Isak har varit en fantastisk studiecoach för Simon (vår son). Dels har Isak generellt sett lyft studiemotivationen och förmågan till att studera på egen hand hos Simon och naturligtvis har Isak även g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
My Academy och deras studiecoacher var duktiga på att matcha vår sons skolambitioner under gymnasiet. Magnus hade satt höga mål för gymnasiet och lyckades nå sina mål genom hårt arbete och stöttning... Mehr ansehen
Så nöjd med vår sons studiecoach. Lektionerna är anpassade helt efter vår sons behov och dagsform. Att följa utvecklingen där han successivt lär sig strukturera skolarbetet och ta ett större eget ansv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gymnasievalet var en tuff uppförsbacke, men intresset fick gå före och med My Academy's - och särskild Robin's assistans togs udden av projektet. Bra framförhållning; bra återkoppling och en mycket k... Mehr ansehen
De flesta vänder sig till oss när eleven behöver hjälp med ämneskunskap eller en specifik kurs. Som förälder är det inte alltid lätt att ha konkret kunskap i de ämnen eleven läser. Våra studiecoacher är utbildade i My Academys pedagogiska metod. De är kompetenta inom sina respektive ämnesområden, och kan även lära ut studieteknik, hjälpa till att göra inlärning roligt och bli ett viktigt bollplank.
Scheelegatan 8, 11223, Stockholm, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Har bara positiva erfarenheter av My Academy. Vi har fått en fantastisk studiecoach som passar vår dotter jättebra. Matchningen var perfekt.

Antwort von My Academy
För det första är min roll som förälder reducerad till just förälder. Man kan inte få samma respekt som en extern pedagog. Det finns alltid en massa ursäkter för att inte göra uppgifter, men dessa ursäkter försvinner när en coach undervisar.
För det andra så är alla ämnen inte solklara att undervisa i som förälder och då är det skönt att släppa taget.

Antwort von My Academy
Vår son har gått från F till C på ett halvår i gymnasie franska årskurs 2, Han är jätte glad och tycker lektionerna är roliga när han numera kan hänga med i franskan.

Hej
Jag hade en bra studiecoach som hjälpte min dotter med studieteknik och läxor. Mycket bra pedagog. Hans schema ändrades dock så han inte längre kunde komma den dag som beslutats . Då skulle vi få en ny coach. Hennes schema ändrades också och nu håller vi på att diskutera en tredje coach. Jag upplever att my Academy inte kommit tillbaka så snabbt som jag önskat och att det är olika personer man pratar med på kundsupport så man jan inte ringa samma person utan misskommunikation kan uppstå . Då tjänsten är dyr tycker jag det varit mycket strul. Dessutom ogillar jag att de fakturerar i förskott dvs innan träningstillfällena skett vilket medför att det är svårt att hålla koll på hur många ggr man har kvar ifall coachen t ex inte kunnat ett tillfälle som du redan betalt.

Antwort von My Academy
Det enda är att My Academy borde ha bättre koll på sina choacher, när/om de kommer.

Antwort von My Academy
Första tillfället i dag. Båda vår ungdomar tyckte detta var väldigt bra så detta lovar gott!!

Antwort von My Academy
Strålande coacher!!! Kan ibland vara svårt att förstå hur tjänsten fungerar vid exempelvis utebliven gång.

Antwort von My Academy
Hans lärare säger att han förbättrat sig.

Antwort von My Academy
Min dotter behövde hjälp att klara matten på gymnasiet. Tack vara mycket bra hjälp av en studiecoach via Myacademy nådde hon sitt mål!!

Antwort von My Academy
Det gäller att få rätt matchmaking initialt. I vårt fall blev det inte optimal kemi med den första läxhjälpen, men sedan vi fick en ny så har vi haft samma läxhjälp därefter. Så det kostade oss ett extra uppstartstillfälle.
Det fungerar mycket bra, förutom att systemet är lite fyrkantigt. Exempelvis klippkort på 10 timmar är ju inte delbart med 1,5 timmars lektioner, så då blir det en slatt som brinner inne eller så måste man ta ett två timmars pass fast man inte vill. Nu då vi köpte löpande 20 tillfällen då fick vi inte information att vi kunde köpt löpande 10 tillfällen och istället köpt till extra tillfällen med 20procents rabatt. Så det är en ganska dyr lösning nu då inte RUT avdrag finns. Men vi är mycket nöjda med tjänsten.

Antwort von My Academy
Funkat bra det första tillfället! Dottern nöjd. Jag har inte lärt mig riktigt hur det funkar med flyttade lektionstillfällen och betalningarna... lite förvirrande men det lär jag mig snart.

Antwort von My Academy
Trevlig företag som lyfter både elevens självförtroende samt betyg. Även hjälpsam service som alltid finns tillhands ifall det behövs med snabba och tydliga svar.

Antwort von My Academy
Jag är verkligen imponerad av My Academy läxhjälp , detta är en bästa källa för studenterna att utveckla sina kunskaper.

Antwort von My Academy
Vi är mycket nöjda med MyAcademy, både vad gäller service på kundcenter som studiecoach.

Antwort von My Academy
Min son trivs mycket bra med sin studiecoach det har funkat utmärkt från dag ett. Punktlig, flexibel, lyhörd. Coachen har ett mycket fint samspel med sin elev och mycket blir gjort.

Antwort von My Academy
Sofia har nu en jättebra coach, men det tog ett tag att hitta rätt coach som hade rätt kompetens. I övrigt är My Academy är alltid vänliga och tillmötesgående.
Mvh Kristina

Antwort von My Academy
Jag ger den nuvarande coachen 5 stjärnor men det totala omdömet dras ned av att vi betalar för två tillfällen (3 timmar) med en coach som var snäll och trevlig men dessvärre inte hade förmågan att verbalt förklara när olika metoder skall nyttjas. Dessa två tillfällen skapade endast mer förvirring.

Antwort von My Academy
Fantastisk studiecoach, bra på att motivera och berömma.

Antwort von My Academy
Fick faktura på kurstillfälle som inte genomförts. Coach hade meddelat MyAcademy att han inte kunde börja förrän ett visst datum, ändå planerades han in. Och vi fick faktura, utan att ha haft kontakt med coach eller genomfört lektion. Bättre koll önskas!

Antwort von My Academy
My Academy har agerat professionellt och lyhört utifrån våra önskemål. Vi har en studiecoach som vi är mycket nöjda med.

Antwort von My Academy
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.