J Hoven: ook jij denkt dat de NKC een verzekeraar is. Dat is een misvattingen. NKC is slechts een tussenpersoon die provisie vangt over afgesloten verzekeringen. En NKC brengt deze verzekeringen weer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
in Ierland een medisch noodgeval. contact met nkc hierover via SOS vrijwel onmogelijk. ik ben al een week thuis, maar het is nog steeds niet duidelijk waaruit de hulpverlening had kunnen bestaan. uit... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Had mijn auto verkocht en bij NkC mijn nieuwe auto overlaten schrijven. Duurt heel lang voor alles is geregeld. Telefonisch onbereikbaar. Verzekering opgezegd en overgestapt naar anwb Scha... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pff wat een teleurstelling. Zeer slechte communicatie en bereikbaarheid. Lange tijd in de wacht aan de telefoon zonder contact te krijgen. E-mails worden nauwelijks of niet beantwoord. Was van plan o... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Eerste melding is inmiddels bijna 1 maand geleden, daarna diverse telefoontjes en emails gestuurd, maar nog steeds niets opgelost.
Afschrijvingen welke meer als 150% dan wat afgesproken is gaan gewoon door.
NKC verzekeringslijn bellen, na een 20-30 minuten iemand aan de lijn die niets oplost en de vraag weer doorstuurt met een spoedmelding.
Bah waardeloos, denk erover om alle verzekeringen op te zeggen, indien niet snel opgelost wordt.
Hieronder geeft u als reactie dat ik de klantenservice kan bellen, maar dat is nu juist het punt: IK WORD NIET VERDER GEHOLPEN, ze LOSSEN NIETS OP.plus dat ik ook nog minimaal 25 minuten in de wacht sta.

Antwort von NKC Europa's grootste camperclub
Falende verzekeraar. Ik probeer al dagenlang toegang te krijgen tot het online portal van Schouten Zekerheid nadat NKC Verzekeringen is overgenomen. Betalen keurig onze premie en hebben een nieuwe polis gekregen in mei 2025. Toegang tot het portal verkrijgen lukt niet (ben absoluut geen digibeet) en nu kan ik niet eens een schademelding maken nadat ik in mijn camper ben aangereden. Zeer amateuristisch ook richting de tegenpartij die zeer meewerkend is en alle schuld op zich neemt, maar nu wordt het hele proces gefrustreerd door NKC/Schouten Zekerheid/??
Na 3 kwartier sta ik nog steeds als 16e in de wacht en Schouten Zekerheid is ook onbereikbaar. Ik ben niet snel wanhopig, wat moet ik nu doen?

Antwort von NKC Europa's grootste camperclub
3 maanden lang een dubbele camperpremie af willen schrijven, telefonisch bijna onbereikbaar en daarna een dame aan de lijn die beloofd om het op te lossen en dat vervolgens niet doet. Na wat boze e-mails en zonder reactie blijkt het nu opgelost. Fijne club…..

Alles gaat mis
Telefonisch contact na een uur in de wacht
Niet reageren op mails enz.
Schade gemeld op 21 april 2025 en is nog steeds niet afgehandeld.
Er wordt niets opgelost of gedaan na telefonisch contact.
De maat is vol ga de verzekering opzeggen.
Wat een waardeloze club,ben bang dat dat er binnenkort een faillissement aankomt.
Ook een schande dat er geen overkoepelende instantie optreedt.
Hoogste tijd dat hier landelijk aandacht aan wordt besteed.
Wees a.u.b. verstandig en sluit hier geen verzekering af.
Wat een teleurstelling en ongelofelijk slecht heeft NKC het op orde.
Het management (als dat er is🤪) moet zich kapot schamen.
Hun personeel opzadelen met deze vreselijke werkgever.
Sterkte bij het zoeken van een werkgever die er geen puinhoop van maakt.

Geen enkel contact mogelijk
Update: ik ben inmiddels overgetapt naar een andere verzekeraar met wel een bereikbare klantenservice en meteen antwoord op mijn vragen. Het kan dus wel !

Antwort von NKC Europa's grootste camperclub
Geen contact mogelijk. Probeer nu sinds 29 juli om de schadevrije jaren van vorige auto over te laten zetten naar onze nieuwe verzekering. De nieuwe auto moeten verzekeren bij andere maatschappij omdat we geen contact kregen bij nkc verzekeringen.
Bellen: geen gehoor, bandje of als je geluk hebt ben je nummer 14. Talloze emails, 2 keer klacht ingediend. Geen reactie.
Wat een waardeloos bedrijf. Was voorheen altijd prima.
1 ster is nog teveel.

Antwort von NKC Europa's grootste camperclub
NKC verzekering geprobeert te bellen. al enkele dagen, maar helaas geen contact. Na overname van verzekering partner een groot drama.

Antwort von NKC Europa's grootste camperclub
1 ster is nog teveel. In plaats dat je geld terug krijgt ivm aanpassen verzekering en opzeggen verzekering (door alles wat mis gaat) krijgen we een factuur over de totale looptijd van onze verzekering van € 2.180,00. Te gek voor woorden. Alle toezeggingen worden niet nagekomen.

Antwort von NKC Europa's grootste camperclub
Zoals velen al zeggen, de breikbaarheid is bedroevend slecht.
NKC heeft een nieuwe verzekeringspartner en nu is onze premie ineens meer dan verdubbeld!!
Enige bericht hierover was 3 weken ervoor, met de melding 'dat alles duurder wordt' en dat de factuur met de nieuwe premie volgt. Er nog vanuitgaande dat het een vergissing was, geprobeerd contact te zoeken. Zonder resultaat helaas. Enige optie voor ons is verzekering en lidmaatschap opzeggen, en dat hebben wij gedaan. Elders een nieuwe verzekering afgesloten - goedkoper en ook nog beter aanbod.
Helaas geen NKC meer voor ons.

Antwort von NKC Europa's grootste camperclub
Had ik maar de reviews gelezen voordat ik hier een camper verzekering had afgesloten. Het is één grote ramp, de klantenservice is zo slecht te bereiken dat het haast onmogelijk is om überhaupt reactie op telefoon/email te kunnen krijgen. Onderstaand een lijst met redenen waarom ik mijn verzekering hier hebt opgezegd.
- Camper stond als niet verzekerd bij het RDW na 2 weken, gebeld en dit zou binnen 3 werkdagen zijn opgelost.. Mooi niet gebeurd dus!! Het RDW zat al aan mijn broek met sancties die ik moet betalen als dit niet zsm geregeld zou worden.
- 30 min aan de lijn om iemand van de klantenservice te spreken....
- Verzekering opgezegd op 12 september 2025 zowel via de contact formulier (LET OP; Je krijgt geen bevestiging van je bericht dat je hier achterlaat!!) Dus voor mijn eigen vastlegging ook nog maar via de email gedaan. Helaas vandaag 27 september nog steeds geen enkele reactie ontvangen.
Ik heb nu bij de ANWB een verzekering afgesloten, iets meer kwijt per maand maar geen onnodige zorgen aan mijn hoofd! Sterker nog dezelfde dag stond in het systeem van de RDW dat het voertuig stond verzekerd, was dat nou zo moeilijk NKC??!
Één ster is zelfs te veel voor dit waardeloze louche "verzekeringsmaatschappij". De ACM zou hier echt moeten ingrijpen.

Antwort von NKC Europa's grootste camperclub
Update, na reactie van NKC op deze review: zie in uw inbox de diverse reminder e-mails, gestuurd uit naam van J.Leemkuil. Wij lezen uw spoedige antwoord graag !!
———————————————————-
Wij zijn al zeker sinds 2011 verzekerd bij NKC. Maar momenteel ervaar ik het als waardeloos! De website is ingewikkeld door overgang naar andere maatschappijen door NKC. Ik heb mijn camper laten verzwaren en daar op de website niet het duidelijke antwoord op kunnen vinden wat er evt aangepast moet worden. Telefonisch contact gaf ook niet het antwoord en er werd mij verteld dat ik de vraag op email moest zetten en er zou prioriteit aan gegeven worden, aangezien ik over een paar dagen op vakantie ga. Ik het auto replay bericht wordt wel meteen verteld wat je moet doen om lid te worden en een verzekering af te sluiten, maar het antwoord blijft uit! Ik ben inmiddels al 3 weken op vakantie, alweer een reminder gestuurd, maar nog geen reactie. WAARDELOOS NKC !!! Ik ga nu op zoek naar een andere maatschappij waar ik wel fatsoenlijk iemand aan de telefoon krijg die mijn vraag kan beantwoorden.

Antwort von NKC Europa's grootste camperclub
Als ik nul sterren kon geven zou ik dat zeker doen. Andere camper gekocht en wilde verzekering aanpassen. Twee keer contact gekregen na zeer lang in wacht te hebben gestaan. Advies opgevolgd en daarna online een vastloper en dus geen verzekering kunnen afsluiten. Derde keer na 20 min. nog geen contact. Hun verzekering is overgedaan aan andere partij en website werkt dus niet. Eerder hun app ook al verkocht. NKC is duidelijk niet meer wat het vroeger was. Heb andere verzekering gevonden die alles kan bieden wat ik wil en zelfs nog meer dan NKC heeft en ik sprak binnen 4 min. een medewerker aan telefoon. Na 7 jaar NKC ben ik nu echt klaar met dit bedrijf!

Antwort von NKC Europa's grootste camperclub
Heel slecht te bereiken met telefoon of email. Online schade indienen werkt niet. En het portal laat zien dat ik 1500 euro per maand zou moeten betalen haha.

Antwort von NKC Europa's grootste camperclub
Heb een aanbouw verzekering, welke nu omgezet moet worden naar het nieuwe kenteken. Dit lukt nu al 6 werkdagen niet. Telefonisch krijg je niemand te spreken die je hiermee kan helpen. E-Mail blijft al 6 werkdagen onbeantwoord. Ze kunnen ook niet aangeven wanneer de wijziging verwerkt gaat worden. Waardeloze service op deze manier.

Antwort von NKC Europa's grootste camperclub
Helaas moet ik me bij de andere reviews aansluiten, de verzekering is overgegaan naar "Op Groen Verzekeringen", maar verwijzen naar NKC, dus voor de één een afschuifsysteem en voor de ander niet reageren. De enige optie misschien om de premie niet langer te betalen en kijken of er dan wel gereageerd wordt

Antwort von NKC Europa's grootste camperclub
Heel slecht bereikbaar. Heb al meerdere keren geprobeerd mijn camperverzekering over te zetten naar een nieuw kenteken maar ik word niet teruggebeld. Via hun website kan het niet 🤨. Inmiddels nadert de datum van aflevering van de nieuwe camper. Het is toch te gek voor woorden dat ik de aflevering zou moeten uitstellen omdat ik geen contact kan krijgen met iemand die daar over gaat.

Antwort von NKC Europa's grootste camperclub
Geen reactie op email of telefonisch contact.
Ik wil mijn camper een weekje verhuren aan een goede vriendin, netjes alles samen ingevuld en opgestuurd. Volgens website duurt zo'n aanvraag voor de verhuurverzekering minimaal 7 dagen. Na 11 dagen maar eens gebeld, want nog niets gehoord. Telefoniste maakt terugbelverzoek aan, ze snapt mijn haast want nog 3 dagen en dan wil vriendin op pad. Niet teruggebeld, volgende dag nog weer gebeld, weer terugbelverzoek, maar geen belletje terug. En zo dus vandaag nog een keer, morgen wil mijn vriendin weg, maar dat kan niet want geen verzekering!
Wat wil NKC nu, ons allemaal wegjagen?

Antwort von NKC Europa's grootste camperclub
De grootste en slechtste verzekeraar,dus binnenkort niet meer de grootste😡
Ongelofelijk lange wachttijden,reageren nergens op,je staat uren in de wacht om een medewerker te spreken.
Ze kunnen je niet adequaat helpen,kunnen niets vertellen over de (te lange) wachttijden,stand van zaken.
Ga mijn verzekering daar beëindigen,geen zin om zaken te doen met een niet te benaderen club
Slecht zeer slecht

Antwort von NKC Europa's grootste camperclub
Reeds bijna 2 maanden bezig om contact te krijgen met de NKC n.a.v. een schade. Tot op heden geen enkele reactie. Op terug bel verzoeken, niets. Op emails, niets. Op brieven, niets. Op klachten procedure, niets. Schade nog steeds niet herstelt. Absoluut onmogelijk om telefonisch contact te krijgen. Ronduit onbeschoft en schandalige service of eigenlijk geen service. Gaat uitlopen op een rechtszaak. Ongelooflijk.

Antwort von NKC Europa's grootste camperclub
Ik ben verleden jaar maar overgestapt want organiseren kunnen ze niet. NKC verzekeringen bestaat eigenlijk niet wat ze wel doen vermoeden met eigen voorwaarden en dito log. Ze brengen alle verzekeringen onder bij een ander (en verdienen daar ook aan voor zover ik weet)
verleden jaar aangereden in Spanje van achteren en de schade is nu ruim een jaar later weg gemaakt maar niet geregeld. De aansprakelijkheid bij degene die mij aanreed is nog steeds niet geregeld met als gevolg dat mijn no claim (schadevrije jaren) fors naar beneden is gegaan (schade geclaim en gemaakt die niet door hen verhaald is)
Diverse keren telefonisch contact gehad, maar terug bellen ho maar Rechtsbijstand komt niet verder want schade is betaald (wat mij wel eigen risico kost) en de maatschappij waar ze alles onder brengen zend mij naar hen door (kastje naar de muur principe)
heb weer een poging gedaan tot uitkomst en zou terug worden gebeld (er is ok nooit iemand telefonisch bereikbaar als je een probleem hebt op de vriendelijke telefoniste na)
Dus ik raad deze club af om een verzekering bij af te sluiten en wellicht kun je dat wel gelijk doe onder dezelfde voorwaarden met de maatschappij waar zij alles onder brengen (die overigens ook niet hebben geregeld in mij geval) . Ik betaal liever iets meer dat het goed is en geregeld wordt dan goedkoop en dan elke keer ellende waar je niet op zit te wachten na schade.
ben niet zo van neg. reactie geven maar aangezien dit al meer dan een jaar speelt dus nu wel
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.