Isak har varit en fantastisk studiecoach för Simon (vår son). Dels har Isak generellt sett lyft studiemotivationen och förmågan till att studera på egen hand hos Simon och naturligtvis har Isak även g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
My Academy och deras studiecoacher var duktiga på att matcha vår sons skolambitioner under gymnasiet. Magnus hade satt höga mål för gymnasiet och lyckades nå sina mål genom hårt arbete och stöttning... Mehr ansehen
Så nöjd med vår sons studiecoach. Lektionerna är anpassade helt efter vår sons behov och dagsform. Att följa utvecklingen där han successivt lär sig strukturera skolarbetet och ta ett större eget ansv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gymnasievalet var en tuff uppförsbacke, men intresset fick gå före och med My Academy's - och särskild Robin's assistans togs udden av projektet. Bra framförhållning; bra återkoppling och en mycket k... Mehr ansehen
De flesta vänder sig till oss när eleven behöver hjälp med ämneskunskap eller en specifik kurs. Som förälder är det inte alltid lätt att ha konkret kunskap i de ämnen eleven läser. Våra studiecoacher är utbildade i My Academys pedagogiska metod. De är kompetenta inom sina respektive ämnesområden, och kan även lära ut studieteknik, hjälpa till att göra inlärning roligt och bli ett viktigt bollplank.
Scheelegatan 8, 11223, Stockholm, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Väldigt trevliga och professionella, både dem på kontoret och coachen!
Så bra bemötande av såväl personal som studiecoach! Aldrig varit med om någon som förstår mitt sätt att lära mig matte, men tack vare myacademy har jag nu det! Jag gick även ut med mitt målbetyg i matte inför studenten, så tack
Vi är så glada över att studiecoachen Edvin kom in i våra liv. Vid sidan av att han har lyft vår sons intresse och kunskaper i framförallt matte och NO så har han också varit en fantastisk förebild. En några år äldre kompis som kan hjälpa till och stötta och tipsa om val av gymnasieutbildning osv. My Academy har med sitt pedagogiska upplägg, kontinuerlig uppföljning och uppenbara fingertoppskänsla i valet av studiecoach gjort det enklare att både vara elev i 9:an och förälder till en som går sista året på grundskolan.
Kevin är en fantastiskt pedagogisk coach. Han gör allt med glimten i ögat. Matte tillfällena blir både roliga och utvecklande.
Katastrof! Coach som hela tiden ställde in, klyddade och t.o.m inte dök upp.
Oseriöst.
Trots detta och över 4 tillfällen tillgodo på 4 mån bryr sig inte My Academy.
Jätteledsamt med an dotter som tar studenten och vill få bra betyg inför universitetet. Hon har panik...
Välj annat företag för hjälp

Antwort von My Academy
Jag fick utmärkt hjälp till min 15-årige son i matte och fysik. Studie coachen matchade verkligen bra, genom att vara kompetent, trevlig och positiv. Detta inspirerade verklige honom till att hitta sig själv, mer studielust och som resulterade i förbättrade studieresultat.
My Academy har ett tydligt och proffsigt bemötande. Min son är väldigt nöjd med pedagogen som var kunnig, trevlig och pedagogisk.
Vi har använt oss av My Academy vid flera tillfällen och är genomgående mycket nöjda.
Proffsigt och trevligt och med goda skolresultat som följd.

Antwort von My Academy
Toppen, har haft hjälp för barnen, redan från småskolan o till studenten . Vi har haft fantastisk duktiga pedagoger. Först fick pedagogen jobba med att barnet inte skulle tycka att det var dåligt att ha extra hjälp utan en förmån, till i dag då vi har haft en duktig chalmerist. Vilket har gjort att barnen går ut med jätte bra betyg, nu när de tar studenten om några dagar. Stort Tack Till Er Alla !! Kramar från mamma Karin❤️ 🎂☀️🥂❤️

Antwort von My Academy
Studiecoacherna har alla varit engagerade och pedagogiska och flexibla i mötestider. Vår son har varit nöjd med alla tre coacher vi haft i olika ämnen. En fördel har varit att coacherna har själva ganska nyligen gått gymnasiet och därför kan relatera till vilken situation vår son befinner sig i studiemässigt. My Academy har varit snabba i servicen och tillmötesgående för att utforma tjänsten så som vi önskat.

Antwort von My Academy
Mycket nöjda! Vi har under en längre tid varit kunder hos My Academy och köpt tjänsten spanska på distans. Vi har haft förmånen att ha samma studiecoach under hela perioden. Hon har visat stort engagemang och tålamod. Hon har också förberett lektionerna på ett mycket ambitiöst sätt. Stort tack!

Antwort von My Academy
Alltid trevligt bemötande, lyhörda för mina åsikter och önskemål, tagit fram bra coacher !! Vi är supernöjda !

Antwort von My Academy
Det ända målet jag hade med matte 3b vart att få ett godkänt och jag fick det. Min matte lärare var också väldigt hjälpsam och försökte alltid på bästa sätt förklara för uppgifterna jag undrade över

Antwort von My Academy
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.