Klasse service - klasse oplevelse og så meget klasse jeg gider bedømme, hvilket er en klasse for sig. Købt Florida Air 6 telt plus andet. Alt spiller. Alt blev leveret meget hurtigt. Kan kun N... Mehr ansehen
Bestilte et par Salomon Techamphibian 3 sandal-sko lørdag aften.Ingen problem fik dem leveret tirsdag. Varen var som forventet ved levering. Dog var der ingen besked på, at varen var afsendt... Mehr ansehen
Hvis man dog bare kunne give flere stjerner end 5. Jeg har købt meget på nettet gennem tiden og aldrig har jeg oplevet så god kundeservice som hos Naturligvis. Der var produktionsfejl på et par sko,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har fået den bedste service her! Vi bestilte et telt fra Outwell, fik super kundeservice under bestilling og levring, og alt var som aftalt. Imidlertid konstaterede vi et hul i teltet og konta... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Naturligvis, som tidligere hed Forst og Jagthuset er specialbutik med alt udstyr til en aktiv fritid i naturen, hvad enten det er på camping, telttur, ski-, vandre- eller trekkingtur. Vi har alt i telte, rygsække, tøj, fodtøj og udstyr.
Vereinigtes Königreich
- www.naturligvis.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Kan klart anbefales
Varen var godt nok lidt dyre end andre steder, men det opvejede fri forsendelse så. Blev ringet op, da de ikke have nået at sende varen så den kunne komme inden for de 2 dage. God service :)
Glæder mig til at handle hos Jer igen.
Jeg har været inde for at købe en Stanley Food Container, men endte ikke kun med at købe Food containeren. Jeg fik også en Zippo hånd varmer, en lækker hue fra Buff og en Buff halsedisse. Tusind tak for den fantastik vejledning og service. Jeg har brugt tingende mange gange og er utrolig glad for dem alle sammen. Jeg glæder mig til at handle hos jer igen.
Jeg har tit været forbi og altid fået super god service.
Det er ikke uden grund de har eksisteret i mere end 100 år.
Ligegyldige og arrogant opførsel
Fik løst misforståelserne og fik den taske jeg manglede, til den oprindelige pris, så den den del var til 5 stjerner... Har hermed rettet til 3 stjerner.
***********************************************
Bestilte en taske på tilbud og bestilte levering i butikken på Frederiksberg. To dage senere ringer de og meddeler, at de slet ikke har varen, så min ordre er annulleret. Deres kundeservice bestod i, at de meddelte, at der selvfølgelig ikke var trukket penge for købet !?
Men det er vel en selvfølge, at man ikke tager betaling for noget man ikke leverer. Noget andet er, at man reklamerer med en vare som man efter sigende ikke har.
Da jeg har brug for en taske, så ringer jeg og hører, hvad vi så kan finde ud af. Normalt ville god kundeservice indebære, at man så prøved e at lave et godt tilbud på en tilsvarende vare, nu hvor butikken har lavet en fejl.
Men eneste han kunne tilbyde var en ligende taske, til FULD pris!! Øh, det kan jeg da få alle steder.
Igen var hans trumf, at de jo ikke havde hævet penge... Nej det har I ikke, men i har da heller ikke leveret noget som helst, som der kan tages betaling for!!
Det er alligevel toppen af ringe kundeservice. Jeg handler ikke der nogensinde og må anbefale, at folk tænker sig om, inden de handler der...

Antwort von Naturligvis
Suveræn kundeservice
Vi har fået den bedste service her!
Imidlertid konstaterede vi et hul i teltet og kontaktede naturligvis, som hurtig tog fat i leverandøren, og vi fik løst problemet.
Her handler vi helt sikkert igen - hurtig og venlig betjening - helt i særklasse!
fantastisk reklamations behandling
Hendvendte mig med reklamation på et par ecco sko der var 8 md gamle.
Da jeg næsten lige havde fået lavet ortopædisk indlæg var det lidt kritisk.
Der blev bestilt nogle nye hjem og jeg kunne bruge de gamle indtil de nye kom kort tid efter.
SÅDAN! Alt på én dag, og så endda med ekstra godter
De havde den sovepose jeg ønskede mig, som en af de eneste på markedet - og så endda til den billigste pris jeg kunne finde.
Jeg ønskede den i en bestemt farve som de ikke havde på deres hjemmeside - men blev efter ordren ringet op en time efter, hvor de fortalte mig at de havde fundet den farve jeg gerne ville have.
Den kom ind af døren dagen efter bestillingen.
Bedste oplevelse med handel på nettet jeg har haft i lang tid.
Gode, billige varer, hurtig levering
Ledte egentlig kun efter ekstra pløkker til mit telt, men udover at de var de billigste på pløkker, så faldt jeg også over deres udsalg.
Fandt en del gode produkter, meget nemt. Shoppen er overskuelig. Bestillingen gik nemt.
Varerne blev leveret et par dage senere, forsvarligt pakket ind. Helt klart et sted jeg gerne handler igen.
Dårlig Service, Naturligvis !!!!!!
Var forbi Lyngby tirsdag ( før påske ) for at købe et telt. Det havde man ikke i butikken, men man bestilte et hjem fra Kbh.
Blev ringet op onsdag at nu var teltet kommet, godt sagde, jeg henter det tirsdag efter påske. Så fik jeg at vide at teltet måske kunne blive solgt igennem webbutikken.
Det kunne jeg ikke forstå, da jeg jo havde reserveret det. Sådan var det bare sagde personen i røret.
Lørdag er jeg i butikken 10.05 for at sikre mig det telt jeg har reserveret. Troede jeg.
Det har vi da solgt, sagde ekspedienten. Og det var åbenbart det sidste de havde.
Hvorefter jeg blev lidt mobset, nu havde jeg kørt 2 gange til Lyngby og så står der en grinede ekspedient og siger at sådan er det bare.
Hvorfor i hele hu.....he.... Sagde man det ikke tirsdag, så kunne jeg havde betalt teltet og været en tilfreds kunde.
Nu bliver jeg aldrig kunde og kan på ingen måde anbefale butikken.
Udmærket oplevelse...
Bestilte et par Salomon Techamphibian 3 sandal-sko lørdag
aften.Ingen problem fik dem leveret tirsdag. Varen var som
forventet ved levering.
Dog var der ingen besked på, at varen var afsendt.
Pengene blev trukket mandag, da de blev afsendt fra
Naturligvis.com. Ok oplevelse, kan anbefales.
De har nogle rigtig gode priser på nedsatte vare "tilbud/udsalg".
Lækker betjening og ekspertise
Jeg har ikke brugt deres webshop, men være i deres Lyngby afdeling. Her havde jeg en super god oplevelse. Jeg skulle købe mine første skistøvler, jeg er erfaren skiløber men har altid lejet udstyr.
Personalet gav mig rigtig god betjening samt råd og ekspertise. Jeg fortalte hvordan og hvorledes jeg stod på ski og sælgeren fandt nogle lækre støvler som sad lige i skabet. Det var super lækkert at blive betjent af en som ved hvad han snakker om.
Derudover fik jeg varmet støvler og tilpasset uden mere pris. Helt Fantastisk! Følte mig super velkommen!
Handler da helt sikker hos dem igen, hvis jeg skal have noget nyt gear til friluftslivet.
God service med plads til forbedring
Jeg købte en jakke hos Naturligvis, og det var en fin oplevelse. De var nemme at få fat i på telefonen, prisen var god og leveringen hurtig. Det ville være fint hvis de sendte et 'Track and Trace'-nummer så man kunne følge forsendelsen. Det optimerer trygheden for kunden. Jeg vil gerne handle hos Naturligvis igen en anden gang.
Fantastisk oplevelse
God og nem hjemmeside. Gode priser og hurtig handel.
Varen var leveret dagen efter
Ingen spørgsmålstegn
Hurtig levering og ingen fejl ved levering. Man kan ikke bede om mere
Manglende information om levering ødelagde oplevelsen
Jeg købte et par salomonsko, og selve handlen gik ganske fornemt. Jeg havde et spørgsmål, som hurtigt blev besvaret via mail. Desværre gik det ikke særlig godt med leveringen. Jeg betalte varen samt for levering, og fik efterfølgende en mail med et link, hvor jeg kunne følge pakken. Jeg anvendte ikke linket, da jeg gik ud fra, at der alligevel ikke skete noget før efter weekenden, og derfor var ret ligeglad med hvor pakken lige befandt sig. Under bestilling er der mulighed for at klikke i en rubrik med teksten "(spar turen på posthuset ved at sende til dit arbejde/erhverv)" og derfor har jeg formodet, at pakken bliver sendt med postdanmark. Derfor er jeg lidt forundret, da der i løbet af ugen ikke kommer nogen pakkeseddel og til sidst tjekker jeg linket og kan se at min pakke leveres med Zap distribution. Allerede her er det selvfølgelig beklageligt, at jeg ikke har fået det oplyst, da jeg selvfølgelig er noget sværere, at træffe hjemme, når jeg ikke en gang ved at jeg skal være hjemme for at modtage en pakke. Da jeg ringer til Zap distribution får jeg endda oplyst at JEG har oplyst, at jeg var hjemme og kunne modtage pakken mellem 17 og 21. Jeg oplyser dem om, at JEG ikke har oplyst det, og at jeg i øvrigt heller ikke kan være hjemme mellem 17 og 18.20 den efterfølgende dag. Da jeg kommer hjem 18.20 har fragtmanden selvfølgelig været der 5 minutter forinden og da jeg ringer til ham og heldigvis får ham til at komme tilbage med pakken, får jeg da også hvad jeg føler er en mindre skideballe for ikke at have været hjemme IGEN!
Efter en uge har jeg nu skoene, og de er ganske fine! Men det er uheldigt, at jeg skal føle mig som en træls kunde overfor fragtfirmaet, når jeg ikke selv har valgt tidspunkt for levering og slet ikke er blevet oplyst om det.. Det trækker desværre væsentligt ned!
Effektiv service.
købte en Haglofs taske og erfarede senere at der manglede en strop, da jeg oplyste Troels fra Naturligvis om dette. Sendte han en ny strop samme dag og jeg havde den dagen efter.
Fantastisk venlig kunde support .
Tasken er super behagelig.
Kan varmt anbefale at handle her.
Hurtig og effektiv
Bestilet et telt efter lukketid Onsdag. Fik mail Torsdag morgen og kunne med den følge pakken der belv aflevet Fredag 13.30.
Teltet har været stiller op og fejler vist intet :)
Vil til enhver tid anbefale naturligvis til venner og bekendte
Top rådgivning og god service
Jeg havde en ekstrem god oplevelse i deres fysiske forretning i Lyngby hvor jeg blev rigtig godt vejledt og rådgivet.
Et besøg her kan klart anbefales.
'Naturligvis' butik med camping og udelivsting. TOP KLASSE!!
Jeg har købt en del ting igennem årene hos 'Naturligvis', både via deres webshop, og i deres fysiske butikker.
Grunden til min anmeldes i dag, er min oplevelse af at handle i deres webshop.
At handle på nettet hos 'Naturligvis' har altid afstedkommet hurtig og effektiv levering af varerne; Hvilket til tider har reddet en campingferie, når jeg har bestilt fra en sådan lokalitet.
Specifikt forløb der lige afstedkommer denne anmeldelse:
Sidst, for en uges tid siden, købte jeg en rygsæk, som ved første gangs brug gik op i syningen ved siden af lynlåsen (den var altså syet for yderligt).
Jeg henvendte mig pr. mail og gjorde opmærksom på problematikken.
Straks kom der et meget venligt svar tilbage, om at det sagtens kunne løses.
Det blev så løst på fornemmeste vis:
Dagen efter min mail, kom der en ny rygsæk med bud !! Og den defekte rygsæk kunne ved samme lejlighed afleveres tilbage!
SÅDAN, det er godt nok ekstraordinært flot - og skyldes sandsynligvis, at ferietiden nærmer sig, for mit vedkommende.
Det er virkelig service i TOPKLASSE, og sådan oplever jeg 'Naturligvis' hele vejen igennem.
Det er jo når noget går galt, at et firma virkelig viser, om de er parat til en ordenlig tone og en velvilje til at løse problemet. Altså har, intet mindre end: Format.
SÅ....'Naturligvis', har bare fået en endnu mere trofast kunde i mig.
1000 tak til 'Naturligvis'!! NATURLIGVIS :-))
Kundetilfredshed i top
Naturligvis kan varmt anbefales. Vi var uheldige at få et defekt telt men det rettede naturligvis op på med det samme og vi kan ikke forlange bedre service. Hurtig svar og god kunde behandling. TAK
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.