I forbindelse med et bryllup på Næsbyholm slot, som bliver administreret af de samme som bestyrer Sophienberg slot, bookede jeg et et værelse! Jeg ville få et slotsophold. Slottet gik i brand og bryll... Mehr ansehen
Næsbyholm Slot
Næsbyholm castle is the most beautiful castle in Denmark!!! The surroundings, the garden and nature sets the perfect setting for a fairytale wedding. The rooms are incredible and everything is... Mehr ansehen
Har netop afholdt stort bryllup for min datter og svigersøn på Næsbyholm Slot. Fantastiske omgivelser. Inspirerer til gåture. Stor tolerance over for vores små børn og lille hund. Utrolig godt arrange... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Næsbyholm Slot - Tilbud på bryllup 2009.
Næsbyholm Alle 9, 4171, Glumsø, Dänemark
- kontakt@naesbyholmslot.dk
- www.naesbyholmslot.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Helt igennem fantastisk oplevelse.
Vi ankom til den flotte facade hvor et meget smilende personale tog i mod min søde kæreste og jeg. - Man føler sig virkelig velkommen.
Det var et dejligt ophold med smukke omgivelser.
Jeg vil anbefale enhver der vil af sted på en lille romantisk ferie at besøge Næsbyholm slot.
Jeg kommer selv fra Jylland og havde nogle forudantagelser om de sjællandske sjæle. Dem kunne jeg pakke langt væk! Personalet er varmhjertet og hjælpsomme, hvilket gjorde vores ophold til en uforglemmelig oplevelse.
Skuffende
Min mand og jeg havde købt et ophold ved et deal-selskab, og glædede os til et døgn i romantikkens tegn med lækker gourmet-middag. Vi havde betalt for en opgradering, så vi kunne bo på selve slottet og havde (heldigvis) printet mailen, så vi kunne dokumentere det.
Da vi ankom til Næsbyholm Slot (2 timer senere end mulig check-ind) anede personen i receptionen ikke at vi skulle komme, da der ikke var registreret flere gæster den dag. (Det viste sig at flere andre gæster havde fået denne besked,d a da ankom). Dog fik vi et værelse på slottet, som bestilt og hun skyndte at bestille to portioner mad til os. Så langt så godt.
Så blev det tid til rundvisning af slottet - dette skulle foregå ved forpagteren, men da denne havde et barn, der var ked af det, måtte rundvisningen udskydes et par timer.
Okay, vi dukkede op til rundvisningen et par timer senere. Forpagteren har fortsat barn, der er ked og en syg mand, så rundvisningen foregår ved personen, der stod i receptionen, da vi ankom. Vi fik en sparsom rundvisning, hvor der ærligt talt, manglede en del informationer omkring slottets historie, som der i vores optik, bør høre med til en rundvisning på et slot.
Nå, men nu blev det endelig tid til den længe ventede gourmet-middag. Vi placerede os ved middagsbordet og ventede spændt på en præsentation af menuen - den kom dog aldrig. Jeg ønskede en hvidvin til maden og spurgte derfor serveringspersonalet til råds, om hvad der passede til maden, men her blev jeg bare henvist til vinkortet.
Vi fik herefter vinen og maden, men det gik SÅ langsomt, og vi endte med at gå på værelset før kaffen blev serveret.
Næste morgen ankom vi til morgenmaden, hvor der var meget sparsomt med udbud, og hvis man ikke var de første gæster ved skålene og fadene, var det surt. Der blev ikke fyldt mere op.
Da vi tjekkede ud, kunne jeg kun få kvittering på den bestilte vin og ikke på min betaling for opgraderingen. Den kvittering har jeg efterfølgende kontaktet slottet om mange gange, men jeg har fortsat ikke modtaget den. Alt i alt en skuffende behandling og service. Selv med en deal-pris på dette, synes jeg at dette er en skuffende oplevelse.
Fantastiske omgivelser
Tak for et super ophold på næsbyholm slot. Det er et fantastisk smukt sted både inde på slottet samt i den hyggelige slotspark.
Det er helt sikkert ikke sidste gang at vi har været på besøg på næsbyholm slot.
Vi håber at holde en stor fest på slottet i nærmeste fremtid.
Fantastisk oplevelse og service på Næstbyholm Slot
Ønsker, at give en tilbagemelding på slotsophold på Næsbyholm Slot.
Min kæreste og jeg havde et fantastisk ophold i de smukkeste omgivelser. Udover lækker mad, blev vi mødt af et sødt personale der stod klar til, at give en behagelig og imødekommende service.
Tak for to døgn med forkælelse og et dejligt ophold.
Vi kommer igen.
De bedste hilsner fra
Martin og Annette
Fantastisk oplevelse
Har netop været til bryllup på Næsbyholm Slot, og sikke et fantastisk sted. Service og maden var helt i top og har allerede besluttet at min runde fødselsdag skal holdes der.. Tak for en skøn oplevelse..
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.