Jeg har en del gange nu bestilt hos netspiren, når jeg er løbet tør af diverse ting og bruger nu konsekvent kun dem da de både er billige men også leverer lynhurtigt. Selvom jeg endda bestiller noget... Mehr ansehen
Bestilte lidt før kl. 16 lørdag og kunne hente pakken i pakkenshoppen kl 13 søndag. Endda i weekenden mellem jul og nytår.
Hej Netspiren Vi har handlet hos netspiren mange gange og anbefalet shoppen til venner og bekendte. Vi elsker at gå på opdagelse på shoppen og finde nye sunde/naturlige produkter. En... Mehr ansehen
Jeg afgiver min ordre søndag d. 23/2/20. Ved afgivelse af ordre vil levering angiveligt ske inden for få dage (mener der står 2-5 dage). På dag 2 forventes afsendelse fra lageret at ske samme dag. E... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
På Netspiren kan du købe helsekost og helse produkter. Vi er E-mærket og har over 4000 sunde varer. Netspiren, din Helsekost butik på nettet.
Svanevej 14, 2400 , København NV, Dänemark
- 8987 4342
- christian@netspiren.dk
- www.netspiren.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Billigt og super kundeservice
Jeg har brugt netspiren i flere år nu. Jeg finder tit tilbud på andre netsider der er billigere men hvis jeg skal købe andet ender det altid med at være billigst hos Netspiren da de bare har super gode priser på det hele. Kanon kundeservice man altid bare kan ringe eller skrive og spørge og hvis de ikke har produktet har jeg været ude for at de bare bestiller det hjem til mig. Iøvrigt et godt nyhedsbrev med gratis opskrifter og ebøger. Nice ;)
SUPER SERVICE (Christian)!!
Jeg har nu handlet adskillige gange hos netspiren.dk, og de gør altid deres yderste for at løse eventuelle problemer hurtigst muligt.
Særligt Christian svarer lynhurtigt tilbage på diverse forespørgsler, og det er bare så dejligt, når man lige er i tvivl om noget! :)
Jeg kan varmt anbefale andre at handle hos netspiren - I vil ikke blive skuffede!! :)
Jeg forbliver fast kunde :)
Super netbutik
Super service og hurtig levering. Gode nyhedsmails :-)
Suppler helse hylden.
Udvalget er fint og gode produkter til en god pris. Stort udvalg Aurion produkter som bare er så uundværlige i den lille glade amatørbagers bageri. God til løbende at supplere med diverse tilbud.
PERFEKT NET-HANDEL :o)
Jeg har ofte handlet hos netspiren.dk og har kun haft positive oplevelser. Jeg kan kun anbefale at handle hos dem. Fin, venlig og hjælpsom service samt hurtig ekspedition :o) Og vel at mærke også når det drejer sig om evt. returnering af varer.
God og hurtig service
De varer jeg bestilte blev sendt samme dag... og jeg havde dem næste dag.
Et lille minus er at man ikke kan betale med f.eks. MasterCard.
som det skal være
bestilte søndag aften og fik den med posten tirsdag morgen , så det gik som det skulle og uden problemer
Der er ikke så meget at sige end at alt gik som det skulle..
Varen blev bestilt og modtaget dagen efter..
Nu glæder jeg mig bare til at komme igang med produktet..
Hurtig og omhyggeligt pakket levering
Jeg bestilte i går nogen fødevarer og de blev leveret idag (altså dagen efter). Produkterne levede op til min forventning og har lang holdbarhedsdato. Super service :-)
Super-duper! :-)
Altid fantastisk kundeservice! Skønneste varer.. :-)
Tak
Gode produkter og fin levering
Jeg har købt varer fra butikken i december måned. Jeg har ikke haft nogle problemer med bestilling, betaling eller levering. Varene blev leveret inden for 2 dage og alle varer var som forventet.
Jeg synes deres side tilbyder mange gode produkter og der er mulighed for at få et godt tilbud og spændende vareprøver med.
Det eneste jeg savner er lidt nærmere info omkring deres varer (f.eks cremer). Da de jo sælger specialiseret produkter til deres målbevidste kunder, som netop går efter bl.a. økologiske, parfumefri eller naturlig produkter, synes jeg ingredients lister eller link til producenters side, ville være en stærk fordel. Jeg køber f.eks. selv helst økologiske varer der er parfumefri, men det var svært at få et let overblik hvorvidt deres varer indeholder parfume eller ej, uden at skulle finde producenternes hjemmeside.
Jeg syens dog stadig at de fortjener højst karakter, da det er en skøn butik med et stort udvalg.
Super problemhåndtering
Jeg forsøgte bestille 3 glas med mælkemineraltabletter til ungerne.
Hjemmesiden havde en fejl, der gjorde at jeg ikke kunne få sendt til mit arbejde, så derfor var jeg nødt til at vælge den dyreste levering (hjem til privatadressen).
Jeg skrev derfor til netspiren.dk og gjorde dem opmærksom på fejlen.
Som tak for at jeg gjorde dem opmærksom på fejlen refunderede de differencen OG gav mig et ekstra afslag oven i hatten :o)
Yderst elegant måde at håndtere en systemfejl på...
Perfekt
Har handlet her flere gange og det kører bare. Virkelig lækre varer de har :)
Stort udvalg - hurtig levering
Jeg bruger altid Netspiren.dk når jeg skal købe vitaminpiller til hele familien - og så er det lidt hyggeligt at få alle de gratis vareprøver med i kassen, som man lige skal prøve af...
Intet at udsætte på dem - alt er i top!
En indbydende hjemmeside, udførlige informationer om produkterne, gode tilbud, et stærkt personligt islæt fra ejerens side, og en telefonkontakt der siger spar to.
Et sted man ligefrem har lyst til at arbejde!
Hvis man kan forelske sig i en butik, må det være Netspiren!
Den bedste helseshop!
Der er KUN gode ting at sige om Netspiren; inspirerende nyhedsbreve, godt udvalg, virkelig god søge-funktion, kvalitetsvarer osv osv
Det allerbedste er kundeservicen! Glemmer aldrig da jeg havde glemt at købe nogle af mine basisvarer - og så sendte I en pakke afsted allerede samme dag! Skønt at I ikke bare "gør som I plejer", men lytter til jeres kunder på sådan en sød og imødekommende måde.
I er SÅ skønne!!
Bestilte 3 hårfarver derinde. Lynhurtig levering og ingen problemer. Vil bestille fra Netspiren igen.
KAN ikke gøres bedre!
Jeg har handlet en milliard gange hos Netspiren pga. det fantastiske udvalg, den hurtige levering og den altid gode og hjælpsomme kundeservice.
Selv nyhedsbrevene er helt uden for nummer - fyldt med masser af information og hyggelige beretninger fra shopejeren.
Gotta love it!
Super produkter
Overskuelig hjemmeside og god leveringstid
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.