Das sagen Bewerter
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Utforska vårt stora utbud av nagelprodukter, manikyr och nagellack. Vi har allt du behöver för nagelförlängning med Gele, Akryl eller Glasfiber.
Kontaktinformationen
Wedavägen 19, 152 42, Södertälje, Schweden
- 0850382888
- support@nagelgiganten.se
- www.nagelgiganten.se
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Jättebra produkter och gav med extra
Jättebra produkter och gav med extra, väldigt gulligt! otroligt nöjd överlag 😊
Julkalender
Har så många produkter från nagelgiganten och är så otroligt nöjd! Hade julkalendern för 1999kr i julas (2025) och ärligt talat har jag nog aldrig haft en så bra julkalender innan 😍 Det var 100% värt pengarna och man fick MINST 2 grejer i varje lucka. Kommer definitivt köpa samma julkalender iår!
Alltid supernöjd!
Har beställt från Nagelgiganten flertal gånger och alltid varit nöjd, snabb leverans och bra utbud. Senast jag beställde fick jag fel vara levererad, kontaktade deras kundsupport och fick svar att de skickade ut en ny vara utan kostnad samt jag fick behålla varan. Supernöjd med supporten🙏🙏
Helt magiskt
Helt magiskt!
Jag är super nöjd med sakerna jag beställde, dessutom fick jag tre gratis produkter! Plus en massa godis, så himla himla fint inpackat också! Jag är super nöjd och kommer definitivt köpa därifrån igen!
Toppklass på kundbemötande…
Alltid haft bra erfarenhet och nu för första gången så råkade de skicka fel vara. Utmärkt kundservice som svarade fort (trots sen kväll) och som löste att rätt sak skickades i efterhand samt lät mig behålla den sak som råkat komma istället!
De värnar verkligen om sina kunder!

Dålig kvalite på tillbehör
Tycker deras geleer är bra, men allt annat. Sist beställde jag penslar och ett universal cateye powder (som ser ut att komma från shein). Penslarna är fruktansvärda, extremt plastiga i både skaft o håret. och cateye pudret blir extremt fult trots jag gjort exakt som man ska och experimenterat för att få de att funka. Man förväntar sig inte värre än kina kvalite när man beställer härifrån.

Otrevlig kundtjänst
Otroligt dålig kundtjänst. Så otrevliga och tar inget ansvar

Fantastisk kundtjänst!
Snabb leverans. Tyvärr hade vi valt fel namn på mottagaren så vi kunde inte hämta ut paketet.
Kundtjänst svarade otroligt snabbt och löste vårt problem på ett väldigt fint och serviceinriktat sätt, trots att det var vi som gjort fel.
Rekommenderar dem starkt!
Mycket nöjd
Behjälpliga, bra produkter och snabb leverans. Super nöjd.
Super snabb leverans och fick med allt…
Super snabb leverans och fick med allt som stod på beskrivningen, dock luktar monomern mycket mer än vad den jag testat innan har luktat
JAG ÄLSKAR STARLINE GELERNA!!
JAG ÄLSKAR STARLINE GELERNA!!! Dom bästa att jobba med, mina absoluta favorit geler. Däremot bränns dom lite i lampan men det är vanligt, önskar att dom hade lite större utbud bland färgerna men REKOMMENDERAR STARKT!!😍😍😍
Urusel och otrevlig kundservice
Håller med föregående om att Nagelgigantens kundservice är under all kritik.
De kräver bilder och kräver oöppnad förpackning trots att det läckt ut ur burken så den är helt kladdig när locket skruvades av. Halvfull burk är det också men de hävdar att det är si och så mkt i burkarna. Näää inte i min, då tror de mig inte.
Blir alla kunder behandlade som lögnare om de klagar tro?
Har man öppnat påsen är det kört att få en hel och ren produkt.
Sämsta tänkbara kundomhändertagande ever.
Fick svar väldigt snabbt och blev…
Fick svar väldigt snabbt och blev kompenserad utan några konstigheter. Superbra kundservice!
Så snabb leverans 💅
Fantastisk ! Så snabb leverans 👏💖
Mycket bra sortiment 👌Prisvänlig 🤑 Kommer beställa igen , rekommenderar starkt nagelgiganten ! 💅
Jättebra varor och snabb leverans
Jättebra varor och snabb leverans
Snabb service och bra bemötande.
Sämsta företaget ever
Sämsta företaget ever! Kundservicen är så dålig den kan bli.. Fick dålig gel som inte satt kvar mer än ett dygn och dom skyller på förarbetet trots att man följt alla steg som rekommenderas, jag har även jobbat med andra märken som funkat felfritt. Nej usch vilka hemska, nonchalanta och nedvärderande mail som svar på min reklamation. Nu åker allt i soporna men hoppas någon annan ser detta innan dom köper deras skräp.
Dom ber mig kontakta dom med bilder.. Tog inga bilder när de ramlade av, men det kan dom inte förstå.Tänker inte förstöra mina naglar genom att göra om det igen när jag gjort nya med annan gel än den jag fick.
Förklarat om och om igen att jag följt stegen, att jag inte är någon nybörjare utan det är deras grejer det är fel på. Dom skiter fullständigt i vad man än säger. Bara massa minus! Återbetalning verkar vara omöjligt. Får känna mig blåst helt enkelt

Otroligt bra kundservice
Otroligt bra kundservice. Fick fel vara men fick svar på mejl dagen efter att de skickar den rätta varan och att jag får den rätta hemskickad utan extra kostnad!
Det gick det bra
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.