StagePool Norge Bewertungen 282

TrustScore 4 von 5

3.9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra opplegg med undervisning hvordan lage sin cv og hva StagePool ellers kan hjelpe oss med. Dog litt vel mye fokus på betaling på slutten. Var ikke mulig å legge inn egne spørsmål som det var sagt... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mange spennende oppdrag. Veldig lite utbytte av å betale mer enn kr. 3600,- i året, når det i løpet av 21 mnd (med 6300 i kostnad) får 2 jobber som til sammen gir 6000 kroner i inntekt (før skatt). De... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Selve stagepool er bra med alle jobb mulighetene, men jeg liker ikke appen/nettsiden. Både appen og nettsiden klikker hele tiden, og nesten hver gang jeg vil inn å redigere et bilde, kommer jeg ikke i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig profesjonelt, brukervennlig og oversiktlig nettsted. Det er enkelt å navigere og finne informasjon, og kundeservicen er både tilgjengelig og hjelpsom. Det er et bredt utvalg av oppdrag å velge... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Stellenvermittlung
  2. Karrierecoach

Vom Unternehmen geschrieben

Største jobbportalen for scene, film, musikk og media i Europa! Daglig nye auditions og castings for skuespillere, sangere, dansere og backstage crew!

Kontakt vår prisbelønte kundeservice

Vom Unternehmen geschrieben

Få personlig service og hjelp så snart som mulig!
Våre dyktige medarbeidere er her for å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer, eller hvis du trenger hjelp med våre tjenester. Ikke nøl med å kontakte oss: https://stagepool.zendesk.com/hc/no/requests/new

StagePool Fornøydgaranti

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornøydgaranti?

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornøydgaranti?
Om du har gjennomført alle garantivilkårene, og ikke blitt kalt inn til casting, audition eller intervju, gir vi deg to måneders gratis medlemskap! Les mer her

Kontaktinformationen

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

282 Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Positiv og hjelpsom kunde konsulent

Positiv og hjelpsom kunde konsulent.
Lyttet til spørsmålene mine og ga meg bra feedback.

29. November 2023

Hei Magni,

Takk for din feedback!
Så bra at du er fornøyd med den servicen du har fått så langt!

Oppdatert på nye jobber

Oppdatert på nye jobber, Husk å slette gamle jobber som ikke lneger kan søkes på.

21. November 2023

Hei Trond Eirik,

Så bra at du kjenner deg oppdatert på nye oppdrag via oss!

Vi på StagePool ønsker deg lykke til med kommende søknader og oppdrag!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Trodde møtet var face 2 face og ikke…

Trodde møtet var face 2 face og ikke sammen med mange andre.

Alt personen snakket om hadde jeg allerede satt opp og fikk ikke svar på mine spørsmål.

2. November 2023

Hei Karl-Ruben,

Takk for din feedback.

Jeg ser at du har hatt kontakt med vår Kundetjeneste og at du har fått mulighet til å stille dine spørsmål.
Om du skulle ha ytterligere funderinger så kontakt oss gjerne igen!

Organiserad och välgjord!

Han var väldigt duktig med att gå igenom alt noga, och svarade bra på alla frågor.
Jag ser framemot att börja söka på jobbar!

3. November 2023

Hej Maria,

Vad kul att du är nöjd!
Vi önskar dig lycka till med dina ansökningar!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Webinaret var ryddig og fint

Webinaret var ryddig og fint. Det ble snakket tydelig og ikke for fort. Det ble også vist hva man skal/kan gjøre underveis. Spørsmål ble også svart på en god måte.

2. November 2023

Hei Mathilda,

Så bra at du synes at Webinaret var ryddig og informativt.
Håper du får utbytte av informationen og lykke til med å skape et CV og med å begynne å søke oppdrag!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har resultert i null jobber

27. September 2023

Hej​,

Tack för ditt mail!

Vad tråkigt att du inte fått den respons du önskar på de uppdrag du hittills sökt.

Vi på StagePool har ingenting med själva tillsättningen av roller att göra. Det vi gör är att presentera de uppdrag som olika rollsättare och arbetsgivare publicerat på vår hemsida, ger coachning och hjälper till att kontrollera att förutsättningarna är så bra som möjligt för våra abonnenter. Vem som i slutet av dagen får den utannonserade rollen är alltid upp till producenten/produktionsbolaget.

Vi är måna om att du som Premium ska vara så nöjd som möjligt, därför tillämpar vi en nöjdhetsgaranti. Mer information om garantin hittar du HÄR (http://sv.stagepool.com/om_stagepool/6724/stagepool_nojdhetsgaranti).

Jag ringer gärna upp dig för en Premium-coachning, så att jag kan se över om du uppfyller kraven för garantin, samt ge lite mer tips gällande din profil och ansökningar. Återkom till kundeservice@stagepool.com så hjälper vi dig vidare.
Allt gott!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dere lyver til meg når dere sier at jeg…

Dere lyver til meg når dere sier at jeg kvalifiserer til pro-medlem når jeg skal melde meg inn. Senere sier en annen kundebehandler at jeg ikke kvalifiserer til det.

29. August 2023

Hej Tor-Erik,
Vi kan aldrig garantera ett Pro-medlemskap utan att först göra en objektiv bedöming i en ansökan.
Återkom gärna med mer information kring ditt case i ett mail till kundservice@stagepool.com så hjälper vi dig vidare

Vänliga hälsningar,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prøver å laste opp flere bilder og…

Prøver å laste opp flere bilder og appen bare «henger». På oppdrag jeg har søkt får vi ikke svar

27. August 2023

Hej Alexandra,
Vårt bildverktyg kan inte ladda upp flera bilder i taget. Du behöver ladda upp dem en och en.

Om du upplever fortsatta problem är du välkommen att höra av dig till kundservice@stagepool.com så kan vi ta det vidare. Jag eller någon av mina kollegor kan även hjälpa dig med dina ansökningar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt hyggelig for å få jobber må man…

Enkelt hyggelig for å få jobber må man ha premium abonnement, de fleste jobbene er på østlandet en fordel at man bor der. Cv kurs ganske kjekt blir opplært å lage en CV på StagePool Norge. Enkleste er å vær statist og jobbe seg videre oppover som skuespiller eller sanger eller fotograf, kamera, lyd alt mulig.

22. August 2023

Hej Kristian,
Tack för din recension!
Målet är att det ska vara enkelt för våra medlemmar att vara just medlem hos oss och det glädjer oss att du känner så.

Hör av dig om du funderar på något.

Søknader

Ryddig, oversiktlig og forståelig søknader.

16. August 2023

Tack Vivian!
Stort lycka till med uppdragen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøst for oss som vil ut!

La deg ikke lure om du registrerer deg på vegne av ungdommen din! Det såkalte «freemium»-medlemskapet kan virke fristende, men etter å ha klikket på en mulighet kan man plutselig opprette premium-medlemskap uten å være klar over det. Det er nærmest umulig å komme ut igjen, og da er du bundet for minst et halvt år. Vårt ønske om å bli slettet helt ble ikke etterkommet, vi skulle visstnok tilbake til det fantastiske gratismedlemskapet. Totalt useriøst selskap som har kostet oss altfor mye. Denne omsorgen folk skriver om er nok bare for dem som gladelig betaler sin premium-avgift kontinuerlig…

18. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Janne,
Vi försöker alltid att vara tydliga i vår kommunikation mot våra medlemmar, både muntligt och skriftligt. För att jag ska kunna se över ditt case behöver jag veta mer. Återkom gärna direkt till mig på kundservice@stagepool.com

Önskar dig en fin dag!

Antwort von StagePool Norge

Tack Kaja för din feedback! Vi hoppas att du nu har de verktyg du behöver för att skapa en bra profil och få de jobb du vill ha. Önskar dig en fortsatt trevlig dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte flinke folk som hjelper oss…

Flotte flinke folk som hjelper oss igang på en god måte.

2. Juli 2023

Antwort von StagePool Norge

Tusen tack för din fina feedback Åshild, det blir vi glada av 🙂 Bara att höra av dig om det är något du undrar över. Önskar dig en fortsatt fin sommar!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kundeservice er alltid hjelpsomme om…

Kundeservice er alltid hjelpsomme om det er noe teknisk som ikke fungerer. Jeg tenker da spesielt at det er vanskelig å sende med bilde eller video fra eget billedbibliotek på jobbsøknader. Man får legge ved det som allerede er inne på ens profil, men det er svært vanskelig å legge ved videosnutter for en spesiell jobb man søker på

25. Juni 2023

Antwort von StagePool Norge

Tack för din fina feedback Bodil! Jag förstår men kontakta gärna oss på supporten så hjälper vi gärna till med att ladda upp dina filer 🙂 Önskar dig en fortsatt trevlig vecka!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr