Nl Logistics Bewertungen 37

TrustScore 1.5 von 5

1.7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spijtig dat je ster dient te geven. Zijn zeker geen ster waard. Zijn niet aan de deur geweest voor de levering, geen melding op de camera van beweging en geen gemiste deurbel. Herhaaldelijk telefon... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De slechtste ervaring ooit met dit bedrijf! Voordat je iets bestelt vraag eerst met welk transportbedrijf zij werken. Mijn pakket is nooit geleverd, maar er wordt beweerd dat er contact me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Net een pakket mogen ontvangen van auto-onderdelen, via NL-Logistics. Deze waren heel goed en gemakkelijk te volgen via de link in de mail. De levering was stipt op tijd, dat aangeven was via de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zelfs 1 ster is teveel! Zou geleverd worden op woensdag tussen 11 en 15 uur, 5 voor 3 in de middag mailtje gekregen dat er omstandigheden waren en dag erna zou geleverd worden. Dag later zelfde... Mehr ansehen

1.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spijtig dat je ster dient te geven

Spijtig dat je ster dient te geven. Zijn zeker geen ster waard.
Herhaaldelijk telefonisch proberen te contacteren, leggen neer of nemen niet op.
Geen reactie op mails.

20. März 2026

MEEST SLECHTE ERVARING

De slechtste ervaring ooit met dit bedrijf!

Voordat je iets bestelt vraag eerst met welk transportbedrijf zij werken.

Mijn pakket is nooit geleverd, maar er wordt beweerd dat er contact met mij is opgenomen wat niet waar is. Ook zeggen ze dat ik neerzettoestemming heb gegeven, terwijl ik dat nooit heb gedaan. Wanneer ik om bewijs vraag, kunnen ze helemaal niets laten zien. Dat zegt eigenlijk al genoeg, leugens op leugens.

Daarnaast heb ik dit bedrijf meerdere keren gebeld om het probleem op te lossen, ze laten koeriers zelf via whatsapp bellen maar ze hangen gewoon op en niemand neemt je serieus. Dat is echt onprofessioneel en respectloos tegenover klanten.

Een bedrijf dat zo met klanten omgaat, zou zich diep moeten schamen. Schandalige service

12. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The driver came to deliver a sidestep

The driver came to deliver a sidestep, no one at home. He took a picture of the sidestep but did not actually drop it. It is a very safe neighborhood, we get deliveries all the time and they place them by the hedge. Nobody walks by a house and sees a bulky sidestep and decides to steal it. He didn’t deliver it, he just took a picture and left. No-logistics not replying to emails.

These guys are crooks and thieves. Beware!

27. Januar 2026

Zelfs 1 ster is teveel!

Zelfs 1 ster is teveel!
Dag later zelfde verhaal, zelf gebeld waarom niet geleverd werdt, weer dag vrij genomen, auto was vol en weer niets te horen gekregen.
Dag 3 moest ik smorgen bellen voor de zekerheid, 1,5 uur aan de telefoon gehangen, was vanaf begin nummer 2 in de rij, na 45 min nummer 1 en na 1,5 uur werdt opgehangen!
Wat een waardeloos bedrijf!
Mail gestuurd werdt niet op gereageerd.
3 dagen vrij genomen!

16. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Krijg niemand aan de lijn na meerdere…

Krijg niemand aan de lijn na meerdere pogingen proberen geen contact. Normaal zaterdag geleverd maar niemand aanwezig. Waren wel thuis .
Nog altijd geen nieuws over de nieuwe levering.

13. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fiets gekocht en zou worden geleverd…

Fiets gekocht en zou worden geleverd door NL Logistics & Services. Na een week wachten (mede door weersomstandigheden) zag ik in de tracking dat die vandaag…eindelijk geleverd zou worden..niet dus. Gebeld naar het bedrijf waar ik eerst ~20 min in de wacht stond en plots de verbinding werd verbroken, weer opnieuw teruggebeld en de verbinding werd opnieuw verbroken (vrijwel direct). Na nog 4-5 keer bellen stond ik weer in de wacht dit keer 10 minuten en de verbinding werd natuurlijk weer verbroken. Heb dit nog nooit meegemaakt en ik word hier zo pisnijdig van, als je geen post kan leveren doe het dan gewoon niet. Wat een flut bedrijf!!

9. Januar 2026

Levering 3x uitgesteld

Het bedrijf heeft 3x gezegd te leveren maar kwam 3x niet.
De app gaf geen voortgang terwijl wel beloofd wordt te leveren.
Tijdens de aankoop werd gesteld volgende dag leveren, ik snap dat dat voor kerst niet kan : zeg dat dan niet, bevestig levering pas als het ook haalbaar is.
Ook werd de oude afzuigkap niet mee teruggenomen
Hier kan ik niets mee

24. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service

Net een pakket mogen ontvangen van auto-onderdelen, via NL-Logistics.
Deze waren heel goed en gemakkelijk te volgen via de link in de mail.
De levering was stipt op tijd, dat aangeven was via de link.
Chauffeur erg vriendelijk en behulpzaam.
Door de voorgaande reviews een beetje ongerust, omdat de onderdelen dringend nodig waren.
Maar hier geen klachten.

22. Dezember 2025

Schelden en beschadigen levering

Deze partij heeft zich enorm misdragen bij bezorging. Er is zeer onvoorzichtig met de bestelling omgegaan. Daarnaast hebben zij onze oprit beschadigd met het slepen van de doos. Zij schelden ook op ons omdat wij niet open doen. Eerder gingen zij die dag weg zonder contact op te nemen (we waren in de tuin), terwijl ze zelf buiten het bezorgvenster kwamen.
Wij hebben dit meerdere keren bij hen aangekaart via telefoon en mail maar ze geven geen reactie. Echt schandalig.

18. August 2025

Lever datum onbekend?

Bedrijf meld dat vandaag geleverd wordt. En laat dan niks meer van zich horen.
Slecht of niet bereikbaar en je moet maar afwachten wanneer men dan wel gaat leveren.

26. November 2025

Order ID:CL93875511 niet geleverd zonder bericht

Order ID:CL93875511. Bestellen heel eenvoudig via Bol.com. Maar veel grip op hun vervoerder hebben ze blijkbaar niet. Connected Logistics bericht je wanneer je je bestelling kunt verwachten . Gedurende de dag zie je het tijdsblok naar een later tijdstip lopen via track & trace. Laatste melding voor de levering was opgelopen naar tussen 22.10 en 23.40. Op het kaartje kun je je zending volgen. Helaas is het leveren gestopt 20KM hier vandaan rond 23.00 uur. Geen belletje of SMS dat het niet gaat lukken of wat dan ook. Ben maar gaan slapen om middernacht.! PS. ALs ik alle reviews met dezelfde strekking lees is dit geen uitzondering voor dit bedrijf.

21. Oktober 2025

Niet geleverd volgens afspraak

Niet geleverd volgens afspraak, een dag te laat en dan 15 minuten voor het beloofde tijdstip krijg ik een mail dat ze het niet gaan halen en de levering voor een ander moment zal zijn, alleen werd dat ander moment niet bepaald...telefonisch proberen contact nemen, 37 minuten in de wachtrij en dit als 1ste wachtende volgens het bandje maar geen gehoor.
Dit 1 sterretje geef ik aan de chauffeur omdat hij zo vriendelijk was. Voor de firma geef ik een dikke NUL.

10. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechtste bezorg service ooit!

Slechtste bezorg service ooit!
Klantenservice die je gaat bevechten op je vragen. Heb maandag een motor besteld die woensdag aan zou komen, ik woensdag bellen om te kijken hoelaat het wordt geleverd kunnen ze me geen tijd aangeven en kan ik me motor donderdag( gisteren) verwachten. (Ik dus de heledag wachten op locatie) hebben ze pas donderdag de motor “opgehaald”. Vervolgens wordt ik vandaag “vrijdag”gebeld door de courier ik sta voor de deur 10:10.
Dus ik zeg ik ben thuis dus niet op locatie kan er binnen 15min zijn.
( nee ik ga niet wachten ).
Dus ik bel klantenservice en die zegt ja (had je maar daar moeten zijn) we hebben je een mail gestuurd. Ik vraag welke email? (We hebben je een email gestuurd had je maar je mail in de gaten moeten houden) zegt hij dan. De mail waar het om ging is vrijdag 01:45 verstuurd een tijd dat elk normaal persoon aan het slapen is.

Niet te vergeten “klantenservice hangt op in je oor als het hun niet bevalt”

Slechte service respectloos! Geen manieren! Geen kwaliteit! Geen aanrader!!

1. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ren weg bij dit bezorgbedrijf.

Ik heb nog nooit zo'n slechte bezorgservice gezien. Geen online tracking. Ik kreeg 's ochtends de melding dat de bezorging in behandeling was. Omdat ik de hele dag niet thuis was, stuurde ik een e-mail met het verzoek om het pakket naar een ander adres te laten bezorgen. Dit verzoek werd afgewezen. Ik hield echter vol dat er niemand thuis zou zijn voor de bezorging. Later kreeg ik een melding dat de bezorging was gedaan. Ik vroeg waar het pakket was afgeleverd. Het antwoord: een foto van het pakket dat voor de deur was achtergelaten!!!
Ik moest contact opnemen met een vriend om het pakket op te halen voordat het werd gestolen.
Deze aanpak is ONACCEPTABEL en SCHANDALIG.
Ren weg bij dit bezorgbedrijf.

24. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bedrijf is telefonisch niet te…

Bedrijf is telefonisch niet te bereiken.
Waneer je wel aan de lijn krijgt kan niemand vertellen waar mijn pakket blijft en beloven ze om terug te bellen. Zonder resultaat...
Dag 1 bus stuk. Pakket zou volgende dag komen. Dus niet! Vandaag 89 keer met hun gebeld zonder resultaat dat ze opnemen. Ja echt 89 keer!!!! Emailadres hebben ze niet. Elke dag dat hun niet komen zit ik zonder auto omdat het desbetreffende pakket een Automatische versnellingsbak is.
Bizar hoe ze omgaan met mensen!!! Ben benieuwd hoe dag 3 er uit gaat zien.....

3. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

pakket word over het hek gegooid niet…

pakket word over het hek gegooid niet wetende wat erin tref de chauffeur nog aan chalid en als je hem erop aan spreekt geef pakketje maar en dien maar klacht in dan, dan bel je vervolgens naar het bedrijf een uur gewacht , krijg je eindelijk iemand aan de lijn een man geef je aan heb een klacht over een chauffeur van jullie word er opgehangen!!

3. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr