Two weeks travel in Eastern Canada and a lifetime of memories made possible with MyPlanet. All my wishes for the trip was accommodated for and gave me the best opportunities to explore the country an... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Island kaldte- vel arrangeret og god kommunikation med Michael der arrangerede turen. En dejlig pakkeløsning der blev arrangeret ud fra vores ønsker og oplevelser Billeje, hoteller og oplevelser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Had with my wife a perfectly organiced and executed 2 weeks trip to north Thailand. Good comunication and follow up all the way. Not the last time we will chose MyPlanet.
Unternehmen hat geantwortet
Da jeg besluttede for at prøve krydstogt, var jeg ikke i tvivl om, at det var Rikke, der skulle lave rejsen for mig. Rikke er god til at forklare om de skønne ting ombord på skibet og om muligheden f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Om MyPlanet Rejser MyPlanet blev grundlagt i 1963 og tilbyder personlige, skræddersyede og fuldt supporterede rejser til mere end 40 lande i hele verden. Vores individuelle rejser bygger på omfattende viden om vores rejsemål, et prisvindende team af professionelle rejseeksperter og en personlig service i særklasse. Uanset hvor du rejser hen, kan du regne med fuld support. Med en 100 procent finansiel sikkerhed kan du drømme, bestille og rejse helt uden bekymringer. Læs mere på vores hjemmeside: https://www.myplanet.dk
Vom Unternehmen geschrieben

Søren Frichs Vej 38K, 1., 8230, Aarhus, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fantastiske forslag der blev til en skøn rejse. Kan stærkt anbefales.

Antwort von MyPlanet Rejser
Endnu engang har vi brugt MyPlanet til at arrangere en længere ferierejse - denne gang til New Zealand. Vi har tidligere benyttet MyPlanet i forbindelse med rejser til Australien og New Zealand og har hver gang oplevet en god kommunikation og professionel planlægning og bestilling af vore rejser i henhold til vore ønsker

Antwort von MyPlanet Rejser
Fin og positiv oplevelse helt fra start af tilbud og bestilling af rejse. Vi har tillid til vores rejsekonsulent. Vi håber at selve rejsen går lige så godt 😊

Antwort von MyPlanet Rejser
Mega god service vi fik af Rikke! Nu glæder vi os bare til vi skal afsted.

Antwort von MyPlanet Rejser
Det var faktisk alt det jeg har oplevet i Maldiverne der gjorde det dejligt , men specielt var det at rejsen opfyldte mine vigtigste ønsker om at have et privat villa , som jeg virkelig havde brug for , for både jeg og min mand. Så privatlivet var prikket over i’et Alt har bare været fantastisk og glæder mig til igen at komme der i fremtiden

Antwort von MyPlanet Rejser
Også denne gang lykkedes det Britta at sammensætte en helt fantasisk og veltilrettelagt rejse, som indfriede alle vores forventninger!!!
Rejseplanen blev fulgt til punkt og prikke med afhentninger fra lufthavne, hoteller og udflugter med private guider og chaufførere og en service som var helt i top.
Det er hverken første eller sidste gang vi har rejst med MyPlanet Rejser.

Antwort von MyPlanet Rejser
Er gode til at forstå vores ønsker, og gøre det nemt for os på rejsen. kan kun anbefale My Planet

Antwort von MyPlanet Rejser
I samarbejde med MyPlanet's meget dygtige, altid imødekommende og professionelle travel advisor (Randi) fik vi skræddersyet en spændende rejse til Oman. Med hendes viden og sans for detaljer plus vores ønsker gik alt op i en højere enhed, og vi havde en eventyrlig tur med store oplevelser. Såvel MyPlanet som rejsebureau som Oman kan varmt anbefales.

Antwort von MyPlanet Rejser
Vi fik hurtig og yderst kvalificeret hjælp af fantastiske Rikke Beckmann (rejse-Rikke som vi kalder hende) i forbindelse med vores tur til det østlige Canada. Rikke har skræddersyet en fantastisk rejse til os efter vores ønsker og vi glæder os helt ubeskriveligt meget til at komme afsted. Virkelig nem proces i stedet for at skulle stå med hele planlægningen selv.

Antwort von MyPlanet Rejser
Vi har snakket med Rikke som havde tjek på alt vi spurgte om, som er super sød
Og har lagt et fantastisk program for os
Når vi rejser til Japan til sommer
5 stjerner herfra

Antwort von MyPlanet Rejser
super service med gode forslag til alternative destinationer

Antwort von MyPlanet Rejser
Specielt tak til Lene, og Evans, i har været med til at give os den bedste oplevelse. 🙌❤️
Vi havde bestilt til Mauritius gennem Myplanet, og det har været en kæmpe succesoplevelse. Myplanet, har været været med til at skræddersye en fantastisk tur for os, bl.a. med en rundvisning til port Louis med en guide, hvor vi blev introduceret til hele historien bag øen. Vi blev fra starten af anbefalet paradise cove fra myplanet, og hotellet er virkelig noget af det smukkeste hotel vi længe har været på. Rigtig smukke omgivelserner osv. Der var selvfølgelig nogle småting med hotellet, men myplanet var rigtig gode til at hjælpe til, og fikse det med det samme. Tusind tak for at give os en fantastisk tur🙌
Vi vil vælge jer igen til enhver tid. Vi har allerede anbefalet jer til alle i vores netværk🙌❤️

Antwort von MyPlanet Rejser
Jeg kan helt klart anbefale MyPlanet rejser, som går en ekstra mil for at hjælpe deres kunder. Vi har fået super service af Rikke Beckmann i forbindelse med bestilling af vores rejse til Seychellerne

Antwort von MyPlanet Rejser
Vi sendte en forespørgsel til MyPlanet Rejser, og blev kontaktet med det samme af Rikke Beckmann, som var yderst professionel, ordentlig og hurtig til at vende tilbage på både forespørgsler og justeringer i rejseplanen. Altid med et smil. Særligt er vi imponeret over de hurtige tilbagemeldinger, hvor andre er langt mere træge i svartider.
Virkelig god oplevelse, og vi glæder os til vi skal 14 dage til Japan i oktober 2024.

Antwort von MyPlanet Rejser
Booking af rejsen har været over al forventning, efter 1 møde havde Myplanet rejser lavet en perfekt tur til os

Antwort von MyPlanet Rejser
Endnu engang lykkedes det Rikke Beckmann med samme profesionelle tilgang som tidligere, at få strikket en super god rejseplan sammen - hurtigt og effektivt -og med præcision ift. de ønsker som vi havde til vores kommende rejse. Kan varmt anbefale MyPlanet Rejser og ikke mindst vores rådgiver Rikke Beckmann 💪

Antwort von MyPlanet Rejser
Randi fra MyPlanet hjalp os med at planlægge en 4,5 måneds orlovsrejse til Australien, Fiji, Indonesien, Malaysia og Singapore i marts 2022.
Vi skulle oprindeligt have været afsted i oktober 2020 men fik turen aflyst pga corona-pandemien. Selvom det er surt at få aflyst en rejse, der har været planlagt så længe, så var vi ikke på noget tidspunkt i tvivl om at MyPlanet skulle have lov at sende os afsted, når det blev muligt fordi der hele tiden var god kommunikation fra MyPlanets side.
Myplanet hjalp os med fly og autocamper-leje i en længere periode i Australien. Selvom det var en svær periode at planlægge og rejse i, så fulgte Randi op på de ting vi gerne ville og det fungerede rigtig godt med den “lokale” konsulent, der forud for vi skiftede land, gav os en status på, hvordan vi skulle forholde os til corona-restriktioner- altså skulle vi have tests, i isolation osv.
Det var en fantastisk tur for vores lille familie og vi kan kun give vores bedste anbefaling til Randi og MyPlanet.

Antwort von MyPlanet Rejser
Britta har gjort en stor indsats for at hjælpe os med at få planlagt vores rejse i detajler til Canada til sommer 😊, som vi ser frem!

Antwort von MyPlanet Rejser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.