Two weeks travel in Eastern Canada and a lifetime of memories made possible with MyPlanet. All my wishes for the trip was accommodated for and gave me the best opportunities to explore the country an... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Island kaldte- vel arrangeret og god kommunikation med Michael der arrangerede turen. En dejlig pakkeløsning der blev arrangeret ud fra vores ønsker og oplevelser Billeje, hoteller og oplevelser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Had with my wife a perfectly organiced and executed 2 weeks trip to north Thailand. Good comunication and follow up all the way. Not the last time we will chose MyPlanet.
Unternehmen hat geantwortet
Da jeg besluttede for at prøve krydstogt, var jeg ikke i tvivl om, at det var Rikke, der skulle lave rejsen for mig. Rikke er god til at forklare om de skønne ting ombord på skibet og om muligheden f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Om MyPlanet Rejser MyPlanet blev grundlagt i 1963 og tilbyder personlige, skræddersyede og fuldt supporterede rejser til mere end 40 lande i hele verden. Vores individuelle rejser bygger på omfattende viden om vores rejsemål, et prisvindende team af professionelle rejseeksperter og en personlig service i særklasse. Uanset hvor du rejser hen, kan du regne med fuld support. Med en 100 procent finansiel sikkerhed kan du drømme, bestille og rejse helt uden bekymringer. Læs mere på vores hjemmeside: https://www.myplanet.dk
Vom Unternehmen geschrieben

Søren Frichs Vej 38K, 1., 8230, Aarhus, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Vi var 3 generationer afsted til Japan hvor vi besøgte Tokyo, Kyoto og Osaka. Turen var perfekt planlagt med stor hensyntagen til vores ønsker og der var masser af oplevelser i alle 3 byer.
Togturen med Shinkansen var en herlig oplevelse og at tage en tur med de "ordinære" tog i myldertiden var lidt af en blandet oplevelse hvor folk maser på både for at komme ind og ud, men sjovt at opleve.
De lokale guider var dygtige og rigtig gode til at fortælle om seværdighederne så vi har - trods aldersforskellen - alle haft en meget anbefalelsesværdig tur. Turen på museet hvor vi fik indblik i tiden med Samuraier og Ninjaer var en fin oplevelse hvor vi alle 5 blev iklædt Samurai-tøj til stor morskab for os.

Antwort von MyPlanet Rejser
Vores familie på 5 er netop hjemvendt fra en FANTASTISK 5-uger tur til Malaysia og Indonesien. Vi havde nogle ideer ift. hvad vi gerne ville opleve på en ferie til Sydøstasien. My Planet (julie og hendes Kollega) guidede os og vi fandt frem til at Kuala Lumpur, Sumatra og Bali skulle være kernedestinationerne på vores rejse. Disse blev spækket med oplevelser, der tilsammen blev til vores drømmerejse. Tak til MyPlanet og til Julie + Kollega

Antwort von MyPlanet Rejser
Virkelig god service og gode råd hele vejen igennem

Antwort von MyPlanet Rejser
My Planet får vores absolut varmeste anbefaling. Vi har lige afsluttet 3 ugers roadtrip i Vest Canada med udlejningsbil og hotelovernatninger.

Antwort von MyPlanet Rejser
Vi er så småt landet i hverdagen efter 23 dages rundrejse i Californien/Nevada: Los Angeles, Las Vegas, Yosemite, San Fransisco, Monterey, Santa Barbara, Redondo Beach. 2.400 kilometer tilbagelagt i bil. 64 kilometer har vi gået. 8 fantastiske og forskelligartede hoteller har vi boet på. Mindst 15 spisesteder. 2 stater.
Vi har fået en million indtryk og oplevelser, som dukker frem i hukommelsen drypvis her i dagene efter.
MyPlanet rejser var med os hele vejen uden at være påtrængende. De tilpassede rejsen efter vores ønsker, var gode at sparre med forinden. Vi fik grundig information omkring rejse, rejsemål, transfer, bil, hoteller og udflugter både inden afrejse og undervejs.
Indledende møde med trip coordinator, som var tilgængelig hele vejen (nærmest på alle tidspunkter af døgnet, på whatsapp).
Allervarmeste anbefalinger herfra.

Antwort von MyPlanet Rejser
Vi var en tur i Japan arrangeret af Myplanet… vi blev hjulpet til at finde den rigtige rejse for os og alt spillede da vi ankom til Tokyo. Vi havde online møde med en rejsekoordinator inden som vi kunne få hjælp af under hele rejsen.
I Tokyo havde vi en der ventede på os med de billetter vi skulle bruge de næste to uger og fulgte os til det første tog.
Vi var havde guider i Tokyo og Kyoto som var fantastiske og koordinerede imellem sig for at give os en skræddersyet oplevelse.
Alt i alt gav det meget ro for os at have Myplanet i ryggen og alt booket igennem dem mht hoteller og tog.
Tak for en fantastisk oplevelse
Hilsner Steven og Theis

Antwort von MyPlanet Rejser
Vi rejste med jer i april.
Hvor Rikke Beckmann, var vores rejse kordinator.
Fik super god hjælp og vejledning og svar på vores tanker og ønsker.på den rejse og
hun har igen hjulpet os, med vores næste rejse, hvor vi igen føler os rolig.

Antwort von MyPlanet Rejser
Hurtig og effektiv handlings plan af Rikke vdr vores tur til Australien. Yderst professionelt og kompent. Tak for denne god og positiv oplevelse Rikke.👍😎 Vh Bozena og Bjarne.

Antwort von MyPlanet Rejser
Vi har har sammen med Rikke planlagt en tur til Australien, og sikke en skøn oplevelse det er at få så professionel hjælp. Rikke har bare været super
til at lave den helt rigtige tur og lyttet til alle vores ønsker om både at blive “ holdt i hånden “ og samtidig være på egen hånd 😊
Nu kan vi bare vente til 2024 når vi skal opleve alt det fantastiske som er planlagt, med ro i maven
De bedste anbefalinger herfra
Peter og Heidi

Antwort von MyPlanet Rejser
Vores kontaktperson fra MyPlanet var meget servicemindet og fulgte fint op på vores krav og ønsker. Dejligt at det var samme person gennem hele forløbet.
Den sidste manglende stjerne skyldes at da hele rejsen var planlagt og godkendt og vi var tilfredse, kom der alligevel 2 væsentlige nedgraderinger til hotellerne og de bestilte værelser dagen efter. Er klar over at tidsforskellen på 12 timer spiller ind, og vi bestilte rejsen sent.

Antwort von MyPlanet Rejser
Vi fik en rigtig fin service af Lene som var god til at spørge ind og finde de oplevelser der passer perfekt til os

Antwort von MyPlanet Rejser
Tak til Rikke for super vejledning og service i forbindelse med rejse og tur planlægning.

Antwort von MyPlanet Rejser
Julie var supergod. Jeres system til at se rejsen og oplevelserne er excellent.
Bekrlftelsessiden er dårlig for man skal indtaste e-mailadresse for børn og de har ikke nogen og man kan ikke bruge forældrenes
Julie har endnu ikke lavet faktura i mit firmas navn

Antwort von MyPlanet Rejser
Kan kun anbefale MyPlanet Rejser. Rikke er utrolig hjælpsom og professionel. Hun har været god til at guide os ift., hvilke byer vi skulle opleve i Japan. Hun har lyttet nysgerrigt til vores behov, og planlagt en skøn rejse, både for voksne og teenagere. Vi giver Rikke vores varmeste anbefalinger 😊.

Antwort von MyPlanet Rejser
Som unge mennesker med sabbatår og et ønske om at få hjælp til at skabe en tryg, spændende og matchende rejse indgik vi et samarbejde med Rikke fra MyPlanet, som vi sætter stor pris på. Lige fra første gang vi tog kontakt, har Rikke formået at tage os i hånden og vejlede os bedst muligt til at få netop den rejse vi ønskede. Da vi hverken ønskede grupperejse eller backpacking, men stadig ville have hjælp til planlægning af hoteller, fly, transfer, oplevelser mm. var det en vigtig faktor for os at finde det rette bureau, der kunne opfylde alle vores behov. Og det har MyPlanet. Det skal i have mange tak for.

Antwort von MyPlanet Rejser
Fantastisk kundeservice vi har fået hos Rikke Beckmann. Hun forsøgte hele tiden at finde nye gode løsninger for os med vores tur til Japan. Hun er både utrolig serviceminded, imødekommen og professionel. Hun følger op hver uge og hører, om hun kan gøre noget bedre hver gang - uden at være anmassende. Vi vil varmt anbefale Rikke til at lave rejser.
Mvh. Anna

Antwort von MyPlanet Rejser
Our travel agent Rikke and Ruth have planned a very special vacation for us to the Seychelles.
The Hotels were fantastic and all the travel plans went smooth.
We can highly recommend to use MyPlanet Rejser if you want to see beautiful spots in the world

Antwort von MyPlanet Rejser
Super planned and nice 24/7 arrangement with big thanks to Britta, Monika and Vanesa.
We were lucky with the weather along the way and had fantastic experiences at the individual destinations.

Antwort von MyPlanet Rejser
Vi har følt os i rigtig gode hænder hele vejen, lige fra den første planlægningssnak, til vi var hjemme igen.
Godt planlagt, alt virkede som det skulle.

Antwort von MyPlanet Rejser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.