M.Torp Scandinavien Outlet ApS Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

M. Torp trækker pengene for en riffelkikkert, montage og en flaske våbenolie meget lang tid før varerne bliver afsendt. Alle varerne bliver ikke sendt til mig på trods af pengene ER hævet på min... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte: Hawke Sidewinder 30IR Hawke Flipup covers Hawke Match Mounts Weaver Beretta Opbrækkerkniv Nemt og bestille og betale. Da så var den reklameret leveringstid nærmede sig, ringede e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle købe en julegave,kikkert, til min mand og var lidt sent ude....men med fantastisk hjælp fra Micael Torp dukkede først et gavekort op( hvis pakken nu ikke nåede at komme inden jul) men dagen f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fandt en vare af interesse, og sendte en mail med et supplerende spørgsmål. Derefter oprettede jeg en profil og afgav bestilling. Jeg var afhængig af en hurtig levering, hvilket jeg gjorde opmærk... Mehr ansehen

1. Jagdsportgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Onlinehandel med et stort udvalg indenfor Jagt, Arbejde & Fritid.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

101 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hurtig og korrekt levering

Polarjakke og sweatshirt leveret hurtigt og korrekt, efter at jeg selv havde glemt at overføre penge, hvilket jeg fik en lynhurtig mail om og derfor kunne afhjælpe omgående, hvorefter mine varer ankom dagen efter -flot!

20. November 2010

Sådan!

Købte monteringsringe til sigtekikkert.

God pris og hurtig levering, jeg behøver vist ikke at sige mere...

18. November 2010

Køb af jagtbukser

Jeg bedømmer karakteren til 5 stjerner, jeg bestilte bukserne, og tre dage senere kom de med posten. Det er en af de hurtigste handler jeg har gjort på internettet.

17. November 2010

Udmærket service!

Jeg kan på det varmeste anbefale M Torp til andre friluftselskere.
Produkterne jeg bestilte var af den kvalitet man kunne forvente, og servicen omkring ordren var upåklagelig.
Jeg kontaktede dagen efter ordreafgivelse sælger, da jeg var en smule i tvivl om leveringstidspunktet. Han tog sig fin tid til at forklare om dét produkt, jeg havde bestilt - som i en almindelig salgssituation i en fysisk butik. Han lovede varen fremme inden for et par dage, og det blev overholdt.

Jeg kan på det varmeste anbefale siden fremover!

15. November 2010

Hurtigt og effektivt

Jeg købte et par La Crosse Thinsulate gummistøvler af Mtorp. Alt fungerede fint, jeg nåede endda at få ændret størrelsen efter jeg havde bestilt varen.

15. November 2010

deerhunter

købt deerhunter striktrøje er tilfreds måtte gerne gå lidt hurtigere men ellers er alt ok kan klart anbefales.
p.s. priserne er yderst rimelige.
mvh.søren

12. November 2010

Super kundeservice.

Jeg købte er Deerhunter Fleetwood Cardigan til min mand hos Mtorp. Desverre var den for lille, men
da jeg bor ikke så langt fra Mtorps hjemmeadresse, måtte jeg selv komme og bytte cardiganen.
Hurtig levering, super service.

6. November 2010

Hurtig og behageligt

Jeg Kan kun anbefale Mtorp, jeg fik en hurtig service, og der til også rigtig behagelig.
Jeg kan kun ønske at andre kunne lære af dette.

4. November 2010

Hurtig tilbagemelding

Sidste øjebliks køb af jagtbukser til en fødselsdagsgave. Den bestilte model var udsolgt, men en anden model blev fremskaffet omgående. Afhentning hos sælger- perfekt.

1. November 2010

alt iorden

Jeg må sige, at jeg blev glad og positivt overrasket, da jeg fandt mine jagtbukser på udsalg, til den helt rigtige pris( der var ellers lukket for jagtbudgetet for i år). kan kun anbefale Mtorp.
MVH. Carsten

1. November 2010

ok firma

Leveringen kom til den lovede tid. Varen levede op til min forventning.

31. Oktober 2010
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Varen var ikke der !

Første gang jeg handlede.
den ønskede vare var der ikke i den rigtige størrelse.
Burde der ikke være te system så man ikke kan vælge en udsolgt vare ?
M.Torp ringede for at forklare at der måske kom en retur vare, den var så desværre også ikke i den rigtige str.
Men selv og jeg aldrig fik det jeg gerne ville have, var servicen fin.
Må se hvis jeg får brug for noget igen om det blir ved M.torp.

28. Oktober 2010

Rigtig god hjælp

Manglede et godt jagtsæt og ville prøve at købe online så købte et par her på mtorp.
Må sige jeg er meget overrasket over nethandle. Varen kom 3 dage efter jeg havde bestilt og må indrømme at jeg blev lidt skuffet da bukserne ikke passede, jeg kontaktede mtorp for at få bukserne byttet, ingen problemer overhovedet der kom et nyt par med posten nogle dage senere, de passede. Så det er ikke sidste gang jeg handler på nettet, god service og hurtig ekspedition synes jeg.

18. Oktober 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr