Nilens Jord Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 uger uden en lyd fra kundeservice eller varer i posten. Jeg lagde en større bestilling med brug af velkomstrabat, og fik med det samme en automail om at de straks gik i gang med at pakke min ordre.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Infinite volume mascara; købte den da den fik SÅ gode anmeldelser fra flere. Den er seriøst den dårligste mascara jeg jar prøvet i årevis. Alt for våd og helt umulig at påføre pænt. Jeg er fan af L... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Second skin serum foundation er helt perfekt, har brugt den i en række år efterhånden, fordi kvaliteten er supergod. Dejlig nem at dosere med pipetten ift. dækkeevne samt naturlig farve (Nude 01) - o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkterne er virkelig gode! Har brugt dem (ansigtscreme, makeup, bodylotion og håndcreme) i en del år og kan ikke forestille mig noget bedre! Ansigtscremen gør huden blød og lækker (også om vinter... Mehr ansehen

1. Parfum- und Kosmetikanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Som Danmarks nr. 1 makeupbrand er vi hos Nilens Jord kendt for vores allergivenlige formler og position inden for clean beauty. Grundlagt for mere end 40 år siden var vi blandt de første til at fjerne parfume, og i dag har vi over 100 blacklistede ingredienser, som vi aldrig bruger i vores formler. Du får allergicertificeret, parfumefri og vegansk makeup, hud-og hårpleje, der er nemt og simpelt at bruge, og som effektivt plejer din hud, mens det fremhæver dine bedste træk – hver dag.

Mangelhaft

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Jeg ELSKER ALT fra jer!

Jeg ELSKER ALT fra jer!
Fik ny Primer, Øjenskygge, Foundation & en Neglelak idag gennem Matas & jeg er aldrig blevet skuffet af Nilens Jord. Dog skal det siges at jeg ikke har prøvet at handle fra deres hjemmeside endnu men det kan jeg ikke tage stjerner fra, da jeg ingen oplevelse har med det (:

12. Januar 2023

Antwort von Nilens Jord

Hvor er det dejligt at høre Pernille! Tusind tak for de rosende ord :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode produkter og overskuelig hjemmeside

Dejlig overskuelig hjemmeside.
Altid gode produkter og du kan få det hele her.

25. November 2022

Antwort von Nilens Jord

Hej Susanne. Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre du havde en god oplevelse på vores hjemmeside og at du kan lide vores produkter :-) De bedste hilsner Camille, Nilens Jord.

Hurtig

Hurtig, let og præsis

24. November 2022

Antwort von Nilens Jord

Hej Gitte. Tak for din anmeldelse, dejligt at du havde en god oplevelse! De bedste hilsner Camille, Nilens Jord.

Lækkert med VIP aften

Lækkert med VIP aften
Gode produkter og hurtig levering
Specielt til en sart hud der ikke kan tåle så meget andet

24. November 2022

Antwort von Nilens Jord

Hej Lea, dejligt at du havde en god oplevelse til vores VIP aften! Tak for din anmeldelse. De bedste hilsner Camille, Nilens Jord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har flere af jeres produkter

Jeg har flere af jeres produkter, incl pensler. Jeg elsker alt hvad jeg har prøvet indtil nu. Modtog endnu et nyt produkt i dag ( øjen primer) super lækker og nem at lægge på.👍🏽 Jeg skal helt sikkert have flere produkter fra jer.

16. November 2022

Antwort von Nilens Jord

Kære Millie. Tak for de rosende ord, det gør os så glade når vores kunder er tilfredse med vores produkter :-)
Mvh Camille // Nilens Jord.

Stort udvalg

Stort udvalg. Netbutik let at navigere i.

12. November 2022

Hej Marlene. Det er vi glade for at høre! Mvh Camille // Nilens Jord

Super podukter 🙋🌸🌸

Hejsa😃 er mega glad for jeres podukter. Hurtig levering , beskrivelse af podukter , lever virkelig op til min forventning❤👍👍🙋
Tak for jer 🙏 har lige bestilt igen ved jer 🤗🤗
Smiler god dag 🌼🌼🌼🌻🌻🌻

9. November 2022

Antwort von Nilens Jord

Hej Linda. Tusind tak for de rosende ord, det gør os så glade! Rigtig god dag til dig ☺️ Mvh Camille // Nilens Jord

Bedste produkter .

De skønneste produkter , Vælger / ønsker mig altid flere ting . Kan varmt anbefales fra Birthe næsten 70 År

17. Oktober 2022

Antwort von Nilens Jord

Hej Birthe. Wow, tusind tak! Mvh Camille // Nilens Jord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig forsendelse og en ekstra gave.

Hurtig forsendelse og en lille ekstra gave med.
Jeg bestilte en Foundation og da jeg modtog pakken, var der en hånd desinfektion fra Nielsen jord med, samt at der var omtanke for milijø, da skumkuglerne var biologisk nedbrydelig og jeg kunne komme dem i bioaffald -genialt, det er første gang jeg har set det.

22. September 2022

Antwort von Nilens Jord

Kære Siff. Tak for din anmeldelse - det gør os altid glade når vores kunder har en god oplevelse! De bedste hilsner, Camille // Nilens Jord.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr