Netspiren Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har en del gange nu bestilt hos netspiren, når jeg er løbet tør af diverse ting og bruger nu konsekvent kun dem da de både er billige men også leverer lynhurtigt. Selvom jeg endda bestiller noget... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte lidt før kl. 16 lørdag og kunne hente pakken i pakkenshoppen kl 13 søndag. Endda i weekenden mellem jul og nytår.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej Netspiren Vi har handlet hos netspiren mange gange og anbefalet shoppen til venner og bekendte. Vi elsker at gå på opdagelse på shoppen og finde nye sunde/naturlige produkter. En... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg afgiver min ordre søndag d. 23/2/20. Ved afgivelse af ordre vil levering angiveligt ske inden for få dage (mener der står 2-5 dage). På dag 2 forventes afsendelse fra lageret at ske samme dag. E... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fitness- und Ernährungsberatung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

På Netspiren kan du købe helsekost og helse produkter. Vi er E-mærket og har over 4000 sunde varer. Netspiren, din Helsekost butik på nettet.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ikke opgivet hele varedeklarationen…

Har ikke opgivet hele varedeklarationen på deres madvarer. Uheldigt når man modtager produkter indeholdende allergener man ikke kunne se på deres hjemmeside.

27. Januar 2022
Netspiren-Logo

Antwort von Netspiren

Hej Emma

Jeg beklager, at vores varedeklaration ikke stemmer overens med produktet. Det skal vi selvfølgelig have rettet op på.

Jeg har anmodet om flere oplysninger fra dig, så vi kan være behjælpelige med en eventuel løsning.

Netspiren

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en vare som kom i en…

Jeg bestilte en vare som kom i en pakke, allerede dagen efter. Varen var oven i købet, billigere end i butikken, hvor jeg plejer at købe den, så med DAO's fragtbeløb gik det lige op. Jeg bestilte om eftermiddagen, og pakken var her allerede næste dag om formiddagen. Stort tak til både Netspiren og DAO, for så hurtigt levering. Det må være et godt samarbejde de to virksomheder har.
Mvh Jonas

6. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid gode produkter og en kundeservice i særklasse

Altid tilfredsstillende køb fra Netspiren, tilmed hurtig afsendelse. Derudover er servicen virkelig i top. Da jeg i sidste uge købte nogle varer på Netspiren, svigtede DAO og leverede aldrig min pakke, selvom jeg modtog en mail og SMS om at de havde leveret pakken hos mig. Da jeg kontaktede Netspiren reagerede de med det samme ved først at efterlyse pakken, hvorefter de 24 timer senere afsendte min ordre på ny.

Det er virkelig god stil og gjorde mig virkelig glad ovenpå en dårlig oplevelse med DAO. Jeg vil til en hver tid anbefale Netspiren og helt klart bruge dem igen.

17. August 2021

Fantastisk hurtig dag-til-dag levering

Fantastisk hurtig dag-til-dag levering. Det er bare så fedt, at det kan ske så hurtigt. Ved andre shops er de nogle gange en uge om at sende samme varer. Handler meget gerne hos Netspiren igen!

5. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig hurtig levering og fantastisk…

Virkelig hurtig levering og fantastisk service, modtog en vare der var beskadiget pga leveringsfirmaet og fik en ny leveret inden for 24 timer.
Har bestilt fra denne side 5-6 gange og det har været super tilfredsstillende hver gang.

14. April 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Længe undervejs..

Billigt.. hmm!
Men hvor bliver mine varer af??

28. Februar 2021
Netspiren-Logo

Antwort von Netspiren

Kære Ann
Mange tak for din anmeldelse her

Jeg beklager mange gange, hvis du oplever forlænget leveringstid på din ordre. Du har ikke skrevet nogle informationer her på din anmeldelse som jeg kan finde det frem på.

Derfor håber jeg, at du vil kontakte vores kundeservice, hvis sagen ikke er afsluttet, du ikke har modtaget din ordre eller bare har brug for hjælp. Vi sidder klar ved både telefonen og emailen.

Mange hilsener
Netspiren

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr