A/S MORTALIN Bewertungen 29

TrustScore 3 von 5

2.9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

At udrydde rotter med en alm. smækfælde i en kasse er en nytteløs indsats. Jeg finder det utrolig ringe at det er måden jeg kan få hjælp på. Total ubrugelig service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde set en rotte og anmeldte det til Norddjurs kommune, som henviste til Mortalin. Først kom der en dame flere gange og ved hendes hjælp fangede vi rotten. 1 måneds tid efter var den gal igen, så... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kunde service, ville opsige min aftale med Mortalin rigtig mange års samarbejde - men de nægtede at lade mig slippe for at betale helt frem til 30.09.2024 - og henviste til en underskrevet kont... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak til Christian, der har været forbi hos mig og min nabo i dag. Rotter skal bekæmpes: Det kræver indsats på flere områder. Ingen slinger i valsen der: Christian fandt hurtigt rottere... Mehr ansehen

1. Schädlingsbekämpfung
  2. Sanitärinspektion

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Miljørigtig bekæmpelse, overvågning, kurser vedr. skadedyr. Fødevaresikkerhed: elektronisk egenkontrol og -systemer. Intern audit og HACCP

2.9

1 Stern

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

dårlig oplevelse med betaling

dårlig oplevelse, med betaling.
I sender regning til forkert adr, også sender i regning videre til en virksomhed som nærmest levere rockerlinge inkaso metoder. Collectia. ved ik om gælden stopper til dem. eller jeg bliver ved med at få regninger selv om den er betalt. v

1. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En stor tak til Henrik W Larsen fra…

En stor tak til Henrik W Larsen fra Mortalin (Nordjylland) for en yderst god service. Rotten er væk. Alle spørgsmål pænt besvaret og gode brugbare råd givet. Folk skal huske på at det jo ikke er rottefængerens skyld at der er rotter eller andre skadedyr. Rottefængeren er der for at fjerne dem. Endnu engang en stor tak til Henrik ☺💪

27. April 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Beskæftiger sig IKKE med museinvasion!

Vær obs på, at Mortalin IKKE kan hjælpe med andre gnavere end rotter! Så har I - som vi har - eksempelvis problemer med en massiv invasion af halsbåndsmus i jeres kælder, er det et andet firma I skal kontakte (jeg anbefaler personligt Rentokil).

Mortalin blev sendt ud af kommunen, da vi troede vi havde rotter i kælderen. De satte en masse fælder op og i løbet af ingen tid var der gået fire halsbåndsmus i fælderne.

Beskeden fra den noget tvære kvindelige medarbejder, der kom ud for at tømme fælderne var, at nu var vi på egen boldgade, hun tog fælderne med og lukkede sagen, da deres firma ikke beskæftigede sig med mus.

Så nu stod vi en musekoloni i kælderen, vi selv måtte finde ud af at håndtere. Herligt. Er så glad for, at der heldigvis er andre firmaer, der gerne vil bekæmpe andre gnavere end rotter, så vi nu får løst problemet.

Forklaring på to stjerner: De var flinke og hjælpsomme, så længe de/vi troede det var rotter, vi var invaderet af.

12. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig om vi vil bruge Mortalin igen

Aldrig om vi vil bruge Mortalin igen.
Vi var flere rækkehuse der pludselig fik rotter bag vægge, på loftet og under gulve. Mortalin satte fælder op på loftet og tømte dem to gange om ugen. Men der var som regel kun halen tilbage, ds de andre rotter spiser hinanden. Vi fik flere og flere rotter og de skreg når de røg i fælden og kradsede på væg og loft, så vi knap turde at være i vores eget hjem. Tilsidst var de kommet igennem op til et el skab i gangen 😩 Og selv om vi havde mistanke til en kloark udenfor hoveddøren, sagde de st det ikke var der de kom ind, men måske et lille hul i taget. Hele boligen lugtede tilsidst sf døde rotter, som de levende kunne guffe af 🤢🤮 Det tog et langt halvt år uden mortalin gjorde en skid. Så skiftede vi til Rentokil og første gang de kom, sagde de st vi ikke kunne bo det pga lugten mm var sundhedsskadelig. De fandt ud sf med det samme, at de kom ind fra den kloark udenfor vores dør, som Mortalin var uenig i. Rentokil fik hurtigt stoppet og danset alle rotterne og de kom hver dag til de var udryddet

15. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fin og god service af Michael…

Rigtig fin og god service af Michael Larsen😀Han opsporede hurtigt og professionelt de steder, hvor rotterne kom fra, og ikke nok med det, han vejledte og gav sig tid til at give gode råd til, hvad man kunne gøre for at minimere, at de ville komme igen. Super god oplevelse😀

13. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har gentagne problemer med myrer som…

Vi har gentagne problemer med myrer som er i et stort bo under huset... Hvilket bevirker det er meget svært at komme dem til livs.... Vi har været så heldige, at det er Mikkel der kom ud til os og har været det 3 gange nu.... Han er bare så omhyggelig, meget seriøs og ved hvad han har med at gøre.... Han skal have stor tak for hans utrættelige kamp mod bæsterne.... Vi håber vi får lov til at beholde ham som skadedyrs bekæmper fremover....

17. August 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rystet over deres "kundeservice".

Efter at en flok humlebier havde valgt at bygge bo i hulrummet under et af mine vinduer, kontaktede foreningens vicevært Mortalin for at få dem til at se på problemet.

Jeg udtrykte at jeg var ked af at skulle bruge gift mod humlebier, men manden der var ude fortalte at det lød som om det var den bedste løsning at få dem væk.

Han kom ud, lod mig udpege det hul i murpudset jeg havde observeret dem flyve ind og ud og han begyndte straks at sprøjte gift i hullet af to omgange. Det hele tog under 2 minutter og så var han på vej videre.

1-2 timer senere kunne jeg inde fra min stue høre at bierne gik amok og begyndte at grave i pudset under min vindueskarm i et forsøg på at komme ud en anden vej. Pudset dryssede simpelthen ned på mit stuegulv. Tanken om pissed off humlebier i min stue med mig og to hunde fik mig til at gå lettere i panik og jeg ringede derfor til ham der lige havde været ude. Han lovede at firmaet ville ringe tilbage.

Lidt efter blev jeg ringet op af én af deres kvindelige medarbejdere fra kundeservice/hovedkontor. Desværre kan jeg ikke huske hendes navn, for det er nok den mest arrogante og flabede behandling jeg er stødt på.
I lettere panik fik jeg fortalt at bierne var i gang med at grave sig ind i min stue. Hendes svar var ordret "Hvad har du tænkt dig at vi skal gøre ved det?". Da jeg svarede at de var eksperterne og burde havde vidst og fortalt mig at det her kunne ske var svaret at det er insekter og at de ikke kan forudsige hvordan bierne vil reagere når der sprøjtes gift ind i deres bo. Hvis humlebierne kom ind i min lejlighed måtte jeg jo åbne vinduerne så de kunne flyve ud. Fik forklaret at jeg jo trods alt også arbejder og derfor ikke kan have vinduer åbnet på vid gab i en stuelejlighed.
Det endte med at hun sagde at de så måtte sende en mand ud igen på en ny regning men at den nye bestilling skulle foregå gennem foreningens vicevært. Fint nok. Fik ringet til ham og han ringede videre til Mortalin. Da han ringede mig op igen efter at have talt med Mortalin fortalte han at de havde sagt at de jo generelt ikke var glade for at sprøjte humlebier - Præcis! Det var jo netop den bekymring jeg havde udtrykt over for manden der kom ud for at sprøjte! Hans anbefaling var jo netop at få dem sprøjtet!? Hvis man skal følge jeres anvisninger og så senere får skudt i skoene at man jo helst skulle have ladet dem være, så er det sgu, undskyld mig, en smule svært at stole på det der bliver sagt.

Jeg blev derefter ringet op af en Helle fra kundeservice/hovedkontor som havde en noget anderledes måde at håndtere hele sagen på - hun talte stille og roligt og forsøgte tydeligt at få lidt ro på mig og situationen. Hun informerede om at de aldrig havde oplevet at det rent faktisk var lykkes humlebier at trænge igennem en mur (dog havde hverken hun eller ham der sprøjtede nogen idé om præcis hvor boet var placeret i muren - de skulle i princippet bare gøre revnen mellem træstykket under vindueskarm + mur stor nok til at presse sig ud). Var der ikke kommet ro på inden dagen efter, aftalte vi at jeg skulle give hende et kald.

Jeg kan informere om at det lykkedes to humlebier at komme ind i min stue. De var så så påvirkede af giften at de hurtigt døde.

Efterfølgende har jeg kigget på flere hjemmesider som allesammen advarer mod at sprøjte det eneste ind- og udgangshul til, da det netop provokerer bierne til at finde andre udgange hvilket kan forårsage skader i murisoleringen. Da jeg udtrykte min bekymring for skader i hulmuren/isolering i muren, fortalte Helle mig, at det allerede var sket i det de bygger boet. Det er så heller ikke rigtigt. Humlebier ødelægger ikke noget som helst i muren i deres bygning af boet - det gør de til gengæld hvis de ikke har andre muligheder for at komme ud.

Havde I informeret mig om risikoen for at se ville gnave/grave sig ind i min mur mod stuen, havde jeg formentligt ladet dem blive sommeren over og så lukket hullet til, når de nye dronninger var fløjet ud af boet. Dette er ligeledes noget jeg selv har måtte Google mig frem til.

Helle, den ene stjerne er til dig for trods alt at forsøge at løse en panisk situation. Resten af den behandling jeg har fået i firmaet fortjener absolut ingen stjerner overhovedet.

30. Juli 2021

Mortalin

En serviceteknikker hos mortalin tager 814,83 i timen plus moms, læg dertil kørsel/ventetid (for det tager de altid!) på 638,66 plus moms OG miljøtillæg på 35,- plus moms...for ?? Samlet inkl. moms 3897,69 for fjernelse af en muldvarp.
De tager ligeledes løn for hver påbegyndte time, så 12 min. arbejde er lig med 1 times løn.
De oplyser ikke disse priser, når du bestiller dem. ja, de fanger muldvarpen, men den timeløn er alt for høj.

13. April 2021

Super kundeservice

Har haft besøg af Ali fra Mortalin.
Super kundeservice.
Han er effektiv og yderst behagelig.
Nu håber vi bare at myrerne holder sig væk.

1. Juli 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr