Jestem już stary , ale czasami jest wstanie mnie jeszcze coś zaskoczyć , tym bardziej pozytywnie. I takim właśnie miejscem jest grupa Ludzi dobrej woli w Nkody. Jestem bardzo zadowolony z szybkości i... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
No i mija zaledwie miesiąc i ta sama sytusacja ,, zostałem wykluczony z YouTube Premium.. to już się robi bezczelnie niewygodne... jakieś 3 lata temu jeszcze jakaś informacja, zadzwonili, czy... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Szczerze polecam zakupy na nkody!!:) W przeciwieństwie do konkurencji wysyłają dane logowania automatycznie w ciągu kilku sekund i odpisują na wiadomości w przypadku ewentualnych komplikacji. Kultura... Mehr ansehen
Anett Z Nkody korzystam już od kilku lat, nigdy nie ma problemu z logowaniem do aplikacji filmowej na telewizorze. Dane do logowania przychodzą prawie od razu . Raz miałam problem z logowaniem ( t... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Od kilku miesięcy korzystam i jestem…
Od kilku miesięcy korzystam i jestem bardzo zadowolony. Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Szybki kontakt. Polecam z czystym sumieniem
Nie polecam kupiłem na miesiąc
Nie polecam kupiłem na miesiąc , po 7 dniach nie działa zero reakcji na reklamacje kilka razy pisałem i cisza

Antwort von Nkody
To już 3 rok gdy korzystam z tej…
To już 3 rok gdy korzystam z tej strony. Kupiłam wiele kont do różnych serwisów, czasami zdarzały się jakieś małe problemy ale natychmiastowo dostawałam odpowiedz i problem był rozwiązany. Można w 100% polecić od kwietnia 2020 mam u nich wykupione YouTube premium w kwietniu przedłużałam na kolejny rok. Dziękuje za gratis przy ostatnim zamówieniu. I naprawdę polecam bo warto.
Witam.
Witam.
Bardzo serdecznie polecam n.kody wszystko pięknie dział. Nie potrzebujesz żadnych umów, oglądasz to, co chcesz i kiedy chcesz. W razie problemu zawszę, można liczyć na pomoc ze strony właścicieli. Bardzo miła i fachowa rozmowa z organizatorami.
Bardzo polecam platformę NKody dziś…
Bardzo polecam platformę NKody dziś opłaciłem konta i bardzo szybko transakcja przebiegła. Wiem że pochopnie oceniłem nkody, popełniłem duży błąd i przyznaje się do błędu. W razie problemu najlepiej skontaktować się z nkody.pl niż odrazy wypisywać głupoty.
Viaplay testowo kupione na 30 dni
Viaplay testowo kupione na 30 dni. W tym czasie 3 razy chciałem coś obejrzeć, i 3 razy były problemy. Co prawda wystarczy do nich napisać, i sprawę załatwisz, ale to jest uciążliwe. Teraz chciałem włączyć F1 i na koncie jest za dużo osób. Już nawet do nich nie pisze - nie chce mi się. Nie polecam.

Czas reakcji na zgłoszenie
Jeżeli chodzi o czas reakcji to obsługa doskonała. Pisałem późnym wieczorem więc liczyłem że ktoś się zainteresuje wiadomością rano. Odpowiedz dostałem po kilku minutach.
Bardzo miło mnie zaskoczyła ta strona
Bardzo miło mnie zaskoczyła ta strona, kiedyś po zakupie konta netfix czekałem na hasło i login nawet parę godzin, teraz po zakupie konta hasło i login przychodzi w parę sekund - WIELKI PLUS - widać, że Nkody się rozwijają ;)
Wszystko ok polecam
Jestem mile zaskoczony
Jestem mile zaskoczony, po 8 miesiącach przestało działać moje roczne konto Disney+, myślałem, że już przepadło, lecz po napisaniu reklamacji dostałem szybką odpowiedź i konto zostało naprawione. Polecam wszystkim, bo naprawdę warto!! Nie tylko zajmują się sprzedażą, ale co najważniejsze to biorą odpowiedzialność za sprzedany produkt
Zazwyczaj wszystko jest dobrze
Wszystko zalatwione, trzeba bylo napisac kilka razy. Pozdrawiam i polecam serdecznie!

Szybki i sprawny kontakt
Szybki i sprawny kontakt. Dostęp do konta wręcz natychmiastowym Super filmy i seriale za nie wielkie pieniądze. Naprawdę polecam.
Sklep pierwsza klasa
Sklep pierwsza klasa! Miła obsługa, w razie ewentualnych poblemów służą pomocą. Stały klient jeszcze od czasów allegro
W kwietniu 2022 kupiłam YouTube…
W kwietniu 2022 kupiłam YouTube premium, dzisiaj przedłużałam na kolejny rok i szczerze polecam ten sklep
Konto wygasło po dniu
Konto wygasło po dniu
Brak kontaktu ze strony sprzedającego!

Antwort von Nkody
Serio? Aż tyle pozytywów i dalej interes się kręci
Czytając komentarze zastanawiam się czy faktycznie są prawdziwe. Kiedyś zakupiłem dostęp do Netflixa (otrzymasz kod i haslo) zakupiłem i co... Kazali jeszcze pobrać ich aplikację która miala dziwne uprawnienia. Po kontakcie z pomocą zostałem odeslany na drzewo : albo pan pobierze naszą aplikację albo brak zwrotu pieniędzy. Super. Przy takim podejściu zrezygnowałam po tygodniu przepychanek. Szkoda tylko że nie bylo informacji o konieczności pobierania dodatkowej aplikacji nkody. W tamtym okresie poczytałem forum na temat nkodow i wszyscy mieli podobny przypadek.... A tutaj same pozytywy... Super...

Antwort von Nkody
Dziś również mi padło konto po pół…
Dziś również mi padło konto po pół roku. Po wiadomości do supportu szybko przywrócili wszystko do normy. Polecam zakup kont.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.