Mr.dk Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte 3 t-shirts, men ordren blev annulleret med begrundelsen, at prisen var sat for lavt. Samme t-shirt kan fås på andre hjemmesider til lavere pris, så den begrundelse holder vist ikke.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en dejlig vinterjakke til min søn i efteråret hos Mr i Holstebro. Efter 3 måneder virkede lynlås i jakken og den ene lomme ikke . Jeg reklamerede selvfølgelig over det og fik verdens bedst... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte nogle varer og hørte ikke noget. - Kunne se på mit kontoudtog at pengene var trukket, men ingen varer. - Havde ikke fået besked fra GLS - Tog ned til udleveringsstedet, men de kendte ikke nog... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mr. Næstved -byen Jeres kvindelige ekspedient virker utroligt arrogant og bestemt ikke serviceorienteret. Skulle købe julegave, hvor hun skulle hjælpe. Det var dog en virkelig ubehagelig tur rundt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mr ONE!

Mister gør det fandeme godt!
Fantastisk herre forretning og meget professionelt team!

13. April 2015

Hej Thomas
Tak for din feedback, dejligt at høre fra glade kunder.

Mr i Ballerupcenteret

Købte en jakke 5/1 2015 og konstaterer et hul på cirka 4 cm ved lommen. Kører fluks ud til butikken hvor de 2 ekspedienter så siger at jeg har revet den i stykker på noget, og det kan man se så jeg kunne hverken få en ny jakke eller penge retur. Helt ærligt, har haft den på 3 gange. Ville bestemt have lagt mærke til hvis jeg hang fast i noget der resulteret i at en kvalitetsjakke fra Tommy Hilfiger bare river op... Så nu må jeg undvære min Tommy Hilfiger jakke til 1500 kr og gå hjem uden jakke, og vente 8 dage til producenten har set på det.

Men at en ung knægt og en gammel kvindelig ekspedient står direkte op i mit ansigt (og min kæreste) og siger jeg lyver, så siger jeg stop.

Har brugt mellem 5-10 t.kr. årligt i deres butik, det helt sikkert slut.

Skam jer

15. Januar 2015

Let og hurtigt.

Hvad man ikke kan finde i den lokale butik - kan man finde hér!
De bestilte varer kom dagen efter.

21. Oktober 2014

Hej Henrik.

Fantastisk hurtig service

De sendte ved en fejl den forkerte vare, jeg sendte den retur og fik straks returporto ind på min konto, og de sendte straks den rigtige vare til mig + en lille ekstra gave. Den service burde andre lære af.

21. Oktober 2014

Hej Dorthe

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super pris, hurtig levering, gid udvalget var større...!

Hej Tom.

Let, hurtigt og sikkert

Det er en let og overskuelig hjemmeside, der er let at handle på. Ordren bliver bekræftet og leveret indenfor lovet tid. Kort og godt sikkert og godt!

Hej Troels.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hurtig og super service!

Hej Tamas.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

betaler ikke retur fragt som er lovpligtig

endnu en netburtik som ikke betaler returfragt

Hej

Tak for din feedback.

Du kan altid bytte din vare hos en af vores 71 Mr butikker, hvis du ønsker.
Ønsker du pengene tilbage skal du rigtig nok betale returomkostningerne for tilbagesendelsen.

Det er ikke lovpligtigt for netbutikker at betale returfragten, når du benytter dig af din fortrydelsesret - med mindre det er aftalt.
Du kan læse meget mere her:

Vi håber at se dig igen på Mr.dk

God behandling af varer
Meget tilfreds herfra
Tak

Hej Ticho.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nethandel er også et sikkert valg.

Overskuelig hjemmeside med en let måde at bestille på. Dig var det lidt tricky at få det til at lykkedes med 2 varer for 700 kr. Levering fint.

Hej Ole.

Hurtig levering.

De bestilte varer kom dagen efter. God opdatering gennem forløbet. Vil helt klart købe der fra igen..

Hej Peter.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Holder ikke hvad de lover

Viste sig umuligt at bytte den købte vare i fysisk butik, selvom det markedsføres kraftigt.

Hej Jan.

Tak for din feedback.

Du kan altid bytte en vare i din lokale Mr butik, men da Mr butikkerne er individuelle butikker med hver deres lokale tilpassede sortiment, findes ikke alle varer i alle butikker.

Det er altid muligt at bytte en vare til en anden vare. Men vi kan ikke garantere, at der kan byttes til anden størrelse, da butikken også kan have udsolgt.

Ønsker du pengene retur, kan du om alle omstændigheder få beløbet refunderet, hvis varen returneres til mr.dk

Vi håber at se dig igen på Mr.dk

Drømmefrakke

Jeg bestilte en halvlang uldfrakke på netbutikken. Fik den leveret 2 dage senere. Er begejstret for pasformen, lige en frakke jeg altid har drømt om.
Og prisen er mere end rigtig i forhold til, hvad jeg syntes jeg har fået.

Hej Søren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering - god kvalitet!

Det var supernemt at bestille - og det blev leveret meget hurtigt. Skulle bruge det som gave, så det var vigtigt at det kom til tiden. Kvaliteten på varen var rigtig god - så der handler jeg gerne igen :-)

Hej Anne.

Intet at klage over

Hurtig levering, hurtig fakturering, billige priser.

Mr. er altid mit goto sted for at handle!

Hej Bjørn.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Stedet for en Gentleman!!!

her finder jeg det jeg søger når jeg nu en sjælden gang tager på handletur til mig selv. De ganger jeg har handler her, har jeg fået proff behandling og altid fået min størrelse og det jeg søgede. At priserne er en smule "Over the top"må jeg så leve med, men anbefaler stedet da jeg finder det jeg søger...

8. Mai 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr