noget når det er takken.
Folkekirkens nødhjælps telemarketing
Folkekirkens nødhjælps telemarketing afdeling stalker jo næsten en .. Har afbrudt min månedes indbetaling og blokeret deres nummer... Finder et andet sted hvor jeg kan bidrage uden ugentlige opkald og overdrevne emsige sælgere !!!!
Køb ikke i webshoppen
Køb ikke i webshoppen, med mindre du vil vente meget længe!!!
Har bestilt en vare, efter 14 dage er den stadig kommet. Folkekirkens Nødhjælp, henviser uden et Tracking nummer videre til post nord. Så som kunde er du lost! Jeg har været kontakt på mail og telefon uden det nyttede noget.
Mega dårlig service!
Hvor har I mit nr. fra
Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvor de har mit mobil nr fra,? jeg er på Robinsons listen og har været det i mange år men de ringer til trods og bliver ved selv om jeg ikke er interesseret, et nej er vel et nej, 1 stjerne fordi jeg er nødt til det.
Butik i Bredgade Kalundborg må være dk…
Butik i Bredgade Kalundborg må være dk dyreste kunne godt tænke mig at vide hvem der prissætter varene i denne butik alt er billigt på nær en brugt motorcykel jakke stod og manglede en nyere end min 1000 kr ville de have ville ikke gå ned i pris det synes jeg er svineri
Donér penge i god tro og du får chikane retur
Donér penge i god tro og du får en solid omgang china retur. Jeg donerede penge én gang og siden da er jeg blevet bombarderet med opkald 2-3 gange ugentligt - de bliver ved, selvom man beder dem stoppe! (og ja, jeg kan godt blokere nummeret, hvilket jeg har gjort. Men nu får jeg bare sms'er fra Voicemail, om at de har ringet).
Beskadiet plakat
Jeg havde bestilt en plakat, der under transport af post nord, blev beskadiet. Folkekirkens nødhjælp sender en ny afsted hurtigst muligt uden yderligere bøvl.
De ringer konstant og kimer en ned
De ringer konstant og kimer en ned . Aldrig i livet om jeg støtter med så meget som en øre igen!
Træt af daglige tlf opkald fra jer ,
Træt af daglige tlf opkald fra jer ,
Jeg har skrevet og bedt om at stoppe de opkald. Hvis jeg vil støtte folkekirkensnødhjælp, kan jeg godt selv finde ud af det…SÅ STOP nu det er chikane 😡
God service og super venlige frivillige…
God service og super venlige frivillige
Købte blandt andet en sprit ny topmadras 5cm tyk,
i god kvalitet til kun 600kr.
Den blev bragt ud nøjagtigt på det aftalte tidspunkt, inkl. sms advisering.
Viborg Ringvejen afd. er kæmpestor
med overskuelige afdelinger,
og som sagt meget meget venlige frivillige!
Hatten af for jer :-)
Hvordan kan i arbejde sammen med et…
Hvordan kan i arbejde sammen med et scam firma som BUY AID, i burde skamme jer. Fup og humbug, sender 12x500 g kaffe uden det på nogen måde er bestilt, plus en regning på 1910 dkk til en gammel dame på 89 der hverken har talt, ringet eller mailet med jer for at lave den bestilling. Det koster mig nu 100 dkk i forsendelse og en tur på posthuset, som vil tage mig over 2 timer da jeg er dårligt gående. Føj i burde skamme jer. Lad nu være med at skubbe lorten videre, da i glædeligt fremsender materiale fra Folkekirkens Nødhjælp med i pakken, hvor i støtter div tiltag i Ukraine. Så tag jer sammen og afslut det bekendskab med BUY AID, det klær jer ikke.

Antwort von Folkekirkens Nødhjælp
Jeg bliver spammet fuldstændig…
Jeg er blevet spammet fuldstændig vanvittigt af folkekirkens nødhjælp - både pr. Post, pr. Mail & derudover 1-3 ugentlige opkald….Efter at have været spammet lige siden jeg købte en ged til en afrikansk famile for et par år siden - valgte jeg i dag at ringe til dem & bede dem slette mig fra deres system.
Det er første gang i mine 44 leveår jeg har oplevet hvor voldsom en chikane kan blive!
Fortsætter de chikanen efter min telefoniske henvendelse om at blive slettet fuldstændigt fra deres system, - vil jeg for første gang nogensinde involvere Politiet!
Det er fuldstændig vanvittigt som de bliver ved!

Stop for f...
Stop for f.... Med at ringe og skrive.
Jeg lover at jeg aldrig nogensinde giver jer penge igen! I er frygtelige!

Antwort von Folkekirkens Nødhjælp
No good deed goes unpunished
Jeg var så letsindig at jeg støttede en god sag for 3 år siden, jeg blev efterfølgende bombaderet på telefon, sms og mails og jeg måtte blokere alle deres nummer og blive sur på 3 forskellige sælgere før de stoppede med at ringe, men nu kommer der mails igen. SUK

Antwort von Folkekirkens Nødhjælp
Jeg har sendt mail med i skal stoppe…
Jeg har sendt mail med i skal stoppe med ar ringe, jeg har sagt det til dem der ringer at de skal stoppe, så hvorfor bliver i ved?

Inbox fyldes med spam
Selvom man støtter end god sag er det fuldstændig umuligt at framelde sig e-mails, til trods for at frabede sig henvendelser under købet. Gentagende gange har jeg forsøgt at framelde uden held. Dette har stået på i nu 1,5 mdr….

Antwort von Folkekirkens Nødhjælp
Fravælges af mail, er ikke muligt.
Det er en komplet umulighed, at blive frameldt Deres mail’s mm. når man først har været i kløerne hos Dem… Trods framelding adskillelige gange via Deres eget link, samt telefonisk henvendelse, så er fatte evnen åbenbart på nulpunktet.

Antwort von Folkekirkens Nødhjælp
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.