Update. Efter 14 dage og 3 mail til dem, har jeg modtaget en kreditnota, og pengene er gået ind på kontoen Købte en Jabra øresnegl for under 1 år siden, nu er den gået i stykker, og jeg har skreve... Mehr ansehen
Nemoware
Sendte efter aftale en vare til reparation. Nu 4 mdr. senere har jeg ikke modtaget den tilbage. Der svares ikke på henvendelser. Totalt uhæderlig virksomhed. En stjerne er nok i overkanten
Køb aldrig, aldrig noget i dette foretagende, hvis der er den mindste fare for , at varen skal returneres. Selv returnering af en vare til 40 kr. kræver forud godkendelse af en sælger.Har man ikke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig levering - JA. Modtager et produkt, der ikke virker (ikke Nemoware's fejl - men en produkt fejl) - MEN efterfølgende er Nemoware helt umulige at komme i kontakt med. Har sendt 5 mails til sup... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
NemoWare.dk - Mobiltilbehør med op til 60% rabat og prisgaranti. Salg af mobil tilbehør til Nokia og mobiltilbehør til SonyEricsson, tilbehør til Siemens, tilbehør til Samsung, tilbehør til Motorolla og LG mv. Headsets fra Nokia, Jabra, Plantronics mv.
Lindegaards Allé 10, 5220, Odense SØ, Dänemark
- nemoware@nemoware.dk
- www.nemoware.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Ingen problemer
Hurtig levering. Modtog mine varer dagen efter bestillingen. Har handlet hos Nemoware før og gør det bestemt igen.
Det var som sædvanligt i orden, igen igen
Der er ikke meget mere end det i overskriften at sige
Bent Pedersen
Hrutig levering
Hurtig og præcis levering til aftalt pris
Jeg bestilte min vare en fredag og havde den allerede den følgende lørdag.
Så jeg bruger helt sikkert NemoWare igen.
Mvh Lars Jensen
Hurtigt, nemt og til den bedste pris
Hurtigt, nemt og til den bedste pris. Hvad kan man forlange mere?
hurtig levering, nemt og ubesværet
Har nu handlet hos Nemoware et par gange. Det har været nemt og ubesværet. Deres hjemmeside er nem at finde rundt på og jeg fandt i begge tilfælde det jeg skulle bruge uden de store vanskeligheder. Priserne syntes jeg er rimelige.
kim pedersen
nemt hurtigt og billigt det er service der kan bruges
Gode priser, hurtig levering
Har købt et iPhone armbånd, som blev leveret lynhurtigt.
God pris, hurtig levering
Nemoware havde den bedste pris på et sæt høretelefoner. De ankom problemfrit på et par dage. God og overskuelig webside.
God til prisen
Hurtigt, Billigt og man får hvad man bestiller. Det er hvad jeg er ude efter når jeg handler på nettet, og det fik jeg hos nemoware. Hjemmesiden er ikke fancy, og varerne kom i uoriginal emballage uden brugsanvisning.Men til den halve pris af andre sites, så synes jeg det er helt ok. Der skal spares et eller andet sted for at holde billigere priser.
dårlig handel.
har købt 2 ting hos nemoware, 1) batterigreb som blev leveret 8 dage efter bestillingen, 2, batterier og dem har jeg endnu ikke modtaget, og jeg bestilte dem den for 10 dage siden...
var inde og læse her på trust pilot inden jeg købte vare der fra, men blev enorm skuffet. De siger 1-2 dage leverance det passer rimelig meget ikke... og det var ikke fordi de ikke havde dem på lager.
Jeg er skuffet...
Nem og hurtig levering
Bestilte et Sennheiser headset fra Nemoware og det blev sendt samme dag. Headsettet var pakket som brev og var godt isoleret mod stød.
Anbefaler helt sikkert siden, selvom den ser lidt "billig" ud ;)
Hurtig og gode varer
Jeg købte et Jabra stereo bluetooth headset og en kamera/Iphone fod af mærket gorilla. hurtig levering, kan bestemt anbefales!
Perfekt købsoplevelse
Jeg var skeptisk. Høretelefoner til den halve pris af butikskædernes priser og hurtig levering på 1-2 dage? Men jo, begge dele levede Nemoware op til. Det bliver næppe mit sidste køb der.
Pris, levering og kvalitet er god!
Gik 2 dage før pakken kom, hvilket er fint med mig.
Varen er helt i top og priserne er fine, intet at klage på!
Fem stjerner -
- for altid god og hurtig levering samt gode priser.
Jeg har købt ting til mine skiftende mobiltelefoner gennem de sidste tre år.
Perfekt!
Købte en vandmelder. Alt upåklageligt.
Gert C. Larsen
Supergod service, hurtig levering, billigste pris!
Jeg fik min vare to dage efter bestilling, hvor Nemoware havde den billigste pris!
Den ene vare viste sig at være defekt, jeg fik uden problemer super hurtigt en ny tilsendt - uden ekstra udgifter! Fantastisk god service.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.