Two weeks travel in Eastern Canada and a lifetime of memories made possible with MyPlanet. All my wishes for the trip was accommodated for and gave me the best opportunities to explore the country an... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Island kaldte- vel arrangeret og god kommunikation med Michael der arrangerede turen. En dejlig pakkeløsning der blev arrangeret ud fra vores ønsker og oplevelser Billeje, hoteller og oplevelser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Had with my wife a perfectly organiced and executed 2 weeks trip to north Thailand. Good comunication and follow up all the way. Not the last time we will chose MyPlanet.
Unternehmen hat geantwortet
Da jeg besluttede for at prøve krydstogt, var jeg ikke i tvivl om, at det var Rikke, der skulle lave rejsen for mig. Rikke er god til at forklare om de skønne ting ombord på skibet og om muligheden f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Om MyPlanet Rejser MyPlanet blev grundlagt i 1963 og tilbyder personlige, skræddersyede og fuldt supporterede rejser til mere end 40 lande i hele verden. Vores individuelle rejser bygger på omfattende viden om vores rejsemål, et prisvindende team af professionelle rejseeksperter og en personlig service i særklasse. Uanset hvor du rejser hen, kan du regne med fuld support. Med en 100 procent finansiel sikkerhed kan du drømme, bestille og rejse helt uden bekymringer. Læs mere på vores hjemmeside: https://www.myplanet.dk
Vom Unternehmen geschrieben

Søren Frichs Vej 38K, 1., 8230, Aarhus, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Super god service og vejledning, som var med til at gøre vores drømmerejse til New Zealand helt perfekt. Kan kun give de bedste anbefalinger og vil helt sikkert bruge dem igen.

Antwort von MyPlanet Rejser
Turen til Singapore, Sydney og ikke mindst New Zealand har været fuldstændig fantastisk. ALT der var planlagt var godt, mange oplevelser havde vi ikke selv fået ideen til, men som vi har været så glade for at få med.
Planlægningen sammen med MyPlanet har været lige så fantastisk! Vores ønsker og tanker om turen blevet meget effektivt omsat til en rejseplan som vi kun havde få ændringer til, og det klarede Britta meget effektivt.
Gode tips og reminder om visa mm. Op til afrejsen. Under hele turen var den lokale trip advisor, Megan, klar til at hjælpe hvis der opstod udfordringer. Det gjorde der ikke, men så rart til at få en besked om alt var godt, undervejs.
God app med vores rejse plan, hvor vi hele tiden kunne se de aftaler, overnatningssteder og flyvninger vi havde.
Vi har ofte selv planlagt vores rejser, men her var mange flyvninger, overnatninger mm. Involveret og vi besluttede at spørge MyPlanet om hjælp. Det har vi absolut ikke fortrudt!
Vores bedste anbefaling til MyPlanet.

Antwort von MyPlanet Rejser
MyPlanet forstod hurtigt, hvad vores rejseønsker var, og hjalp os med stort overblik til at få præcis den rejse vi ønskede os. Rejsen over gik faktisk vores forventninger.

Antwort von MyPlanet Rejser
Det kan siges med 3 ord: “Alt var godt”

Antwort von MyPlanet Rejser
Alt var veltilrettelagt lige efter vores ønske.
Vi slappede bare af og nød det hele.

Antwort von MyPlanet Rejser
At der er blevet lyttet til individuelt behov og tilrettelagt derefter.
At der er udvist forståelse og stor hjælpsomhed i at tilpasse og fx sikre tryghed også under rejsen.

Antwort von MyPlanet Rejser
MyPlanet har endnu engang arrangeret en oplevelsesrig rejse for os. Tingene fungerede hele vejen igennem!

Antwort von MyPlanet Rejser
Super planlægning og gennemførelse. Du er i gode hænder, så du kan nyde og opleve New Zealand på en tryg måde. Der er ingenting overladt til tilfældighed.
NZ er en rejse værd. Naturen er storslået og utrolig mangfoldig. Menskerne venlige og hjælpsomme.

Antwort von MyPlanet Rejser
Rejsen til Sun Siyam Olhuveli på Maldiverne var en fantastisk oplevelse. Planlægning, kommunikation op til rejsen og selve rejsen var helt i top. Og Sun Siyam Olhuveli var paradis på jord ♥️ Vi skal helt sikkert afsted igen!

Antwort von MyPlanet Rejser
Fantastisk professionel udførelse og personlig super dygtige medarbejdere, både inden og under rejsen.

Antwort von MyPlanet Rejser
Velplanlagt og velgennemført rejse i Canada og USA med store oplevelser og supergode hoteller undervejs.

Antwort von MyPlanet Rejser
Stort tak til MyPlanet Rejser, for have gjort min første rejse til Japan til en fantastisk tur og for at være kreative, da jeg havde set forkert i min kalender og var nødt til at rykke turen.
En særlig tak skal der lyde til Julie Engkjær og Megan Cena,
Julie for at fra dag 1, tog mig i hånden og ikke slap den igen før jeg var kommet hjem igen.
For at forstå mine ønsker og forventninger til rejsen.
Kom med gode ideer og forslag, til aktiviteter, oplevelser med mere...og hvor jeg kunne købe min japanske kokke kniv.
Thank you Megan, for answering all my questions, keeping track of all the details.
It was a good reassurance to know you were only a phone call away if I needed your help.
You could tell Megan and Julie had talked about me, so Megan was aware of my wishes and expectations.
Så overvejer du/I at vil på rejse ud i den store verden, så kontakt MyPlanet, så vil du føle dig i trygge hænder både før, under og efter rejsen.
Jeg er gået i gang med at planlægge min næste tur og jeg tager helt sikkert MyPlanet med på råd.

Antwort von MyPlanet Rejser
Rejs trygt til Japan med My Planet. Vi følte os taget ved hånden hele vejen - alt klappede lige fra togrejser til hoteller og guidede ture. Super planlægning og meget fin kommunikation før, under og efter rejsen.

Antwort von MyPlanet Rejser
Japan er en stor oplevelse. Vores rejse var meget godt tilrettelagt af Lonely Planet. Kan trygt anbefales.

Antwort von MyPlanet Rejser
En rejse som My Planet strikkede sammen ud fra vore ønsker og hvor alt bare fungerede. Det er 2. gang vi bruger My Planet og vi er meget tilfredse og fulde af gode og sjove oplevelser.

Antwort von MyPlanet Rejser
Kæmpe anbefaling af Myplanet som har stået for vores rejse til Japan i 14 dage. Alt har fungeret fra dag et, og vi er blevet vejledt og hjulpet hele vejen igennem. Vi har følt os i meget trygge hænder. Vores ønsker og behov er blevet opfyldt til fulde!

Antwort von MyPlanet Rejser
God services og fantastisk vejledning, føler mig helt tryg ved at skulle rejse med My Planet, glæder os til december!

Antwort von MyPlanet Rejser
God planlægning uden problemer. Alt gik som aftalt. My planet lyttede til vores ønsker og behov og sammensatte en rejse helt som vi ønskede os.

Antwort von MyPlanet Rejser
Først og fremmes en fantastisk medarbejder med stor forståelse og tålmodighed!!!!

Antwort von MyPlanet Rejser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.