Vi har arbejdet sammen med Nem Media i 3 år nu, og det har været en rigtig god oplevelse. De forstår vores behov, kommer altid med gode idéer, og deres team er både professionelle og nemme at arbejde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har brugt Nem Media til kodning af diverse opgaver på min hjemmeside, de har udført en fantastisk stykke arbejde og alle aftaler blev overholdt. Kan varmt anbefales
Unternehmen hat geantwortet
Gennem 5 år har NemMedia været min trofaste følgesvend inden for web og onlinemarketing. Vanvittig dedikerede drenge der ikke går i “små sko” hvad angår deres ydelser og arbejdstid. De er ALTID kontak... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ahmad og Nem Media var hyret ind til at stå for annoncering af vores kulturprojekt Copenhagen Harbour Parade. Det var en rigtig god og tjekket oplevelse, hvor der grundigt blev forklaret og besluttet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nem Media er et webbureau, som hjælper virksomheder med online markedsføring såsom hjemmesidedesign/produktion, webshops, Google Ads, Facebook annoncering, SEO og meget andet.
Høffdingsvej 34, 2500, Valby, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Nem Media er imødekommende, lydhør, de er kreative i deres løsningsforslag og så er de hurtige i deres udførsel af bestilte opgaver.
Jeg benytter dem i mit og min samarbejdspartners firma Offenberg-Rendtoff og vi kan på det varmeste anbefale Nem Media

Antwort von Nem Media
Jeg har været i samarbejde med Nem Media og synes de er engegerede, kundeorienterede og en serviceminded virksomhed som tænker på hver en detalje.

Antwort von Nem Media
Fantastisk service i top klasse.
Super flot hjemmeside du får her.
Kan kun anbefales 😀

Antwort von Nem Media
Jeg har haft en god oplevelse med Nem Media, hvor Ahmad hjalp mig i mål med en lavere pris for nye leads. Jeg vil anbefale Nem Media til andre for deres gode service og hurtige svartid. Og så for man det hele til en fordelagtig pris.

Antwort von Nem Media
Jeg er glad og helt tilfreds med min webshop Citybiketime.dk og mit samarbejde med især Ahmad, der har gjort et fantastisk stykke arbejde :)

Antwort von Nem Media
Super god kundeservice samt hurtig levering og hjælp til lav af egen hjemmeside.
Anbefaling herfra

Antwort von Nem Media
Vi har arbejdet sammen med Nem Media et stykket tid, hvor de både har hjulpet med vores shop og vores Google Ads og SEO. Det er et samarbejde, der fungerer rigtig godt. Vi sætter pris på, at de sætter sig ind i vores forretning. De går frem på måde, så vi ikke bare kaster en masse penge afsted til konverteringer. Jeg kan klart anbefalde dem.

Antwort von Nem Media
Nemme at arbejde med og meget professionelle

Antwort von Nem Media
Jeg er glad for den hjemmeside de har lavet til mig. Højt kvalitet og meget professionelt. Vil klart anbefale til enhver der er ude efter en solid hjemmeside!

Antwort von Nem Media
Vores googleannoncer er blevet justeret af Nem Media den sidste måned og vi har allerede oplevet en stigning i opkald og mails på mere end 25 %. Vi begynder nu på seo også.

Antwort von Nem Media
Virkelig god service. Tak for altid at rykke hurtigt :-)

Antwort von Nem Media
Fantastisk service. Søde og behagelige medarbejdere.
Vi har brugt Nem Media de seneste 6 måneder til SEO og Adwords, og vores besøgstal er steget markant.

Antwort von Nem Media
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.