Netspiren Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har en del gange nu bestilt hos netspiren, når jeg er løbet tør af diverse ting og bruger nu konsekvent kun dem da de både er billige men også leverer lynhurtigt. Selvom jeg endda bestiller noget... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte lidt før kl. 16 lørdag og kunne hente pakken i pakkenshoppen kl 13 søndag. Endda i weekenden mellem jul og nytår.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej Netspiren Vi har handlet hos netspiren mange gange og anbefalet shoppen til venner og bekendte. Vi elsker at gå på opdagelse på shoppen og finde nye sunde/naturlige produkter. En... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg afgiver min ordre søndag d. 23/2/20. Ved afgivelse af ordre vil levering angiveligt ske inden for få dage (mener der står 2-5 dage). På dag 2 forventes afsendelse fra lageret at ske samme dag. E... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fitness- und Ernährungsberatung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

På Netspiren kan du købe helsekost og helse produkter. Vi er E-mærket og har over 4000 sunde varer. Netspiren, din Helsekost butik på nettet.

Hervorragend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe levering

Langsom levering, og ringe svar på forespørgsler. Ikke styr på logistikken, hvilket man bør kunne forvente af en netbutik.

Der står på siden at de sender samme dag, men det var så ikke tilfældet. For mig er det afgørende at kunne modtage varerne hjemme, og ikke at skulle hente en stor tung kasse på posthuset. Dette forsøgte jeg at sikre mig, ved at bede om levering på nogle dage hvor jeg var hjemme, alternativt få stillet kassen i opgangen, eller hos nabo.
Varerne blev først sendt efter flere dages forsinkelse, og jeg modtog ingen besked om afsendelse elle forventet levering.
Da jeg efter en uge rykkede for information, fik jeg et tracking nummer, og kassen var naturligvis havnet på posthuset.

30. Oktober 2017
Netspiren-Logo

Antwort von Netspiren

Hej Berit,
Mange tak for din anmeldelse.

Jeg beklager at leveringen ikke er foregået som lovet. Jeg kan 100% sætte mig ind i, at det er træls at skulle hente pakken på et posthus, når man har betalt for at få den leveret hjem til.

Så det er ikke godt nok fra vores leveringsfirma side af - men den falder tilbage på os i sidste ende. Det er bare ikke godt nok fra vores side af i dette tilfælde!

Vi arbejder hele tiden på at gøre logistikken bedre og har i den seneste periode optimeret på hele processen. Så fremover hvis en ordre, mod forventning, ikke overholder leveringstiden, så tager vi aktivt kontakt til kunden.
Derudover har vi også haft fat i ørerne på vores samarbejdspartnere og sikret at der fremover bliver leveret som lovet.

Jeg håber du har mod på at give os en chance mere i fremtiden - så skal vi gøre alt i vores magt for, at gøre det til en god oplevelse.

Charlotte fra Netspiren Kundeservice

Information mangler

Ved modtagelsen troede jeg, at et produkt var glemt i pakningen. Det fremgik dog ikke at følgesedlen, så jeg blev i tvivl, om jeg overhovedet havde bestilt det. Det havde jeg dog. Ret frustrerende, at jeg 1) selv skal regne ud, hvad der mangler i min bestilling og 2) at jeg først får mulighed for dette, når jeg modtager pakken, da der ikke adviseres om dette på forhånd. Endvidere ingen meddelelse om, hvornår pakken blev afsendt.

Information halter en del, men ellers var der ikke problemer.

16. September 2017

Billigt & super hurtig levering

Bestilte Riskks uden salt på denne hjemmeside da de ikke kunne opdrives i byen.
Lynhurtig levering, havde dem allerede dagen efter de var sendt.
Kan varmt anbefale denne side.

Mvh Nicolaj Martins

6. September 2017
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Udemærkede produkter men mangelfuld …

Udemærkede produkter men mangelfuld kommunikation omkring ordre status.
Man får en ordre bekræftigelse, leveringsdato så hurtigt som muligt....
Derefter hører man intet før der ligger en seddel fra Post Norden i postkassen.
Nogle af de ting man bestilte havde de så ikke lige alligevel, så de blev ikke sendt og der blev ikke adviseret om dette. Man kan så evt forsøge at bestille dem igen senere og betale fragt en gang til.
Gode produkter men ret mangelfuldt på information/leveringsdelen.

17. Mai 2017
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mangelfuld information og bøvl med fragt

Firmaet virker reelt nok og den udgåede vare fik jeg penge tilbage for. Men informationsniveauet var meget lavt. Først da jeg sendte en mail efter en uge, fik jeg besked om, at en vare var udgået og at resten først lige var afsendt.
Desuden er det fjollet at have mulighed for at skrive besked til posten(som fx at varen må stilles udenfor døren), når man tilsyneladende ikke giver informationen videre til Postnord. Jeg har først efter 10 dage fået de varer, som jeg regnede med at modtage leveret til døren efter få dage.

14. Januar 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering og god kundeservice

Jeg har bestilt mange gange hos Netspiren. Der er altid god kundeservice (hurtig svar på produktspørgsmål, hurtig behandling af ordre, hurtig afsendelse og levering). Typisk kommer pakken allerede dagen efter bestilling - de få gange hvor jeg har oplevet at den ikke gør, har det ene og alene været PostNords skyld. Bestil trygt fra denne hjemmeside!

19. Dezember 2016

Perfekt!

Hurtig levering. Jeg fik den forkerte vare tilsendt - fik en ny tilsendt dagen efter og måtte ovenikøbet beholde den forkerte! Rigtig god service

23. Juni 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bredt sortiment med lækre produkter

Hej Netspiren

En alternativ og GOD GAVE: Har flere gange lavet en "kurv" med forskellige lækre produkter, det har altid været en succes.

God service - tak for det

Venlig Hilsen
S. Klingenberg

14. Januar 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og gode varer til god pris

Jeg har købt mange gange på netspiren, og får altid varerne hurtigt.
Priserne er gode og kvaliteten i top.
En enkelt gang har jeg modtaget en madvare der ikke var i orden. (Det kunne ikke ses før udpakning)
Jeg afsendte et billede og beskrev problemet. Samme dag var pengene tilbageført på min bankkonto.
Super service :0)

27. Dezember 2015

Kanon service

Jeg fik en pakke tilsendt fra Netspiren.dk forleden. Desværre manglede der et enkelt produkt i pakken. Jeg skrev derfor til Christian fra Netspiren.dk, og i løbet af få timer svarede han, at de allerede havde sendt et erstatningsprodukt til mig. Dét kalder jeg god service! Ikke noget med, at jeg skulle dokumentere fejlen (hvilket jeg jo heller ikke ville kunne, da produktet ikke var i pakken) - ikke noget med, at jeg skulle argumentere eller diskutere med ham. Rigtigt dejligt at blive mødt på den måde. Tak Christian :-)

4. Dezember 2015

Sødeste kundeservice

Har desværre ikke haft lejlighed til at handle, da det produkt, jeg ringede til Netspiren.dk om, var udsolgt.
Men absolut bedste og sødeste betjening i telefonen.
Jeg kommer helt sikkert tilbage, så snart behovet melder sig.

Tak :-)

22. Juli 2015

Specialvarer med hurtig levering

Umiddelbart eneste helsekost butik der kunne levere æg-erstatning. Fine varer modtaget og hurtigt. Bestilte onsdag aften sent. Varerne blev afsendt torsdag og modtaget fredag.

15. März 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr