Bokar ofta resor via Mr jet och hittills har det fungerat mycket bra. Att denna bokning av såväl hotell som flyg följs av automatiskt e- mail dagen efter med fråga om jag bokat övernattning till min r... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Har købt billetter ved nogle af deres konkurrenter, men det gør jeg aldrig igen. For i modsætning til de fleste konkurrenter, så tager Mrjet ikke gebyrer for at man som passager bestiller mad ombord t... Mehr ansehen
DE gange vi har bestilt flybilletter hos Mr.Jet har tingene altid været i orden. Derfor er det også med blandede følelser at erfare at mr. Jet bliver overtaget til maj af Expedia.Dette selskab er bery... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
MrJet - Book smartare, rejs mere! Bestil billige rejser til attraktive priser. Vi tilbyder pakkerejser, flybilletter, hoteller og biludlejning.
Kontaktinformationen
C/O ebookers Scandinavia AB, Box 12526, 102 29, Stockholm, Schweden
- +45 8088 6262
- kundeservice@mrjet.dk
- www.mrjet.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Flight ticket booking
Easy and without any problems!
Modtager ikke en voucher til hotellet. (No voucher).
Syntes det er mærkeligt man ikke får en voucher på engelsk, man kan aflevere til hotellet ved ankomsten. Virker lidt usikkert, man skal møde op med en "Bekræftelse På Betaling" på dansk. Dog med et "Hotel confirmation number", men hvor datoer og hotelnavn mv ikke printes med.
Think it's strange you do not get a voucher in English, you can drop off to the hotel on arrival. Seems a little uncertain, you have to meet up with a "Confirmation On Payment" in Danish. However, with a "Hotel confirmation number", but the dates and hotel name etc. are not printed with.
hurtig og god service
Hurtig og god service, kan anbefales herfra
Prof. håndtering og tilbagemeldinger
Efter besvær med betaling (grundet max. hævebeløb på visa) delte vi billetter i 2 bestillinger. Herefter har bestilling og tilbagemelding været fin fin.
Finn
Hurtig god service og overskuelig reservation
Nem hurtig oversigt og reservation
Tak Mrjet
Jeg bruger Mrjet hver gang jeg skal flyve, og det sker 10-15 gange om året. Jeg bruger Mrjet App på phonen og det funker bare, det er meget nemt at booke fly og hotel. Har ikke prøvet at leje bil i nu så kan ikke skrive om dette.
Mvh Michael Nielsen
P.s Mrjet vi ses snart igen🙂
PP.s prøv det i bliver ikke skuffet
Easy and Quick
Easy and quick - what more is there to say.
irriterende
Tjenesten er jo smart, men forleden da jeg skulle booke billetter måtte jeg 5 gange taste alle mine informationer og efter kreditkortverifikationen fik jeg besked om at de ønskede billetter ikke længere var tilgængelige. Jeg kunne så vælge billetterne igen - de var typisk steget ca. 20 kr. Igen taste alle mine informationer for dem kunne de ikke huske... Udover irritationen over at det skal tage så lang tid og jeg hellere ville have haft billetterne til den sidste pris og sparet en del tid så bliver man også lidt utryk når man i princippet 5 gange har indført alle kreditkort informationer... Det kunne have været rart hvis man kunne have valgt at acceptere at billetterne var blevet dyrer og så ikke skulle genvælge og taste alle informationer!
Rigtig fin hjælp til bestilling da vi ikke selv kunne få betaling igennem.
Fin behandling. Tak
Forvirrende elementer
Der var en del forvirrende elementer og prisen var ikke helt til at gennemskue..
problem med verify visa
Selve bestillingen af billet giok fint, men det tog 4 timer at få verify visa til at fungere. ret frustrerende.

Antwort von MrJet.dk
hurtigt og billigt
vi har kun godt at sige om MrJet
Vi kan anbefale MrJet til andre og vil gerne vælge dem en anden gang
God og venlig service i telefonen
Måtte ændre hotel i en pakkerejse og fik virkelig god og venlig service pr. telefon.
Terrible – unacceptabel experience
Given completely different prices with
in few minutes for same trip...

Antwort von MrJet.dk
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.