Jestem już stary , ale czasami jest wstanie mnie jeszcze coś zaskoczyć , tym bardziej pozytywnie. I takim właśnie miejscem jest grupa Ludzi dobrej woli w Nkody. Jestem bardzo zadowolony z szybkości i... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
No i mija zaledwie miesiąc i ta sama sytusacja ,, zostałem wykluczony z YouTube Premium.. to już się robi bezczelnie niewygodne... jakieś 3 lata temu jeszcze jakaś informacja, zadzwonili, czy... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Szczerze polecam zakupy na nkody!!:) W przeciwieństwie do konkurencji wysyłają dane logowania automatycznie w ciągu kilku sekund i odpisują na wiadomości w przypadku ewentualnych komplikacji. Kultura... Mehr ansehen
Anett Z Nkody korzystam już od kilku lat, nigdy nie ma problemu z logowaniem do aplikacji filmowej na telewizorze. Dane do logowania przychodzą prawie od razu . Raz miałam problem z logowaniem ( t... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Konta
Wszystko jak należy, szybka realizacja szybka odpowiedź polecam w 100%
Szybko i sprawnie jeśli chodzi o…
Szybko i sprawnie jeśli chodzi o kontakt. z YT, Netflixa Disneya.
Wszystko jak trzeba.
Jestem zadowolony.
Używam You Tube Premium drugi rok bez zarzutu.
Bardzo szybka i sprawna obsługa,w moim przypadku potrzebna by używać serwisu w UK.
Polecam.
Wszystko ok
Wszystko ok.
Rewelacyjny kontakt.
Drugi rok wykupiony YouTube premium.
Mucha nie siada.
Kupuje od kilku lat ,zawsze wszystko…
Kupuje od kilku lat ,zawsze wszystko zgodnie z opisem polecam
Polecam, do tej pory żadnych problemów z kontami a już trochę tego było.
Konto 120 dni
Po zgłoszeniu i kilku dniach oczekiwania problem rozwiązany. Więc narazie wszystko Ok.

Antwort von Nkody
Kupuje już od formy od lat
Kupuje już od formy od lat, netfliksa , CDA , Disneya nigdy nie zostałam oszukana czy coś podobnego jak niektórzy piszą w komentarzach.. raz się rozłączyło konto Disneya ale reakcja natychmiastowa.. kontakt w razie problemów technicznych też naprawdę expresowy. Dziękuję i pozdrawiam :)
Klient zaopiekowały na maksa👍👍oby…
Klient zaopiekowały na maksa👍👍oby więcej takich sklepiw
Super kontakt
Super kontakt, korzystam od 2 lat i jestem zadowolony.
Bardzo polecam stronę nkody.pl
Bardzo polecam stronę nkody.pl. Jestem bardzo zadowolony. Korzystam z Disney+ i Netflix. Raz zdażyło mi się że nie mogłem się zalogować . Napisałem do strony z prośbą o pomoc. Problem został w kilka godzin rozwiązany i teraz mogę znowu korzystać.
Strony nkody używam od lat i polecam
Strony nkody używam od lat. głównie do Netflix oraz YT Premium
Nigdy nie było większych problemów. nawet jeśli nie ma kodów w bazie od razu po zakupie to kody są przysyłane zazwyczaj w przeciągu dnia, max dwóch. Zakupiony rok temu YT premium działał bez problemu przez ponad rok. czasami zdarzyło się że konto Netflix przestało być aktywne ale po zgłoszeniu do sprzedawcy zawsze dostawałem nowe działające konto. Szczerze polecam.
OSZUST
Uwaga oszust. Konto wykupione na rok przestało działać po miesiącu. Na reklamacje oraz maile nie odpowiadają. Telefon kontaktowy podany na ich stronie nie istnieje.
Konto zostało przywrócone kilka godzin po wystawieniu negatywnej opinii. Zobaczymy co będzie po kolejnym miesiącu.

netflix
do tej pory nie miałem problemów.Wczoraj wykupiłem netflix, minęło już ponad 20 godzin i nie otrzymałem danych dostępu.Nikt nie odpowiada na zapytania- nie wiem co się dzieje

Antwort von Nkody
Great service and fast reply
Great service and fast reply. Thanks guys!
Tigy
Szybko, sprawnie i działa jak należy.
Wiadomo, iż konta współdzielone, lecz nie miałem nigdy z nimi problemu.
HBO Max wywaliło, bo zmieniają na MAX.
Dostawca godny polecenia.
Ja pozostaję :)
Nie wywiązanie się z umowy
10 lutego t/r wykupiłam miesięczną subskrypcję na HBO Max. Niestety wczoraj na ekranie TV pojawiła się informacja, że mam teraz zainstalować platformę Max, ponieważ HBO Max zakończył swoją działalność. Tylko taki drobiazg, Maxa w Polsce jeszcze nie ma, więc nie można zainstalować tej aplikacji. Zostałam z niczym i za 17 dni oglądania, zapłaciłam tyle co za miesiąc. Wątpliwa oszczędność.

Antwort von Nkody
"Przy niedzieli" zakup udany jak…
"Przy niedzieli" zakup udany jak najbardziej :D gorąco polecam
Rewelacyjna obsługa i doskonały kontakt
Bardzo polecam - transakcja przebiegła szybko, bezproblemowo, a co więcej - pomimo popełnionego przeze mnie błędu po drugiej stronie pojawiło się pełne zrozumienie i bez problemu udało się mój błąd naprawić. Korzystam już któryś raz i po raz kolejny jestem stuprocentowo zadowolony :))
Działa zgodnie z opisem
Działa zgodnie z opisem, szybka aktywacja oraz zdalna pomoc!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.