Klasse service - klasse oplevelse og så meget klasse jeg gider bedømme, hvilket er en klasse for sig. Købt Florida Air 6 telt plus andet. Alt spiller. Alt blev leveret meget hurtigt. Kan kun N... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Bestilte et par Salomon Techamphibian 3 sandal-sko lørdag aften.Ingen problem fik dem leveret tirsdag. Varen var som forventet ved levering. Dog var der ingen besked på, at varen var afsendt... Mehr ansehen
Hvis man dog bare kunne give flere stjerner end 5. Jeg har købt meget på nettet gennem tiden og aldrig har jeg oplevet så god kundeservice som hos Naturligvis. Der var produktionsfejl på et par sko,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har fået den bedste service her! Vi bestilte et telt fra Outwell, fik super kundeservice under bestilling og levring, og alt var som aftalt. Imidlertid konstaterede vi et hul i teltet og konta... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Naturligvis, som tidligere hed Forst og Jagthuset er specialbutik med alt udstyr til en aktiv fritid i naturen, hvad enten det er på camping, telttur, ski-, vandre- eller trekkingtur. Vi har alt i telte, rygsække, tøj, fodtøj og udstyr.
Kontaktinformationen
Vereinigtes Königreich
- www.naturligvis.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Desværre kort holdbarhed
Jeg bestilte klortabletter til desinficering af vand. Disse tabletter har normalt op til 10 års holdbarhed. Dem jeg modtog fra Naturligvis Outdoor er med holdbarhed til 2028, så desværre kun 4 år. Ellers modtog jeg varen hurtigt og fin kommunikation ifht levering. Ordrenr. 59493
Jeg har nu bestilt yderligere tabletter fra et andet firma, hvor holdbarheden er til 2033 :)

Fantastisk service👌
Fantastisk service👌
Hurtig levering👌
Anbefaler 👌

Super lækre sko i mange udgaver ❤️
Super lækre sko i mange udgaver ❤️
Købte de lækreste Merrell altitude og er vilde med dem. Har neuropati så det vigtigt med ordentligt fodtøj.
Billigere sko, hurtig afsendelse og go service.
Jeg vender tilbage næste gang jeg mangler sko og jeg har fortalt flere om Naturligvis. Com.

Antwort von Naturligvis
Vær OBS på at du betaler returfragten - også selvom du har fået tilsendt en defekt vare
Jeg bestilte en vare hos Naturligvis Outdoor, og den kom forholdsvist hurtigt. Jeg betalte selvfølgelig for fragten, eftersom det er Naturligvis Outdoors politik. Jeg opdager dog ved modtagelsen at varen er defekt og aldrig vil kunne bruges, hvorfor jeg returnerer varen og betaler igen for fragten af dette. Naturligvis Outdoor refunderer ret hurtigt prisen for varen + fragt for levering til mig. MEN fragt for min returnering af den DEFEKTE vare nægter de at betale for. Så jeg har nu betalt 69 kr for absolut ingenting! Det må i min optik være Naturligvis Outdoors fejl, at de sender en defekt vare, og det vil jeg da ikke belastes for? Havde sagen nu været den, at jeg bare ikke kunne lide varen og derfor returnerede den, så ville det være ok at jeg selv skulle betale returfragten - men ikke i dette tilfælde, hvor den tilsendte vare ikke var brugbar. Jeg blev tilbudt gratis fragt ved min næste ordre - men det "tilbud" er jo ikke noget værd, hvis Naturligvis Outdoor så igen sender en defekt vare...så får jeg bare endnu en udgift til returfragt. Så jeg handler aldrig hos Naturligvis Outdoor igen!

Antwort von Naturligvis
Jeg købte et par vandresko
Jeg købte et par vandresko, som skulle gives væk som gave og derfor bad jeg om at få gaven pakket ind og det fungerede helt super.

Antwort von Naturligvis
Fuldt ud tilfreds, både med varen og servicen
Har købt et par Ecco fritidssko. De var super billige og rigtig, både pæne og gode.

Antwort von Naturligvis
Dejlig købsoplevelse og hurtig levering

Vandrestøvler
Nem hjemmeside at købe fra, pakken kom til tiden.

Virkelig god service!
Virkelig god service!
Jeg købte en jakke som desværre var for lille. Ved returnering endte pakken ved en fejl i en pakkeshop. Til trods for det, fik jeg pengene retur helt uden problemer. Tusind tak for det.

God service
Dårlig butik med fjendtlig betjening
Dårlig butik med fjendtlig betjening fra chef
Let og overskuelig hjemmeside
Let og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering. Jeg er meget tilfreds med mit køb og handler gerne her igen

Top god service…
Jeg gik ind i fysisk butik for at bytte en vare købt online. Til trods for, at jeg ikke medbragte den fysiske kvittering der var fremsendt med varen, fik jeg lov at bytte til en helt anden vare. Og som bonus fik jeg samme rabat på den nye vare som jeg havde fået online næsten 1 mdr tidligere. Det kalder jeg top god service! Vi ses helt sikkert igen.

Antwort von Naturligvis
God og hurtig service da jeg skulle…
God og hurtig service da jeg skulle ombytte skihandsker til anden størrelse. Søde og imødekommende medarbejdere og fantastisk god service

Antwort von Naturligvis
Super tilfreds med min nye Tenson jakke…
Super tilfreds med min nye Tenson jakke - god kvalitet god pasform og en god pris - igen et godt køb hos jer 🇩🇰👍

Antwort von Naturligvis
Hurtig levering og god pris for de…
Hurtig levering og god pris for de valgte vandresko. Så kan kun være tilfreds, naturligvis 👍😊

Meget tilfreds
Meget tilfreds. God service og vejledning.

Antwort von Naturligvis
Jeg er kommet i den på Frederiksberg
Jeg er kommet i den på Frederiksberg, og der har jeg kun haft gode oplevelser. De er meget tålmodige og hjælpsomme.
Jeg var nede for at få hjælp til at finde den perfekte sovepose, hvilket tog noget tid, derefter måtte jeg tænke over det, jeg kom tilbage nogle uger efter for at bestille den vi havde snakket om, som de normalt ikke har i butikken, nogle få dage efter var den kommet, og jeg tog ned for at kigge på den, og den fyldte mere end jeg havde håbet på, men alligevel tog ekspedienten min besværlighed med et smil, og hjalp mig til sidst med at finde en anden, som jeg købte, og er meget glad for. Så på trods af, at jeg var en del besværlig og tog tid, så var ekspedienten venlig og hjælpsom. Tak for god betjening.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.