Bestilte først en mindre kurv som kom rigtigt hurtigt. Den er rigtig pæn. Så fandt vi ud af at vi skulle bruge en til og den kom sku også hurtigt😊 Rigtig pæne kurve som er blevet brugt rigtig go... Mehr ansehen
Meget venlig og hjælpsom kundeservice. Næste dag efter bestilling fandt jeg et par varer på deres hjemside, som jeg gerne ville købe. Selvom min ordre allerede ventede på at blive sendt, tilbød Esth... Mehr ansehen
Simpelthen en helt sværen webshop. Jeg havde købt nogen rensdyr. Da jeg noget tid efter skulle pakke dem ind, opdagede jeg, at der manglede nogen perler på geviret på et af de fine rensdyr. Jeg ringed... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Neder Kjærsholm Hovedgaard er en gammel herregård med 450 m² unik brugskunstbutik med tilhørende webshop, lille hyggelig cafe, selskabslokaler og vineri. Læs meget mere her: www.nederkjaersholm.dk
Vattrupvej 28, 8620, Kjellerup, Dänemark
- 20695549
- shop@nederkjaersholm.dk
- www.nederkjaersholm.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk service og stort udvalg.
Fantastisk service og stort udvalg.
Jeg kan klart anbefale at handle her. Deres service niveau overgår klart mange andre webshops :o) De levere hurtigt og priserne er gode.
Så god kundeservice
Så god kundeservice! Helt fantastisk sød og hjælpsom. Smukke og unikke ting i shoppen
Alletiders hurtige handel
Alletiders hurtige handel, ca. 24 timer fra bestilling og til levering.
Fine sager, vender gerne tilbage.
Fine produkter
Har købt nogle vaser på webshoppen. Nemt, overskueligt, hurtig levering, godt indpakket og fin produkt. Intet at klage over
Meget flot sted
Meget flot sted. Alt er pænt og smukt vedligeholdt.
Fik en lækker tapasmenu med tilhørende vine.
Vinene hører til i den dyre ende, men for kendere sikkert meget gode vine.
Super god kundeservice
Super god kundeservice. Deres system var nede og de vælger stadig at sende varen, trods de ikke kunne modtage pengene endnu eller lave en ordre i deres system. Og super hurtig levering fra dag til dag. Tak for den gode service Esther😊
Kan klart anbefale stedet til andre mvh Louise
Fin bordløber
Jeg bestilte en bordløber mandag og modtog den allerede tirsdag, forsvarligt pakket.
Jeg er meget tilfreds, både med bordløberen, som lever helt op til både udseende og kvalitet, og også med ordrebehandlingen.
Fem stjerner til Neder Kjærsholm Hovedgård, som jeg helt sikkert vil benytte igen.
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Bestiller 2 smukke hjorte. Allerede dagen efter ligger der en besked til mig på min svare ang. At den ene er i stykker og de får en ny levering ugen efter og at de håber at jeg vender retur hvis ikke jeg kan vente på det og blot kun ønsker den ene.
Jeg ringer retur til dem og bekræfter at jeg meget gerne vil vente på deres nye levering.
Allerede 2 dage efter at de har fået leveringen hjem modtager jeg de 2 hjorte i fuldstændig perfekt stand!
Hjortene er fantastiske! Men det er deres service virkelig også! Jeg har bestilt fra dem tit og altid kun været yderst tilfreds med både varer levering og emballage..denne gang kan excellent service så ligges oveni!!
Kan kun anbefale dem..kunne man vælge 10 stjerner ..så var det her en klar 10 med pil op 😊
Det er sjældent man oplever så fantastisk service som de levere!
Hurtig levering og gode varer
Hurtig levering og gode varer, det var lige noget der faldt i god jord, ved modtagerne.
Så jeg vil gerne anbefale stedet.
Det er vigtigt, at det er et godt sted, når du ikke selv kan se og mærke tingene inden du køber det.
Mvh Jette
Mine varmeste anbefalinger
Mine varmeste anbefalinger!
Har oplevet en super service, langt ud over det forventelige! Tak🙏🏻
Jeg oplevede en rigtig god og…
Jeg oplevede en rigtig god og nærværende kundeservice. Handler gerne der igen.
Fornuftig pris og sikker levering
Jeg købte en ammonit skulptur (kaldet sneglehus på pind). Prisen var fornuftig, den blev pakket og sendt forsvarligt og jeg var informeret via mail hele vejen.
Den er sindssygt flot, så jeg er meget tilfreds
Hurtig og præcis levering.
Nu er det anden gang jeg handler hos…
Nu er det anden gang jeg handler hos Neder K. Og leveringen er bare lyn hurtig, kunne afhente allerede dagen efter, det er bare super! Og det er virkelige nogle dejlige produkter.
Fantastisk hyggelig webshop
Fantastisk hyggelig webshop, god forsvarlig emballage og hurtig forsendelse. Her handler jeg gerne igen.
fantastisk
lækre produkter, fine priser, og hurtig levering.
klart et sted jeg vil handle igen!
Flotte varer
Flotte varer, gode priser og hurtig levering absolut intet at udsætte . Dog var emballagen måske ikke lige den beste ..papkasserne var mørnet og fugtige og lugtede kraftigt jordslåede m.m da jeg åbnede dem. Og i stedet for pap-papir var der brugt bobleplast og flaminco som ikke lige er det bedste miljømæssigt set dog var der ikke voldsomt meget af det. Men med fordel tænker jeg man i stedet kan bruge pap-papir som mange andre gør.
Men alt i alt er der intet at udsætte og jeg handler meget gerne igen en anden gang .

Antwort von Neder Kjærsholm Hovedgaard
Gode varer
Gode varer. Super betjening, Hurtig levering.
Virkelig god service!
Virkelig god service.
Jeg købte en kop, som var pakket VIRKELIG godt ind, så den ikke kunne gå i stykker. Rigtig god kundeservice på mail og de svarer hurtigt. Jeg er ovenud lykkelig for at jeg købte hos Neder Kjærsholm! Det har været god service lige fra første gang jeg skrev til dem.
Håber at kunne komme forbi en dag og se stedet :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.