Bestilte 3 t-shirts, men ordren blev annulleret med begrundelsen, at prisen var sat for lavt. Samme t-shirt kan fås på andre hjemmesider til lavere pris, så den begrundelse holder vist ikke.
Jeg købte en dejlig vinterjakke til min søn i efteråret hos Mr i Holstebro. Efter 3 måneder virkede lynlås i jakken og den ene lomme ikke . Jeg reklamerede selvfølgelig over det og fik verdens bedst... Mehr ansehen
Bestilte nogle varer og hørte ikke noget. - Kunne se på mit kontoudtog at pengene var trukket, men ingen varer. - Havde ikke fået besked fra GLS - Tog ned til udleveringsstedet, men de kendte ikke nog... Mehr ansehen
Mr. Næstved -byen Jeres kvindelige ekspedient virker utroligt arrogant og bestemt ikke serviceorienteret. Skulle købe julegave, hvor hun skulle hjælpe. Det var dog en virkelig ubehagelig tur rundt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Albuen 6-8, 6000, Kolding, Dänemark
- 75 53 09 00
- kundeservice@mr.dk
- www.mr.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Mr ONE!
Mister gør det fandeme godt!
Fantastisk herre forretning og meget professionelt team!

Mr i Ballerupcenteret
Købte en jakke 5/1 2015 og konstaterer et hul på cirka 4 cm ved lommen. Kører fluks ud til butikken hvor de 2 ekspedienter så siger at jeg har revet den i stykker på noget, og det kan man se så jeg kunne hverken få en ny jakke eller penge retur. Helt ærligt, har haft den på 3 gange. Ville bestemt have lagt mærke til hvis jeg hang fast i noget der resulteret i at en kvalitetsjakke fra Tommy Hilfiger bare river op... Så nu må jeg undvære min Tommy Hilfiger jakke til 1500 kr og gå hjem uden jakke, og vente 8 dage til producenten har set på det.
Men at en ung knægt og en gammel kvindelig ekspedient står direkte op i mit ansigt (og min kæreste) og siger jeg lyver, så siger jeg stop.
Har brugt mellem 5-10 t.kr. årligt i deres butik, det helt sikkert slut.
Skam jer
Let og hurtigt.
Hvad man ikke kan finde i den lokale butik - kan man finde hér!
De bestilte varer kom dagen efter.

Fantastisk hurtig service
De sendte ved en fejl den forkerte vare, jeg sendte den retur og fik straks returporto ind på min konto, og de sendte straks den rigtige vare til mig + en lille ekstra gave. Den service burde andre lære af.

Antwort von Mr.dk
Høj kvalitet til lav pris
Herlig og Hurtig behandling.
Hjemmeside med overskuelighed.
Andbefalder Mr.dk til alle

Antwort von Mr.dk
Kvalitet og levering til tiden!!
Der blev leveret til tiden - hurtigt. Og de har bare rigtig gode tilbud på kvalitet.

Hurtigt og billigt
Kan varmt anbefale Mr.dk. Billigt og ikke mindst hurtig levering

Antwort von Mr.dk
Super pris, hurtig levering, gid udvalget var større...!

Let, hurtigt og sikkert
Det er en let og overskuelig hjemmeside, der er let at handle på. Ordren bliver bekræftet og leveret indenfor lovet tid. Kort og godt sikkert og godt!

Antwort von Mr.dk
betaler ikke retur fragt som er lovpligtig
endnu en netburtik som ikke betaler returfragt

Ingenting at klage over
Alt er gået glat og hurtigt. Helt perfekt.

God behandling af varer
Meget tilfreds herfra
Tak

Antwort von Mr.dk
Nethandel er også et sikkert valg.
Overskuelig hjemmeside med en let måde at bestille på. Dig var det lidt tricky at få det til at lykkedes med 2 varer for 700 kr. Levering fint.

Hurtig levering.
De bestilte varer kom dagen efter. God opdatering gennem forløbet. Vil helt klart købe der fra igen..

Antwort von Mr.dk
Holder ikke hvad de lover
Viste sig umuligt at bytte den købte vare i fysisk butik, selvom det markedsføres kraftigt.

Drømmefrakke
Jeg bestilte en halvlang uldfrakke på netbutikken. Fik den leveret 2 dage senere. Er begejstret for pasformen, lige en frakke jeg altid har drømt om.
Og prisen er mere end rigtig i forhold til, hvad jeg syntes jeg har fået.

Antwort von Mr.dk
Hurtig levering - god kvalitet!
Det var supernemt at bestille - og det blev leveret meget hurtigt. Skulle bruge det som gave, så det var vigtigt at det kom til tiden. Kvaliteten på varen var rigtig god - så der handler jeg gerne igen :-)

Intet at klage over
Hurtig levering, hurtig fakturering, billige priser.
Mr. er altid mit goto sted for at handle!

Antwort von Mr.dk
Stedet for en Gentleman!!!
her finder jeg det jeg søger når jeg nu en sjælden gang tager på handletur til mig selv. De ganger jeg har handler her, har jeg fået proff behandling og altid fået min størrelse og det jeg søgede. At priserne er en smule "Over the top"må jeg så leve med, men anbefaler stedet da jeg finder det jeg søger...
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.