Two weeks travel in Eastern Canada and a lifetime of memories made possible with MyPlanet. All my wishes for the trip was accommodated for and gave me the best opportunities to explore the country an... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Island kaldte- vel arrangeret og god kommunikation med Michael der arrangerede turen. En dejlig pakkeløsning der blev arrangeret ud fra vores ønsker og oplevelser Billeje, hoteller og oplevelser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Had with my wife a perfectly organiced and executed 2 weeks trip to north Thailand. Good comunication and follow up all the way. Not the last time we will chose MyPlanet.
Unternehmen hat geantwortet
Da jeg besluttede for at prøve krydstogt, var jeg ikke i tvivl om, at det var Rikke, der skulle lave rejsen for mig. Rikke er god til at forklare om de skønne ting ombord på skibet og om muligheden f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Om MyPlanet Rejser MyPlanet blev grundlagt i 1963 og tilbyder personlige, skræddersyede og fuldt supporterede rejser til mere end 40 lande i hele verden. Vores individuelle rejser bygger på omfattende viden om vores rejsemål, et prisvindende team af professionelle rejseeksperter og en personlig service i særklasse. Uanset hvor du rejser hen, kan du regne med fuld support. Med en 100 procent finansiel sikkerhed kan du drømme, bestille og rejse helt uden bekymringer. Læs mere på vores hjemmeside: https://www.myplanet.dk
Vom Unternehmen geschrieben

Søren Frichs Vej 38K, 1., 8230, Aarhus, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Professionel, kompetent og lydhør rejsekonsulent, der lytter til behov, ønsker og drømme hos kunden.
Nu venter vi blot på at skulle afsted!

Antwort von MyPlanet Rejser
Super godt webinar om Japan.
Kunne måske godt have tænkt mig lidt mere indgående kendskab til den japanske kultur.
Hilsen Lars Lean

Antwort von MyPlanet Rejser
Vi fik super god og hurtig hjælp til at sammensætte lige præcis den rejse med de oplevelse, som vi godt kunne tænke os.
Vi booker gerne igennem MyPlanet Rejser næste gang!

Antwort von MyPlanet Rejser
Myplanet er yderst kompetente vedrørende planlægning af en ferie. Man oplever, at personalet har helt styr på seværdigheder, hoteller og billeje i området. Vi har haft en fantastisk rejse i Northern Territorium i Australien.

Antwort von MyPlanet Rejser
jeg føler meget tryg pga jeg er døv.

Antwort von MyPlanet Rejser
personlig og behagelig service. Ingen spørgsmål er for dumme.

Antwort von MyPlanet Rejser
Fantastisk god oplevelse at rejse med MyPlanet til Japan. Alt var virkelig veltilrettelagt og i orden. Lige fra de første samtaler i DK, valg af hoteller, transport rundt i landet, de guider vi mødte og den support vi kunne få undervejs.

Antwort von MyPlanet Rejser
Imødekommende, God kundeservice og hurtig til at svare. Nemt mødebooking system med link, så jeg bare bookede tid når der var spørgsmål.

Antwort von MyPlanet Rejser
Rikke hos MyPlanet har været en fantastisk sparringspartner ved planlægning af vores store rejse til Japan. Vi har ikke været afsted endnu, men klart 5 stjerner for service, imødekommenhed og stor viden om vores rejsemål.

Antwort von MyPlanet Rejser
Jeg har brugt My Planet på to rejser tidligere, og er meget tilfreds

Antwort von MyPlanet Rejser
Det var styr på det hele, så kan kun anbefale dem.

Antwort von MyPlanet Rejser
Hurtig og behagelig betjening med indlevelse i vores kommende rejse. Et lille minus er, at alt materiale fra My Planet er på engelsk, vi er danskere.

Antwort von MyPlanet Rejser
Julie var meget engageret og lydhør overfor, hvad vi gerne ville have ud af en rejse. Gav gode ideer og tips til inspiration.

Antwort von MyPlanet Rejser
God og effektiv personale samt oplag til rejsen. 5 stjerner herfra.

Antwort von MyPlanet Rejser
Perfekt rejse. Alle aftaler blev overholdt og alle forventninger mere end indfriet

Antwort von MyPlanet Rejser
Tak, Julie Engkjær, for på særdeles professionel, dedikeret og indlevende vis at have bidraget positivt til den første del af vores store Japan-rejse (i ‘25), nemlig planlægningen. Du får tingene til at ske og fremstår som ‘solen der altid skinner’. God start med dig/MyPlanet.

Antwort von MyPlanet Rejser
Efter en kort snak med en tillidsvækkende repræsentant fik vi hurtigt et forslag til rejseplan med valgmuligheder. Vi fik tilpasset planen og god rådgivning og havde en fantastisk rejse til Japan. God sikkerhed med kontakt til en rådgiver under hele rejsen og en fin app der indeholdt rejseplan og forslag til udflugter og seværdigheder. Der var en enkel tur hvor planlægningen ikke var optimal og det tog vores rådgiver sig fint af.

Antwort von MyPlanet Rejser
Vi havde en super veltilrettelagt rejse til Japan, hvor vores fly rejser, hoteller og transport mellem destinationer var lavet af MyPlanet. Alt klappede til punkt og prikke.

Antwort von MyPlanet Rejser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.