Nemoware

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Update. Efter 14 dage og 3 mail til dem, har jeg modtaget en kreditnota, og pengene er gået ind på kontoen Købte en Jabra øresnegl for under 1 år siden, nu er den gået i stykker, og jeg har skreve... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sendte efter aftale en vare til reparation. Nu 4 mdr. senere har jeg ikke modtaget den tilbage. Der svares ikke på henvendelser. Totalt uhæderlig virksomhed. En stjerne er nok i overkanten

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb aldrig, aldrig noget i dette foretagende, hvis der er den mindste fare for , at varen skal returneres. Selv returnering af en vare til 40 kr. kræver forud godkendelse af en sælger.Har man ikke... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

NemoWare.dk - Mobiltilbehør med op til 60% rabat og prisgaranti. Salg af mobil tilbehør til Nokia og mobiltilbehør til SonyEricsson, tilbehør til Siemens, tilbehør til Samsung, tilbehør til Motorolla og LG mv. Headsets fra Nokia, Jabra, Plantronics mv.

Kontaktinformationen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SUPER OPLEVELSE :)

Jeg fik anbefalet at logge ind på shopping portalet Dubli.com/1117423, hvor jeg fandt Nemoware. Og ud over prisen på Nemoware fik jeg yderliger cashback. via Dubli. jeg fik produktet til den absolutte bedste pris iinden fior to dage. Jeg er yderst tilfreds og vil anbefale alle at handle på Nemoware.

Med venlig hilsen Allan

26. November 2012

Returnering

Selv returnering af en vare til 40 kr. kræver forud godkendelse af en sælger.Har man ikke det ryger man ud i rod over 3 uger.
Endvidere kræves værdiløse "gaver" retur, selvom portoen for denne returnering koster mere en værdien af det hele.

14. November 2012
Nemoware-Logo

Antwort von Nemoware

Hej Flemming

Ifølge lovgivningen skal du kontakte sælger, hvis du ønsker at returnere en vare - dette er ikke vores regler. Lovgivningen giver os 30 dage til at behandle retursager. Køber betaler ifølge lovgivningen porto når en vare returneres.

Da du ikke kontaktede os først, var vi nød til efterfølgende at slå dig op i vores system og sende dig en mail med oplysninger. Da du har valgt at modtage en gratis gave med din ordre, kan du kun få krediteret varen/ordren, hvis du også returnerer gaven.

Du kan læse mere om lovgivningen på www.forbrug.dk

Du får en fuld kreditering, når vi modtager alle varer retur. Vi håber, du vil revurdere din anmeldelse, når du har læst op på lovgivningen.

Hilsen
salg@nemoware.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sindsyg hurtig levering og stadig den billigste pris på internettet

Jeg bestilte min varer forholdvis sent på en fredag og tænker jeg sikkert vil modtage min vare om tirsdagen som det ofte plejer at være når man bestiller fredag. Lørdag morgen ringer det på døren og pakken var allerede fremme. Tror aldrig jeg har oplevet så hurtig levering af en vare jeg har bestilt og køber stort set altid mine vare på nettet. På samme tid var det endda også det billigste sted på nettet. sennheiser cx400ll spiller som en drøm

26. Oktober 2012

Ingen support - intet E-mail svar - ingen tager telefonen

Hurtig levering - JA. Modtager et produkt, der ikke virker (ikke Nemoware's fejl - men en produkt fejl) - MEN efterfølgende er Nemoware helt umulige at komme i kontakt med. Har sendt 5 mails til support - alle er kommet retur, fordi deres mailboks er fuld. salg@nemoware.dk svarer aldrig tilbage. Har ringet et utal af gange, men ingen tager telefonen.

Det er helt håbløst at man vil sælge men ikke tage forpligtigelsen.

26. Oktober 2012
Nemoware-Logo

Antwort von Nemoware

Hej

Vi har i dag modtaget én mail på salg@nemoware.dk fra dig. Den har vi svaret på.

Har du tjekket dit spam-filter? Det hænder at mails havner dér.

Hilsen
salg@nemoware.dk

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr