Dejlig og yderst høflig betjening. Hjælpsomme med valg af mad der skulle tilberedes. Lækkert buffet, med mange og rigtig gode retter. Vinen perfekt og passede til maden. Eneste minus er, at der ger... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårlig fødselsdags oplevelse
Vi har bestilt bord kommer der ind og da vi kun er 2 ud af 5 der skal have sushi så må vi ikke sidde ved et bord ved båndet som vi så mange gange før har måtte samt den betjening der tog imod os var så ubehøvlet vi kommer det ellers tit når vi i familien har fødselsdag men det var så sidste gang men godt Odense har flere spisesteder så kunne vi da gå et andet sted
Mongolian i Sønderborg
Mongolian i Sønderborg, maden er til dels Ok, men betjeningen???? Hold da op for et uvenligt personale, det er da helt utroligt!!!! Vi spiste det der lørdag og der skulle være et lukket arrangement. Det havde vi IKKE fået oplyst da vi bestilte bord. Og de stressede rundt om os og inden vi var færdige begyndte de at fjerne det ene bord vi sad ved 🤬😡🤬😡 de er fuldstændig kolde. Sikke dog et dårligt sted.
Helt klart det bedste sted i byen hvis…
Helt klart det bedste sted i byen hvis man vil have buffet og mongolian barbecue, har altid fået god betjening derinde
Uvenlig personale!
Efter jeg har spist en ret hvor der IKKE står ar den er med kød, så prøver ejeren at bilde mig ind at de ikke skilter med at det er med eller uden kød, men de skilter med gluten. Men det passer ikke, fordi der er kun 2 retter hvor de ikke skriver at der er kød i, alle andre retter er der tydeligt at der enten er kylling eller øksekød i. Og efter jeg har klaget at det er ikke i orden at jeg, som vegetar, har spist kød, har ejeren været så fræk og har ikke engang sagt undskyld, men var næsten ligeglad. Hvis man ikke er kundevenlig og kan ikke indrøme sin fejl, så skal man ikke arbejde med kunder. Aldrig igen!
Mangel på mad.
Nu har vi to gange inden for to måneder været på Mongolian på en lørdag. Begge gange har der været næsten fuld hus. Begge gange løber de fade med de forskellige kød og saucer tør lynhurtig, og de bliver ikke fyldt op igen. Kl. 19.30 var langt de fleste fade tomme, og køkkenet skulle lukke kl 21. Af sushien er der kun to små fade, de bliver ligeledes tømt øjeblikkeligt, og så må man vente og håbe på at der kommer mere. Man skulle tro, at så stort et sted, der faktisk var fuldt booket begge gange kunne planlægge mængden af mad noget bedre.
dårlig service. Udemærket mad.
Vi var 10 mænd på mongolian i Hjørring og havde bestilt bord til 11. Men da 1 meldte sig syg i sidste øjeblik blev der en Tom stol.
Maden var udemærket. Men at vi ved betaling blev bedt om at betale en buffet pris for den tomme stol syntes jeg er grotesk.. og virkelig småligt.
især når vi var 10 mand der brugte mange penge på drikkelse.
Man får da lyst til at boycotte et sted man ellers har været glad for at komme de sidste mange år.
Fantastisk mad
Fantastisk mad, men service niveau knap så godt. Et smil ville gøre godt for helhedsindtrykket.
VÆRSTE MAD NOGENSINDE
VÆRSTE MAD! Nudler var ulækre og har ingen smag, deres ris var tørre end Saharas ørkner, deres kylling var lyserød indvendig og pomfritterne var også tørre og der er ingen dip, spyttede alt mit mad ud og skal ALDRIG derover igen! En lille cola 37kr og stor 47! Deres priser er til at skide på, kastede op 2 gange da jeg kom hjem! KAN IKKE ANBEFALES!!!!
God oplevelse
God oplevelse, massere forskelligt mad. dog er der meget larm når man spiser også er prisen lige i den høje ende.
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse.
Servicen var ikke til stede, ejeren var indiskret og ubehøvlet.
Stedet er ikke børnevenligt.
👎👎👎👎👎
Ekstrem lækker buffét og en lækker…
Sønderborg
Ekstrem lækker buffét og en hyggelig stemning
Dejlig og yderst høflig betjening
Eneste minus er, at der gerne måtte være lidt mere sushi i buffeten
Kommer meget gerne igen 😋
Mongolian Silkeborg virkelig god mad
Mongolian Silkeborg virkelig god mad. Langt bedre end Kings Buffet i Silkeborg.
Dårlig mad
Dårlig mad! Smagte sveden og ananas i salat bar var ved at gære! Ikke pengene værd!
Ingen service eller betjening
Odense
Vi havde forinden ringet og reserveret et bord her. Da vi mødte op var der proppet af mennesker og ingen ledige borde. Tjeneren sagde, at vi "kunne gå rundt og se om der var et ledigt bord et sted". Allerede her ringede alarmklokkerne, da vi jo som sagt havde bestilt et bord.
Der var 1 ledigt to personers bord lige midt i gangen, hvor folk gik frem og tilbage. Herudover et bord ved siden af, hvor vi fik både bagdele og jakker m.v. i hovedet, hver gang de rejste sig og skulle ud.
Efter vi havde ventet i over 15 minutter på betjening - og samtidig set tjenerne straks betjene netop ankomne gæster, tog vi vores ting og gik vores vej uden overhovedet at have bestilt.
Hvis man hverken forventer service, at blive betjent eller at blive vist hen til et bord og ikke skulle lede som en idiot selv, så er det her stedet at tage hen. Hvis man vil behandles ordentligt, så hold jer væk herfra.
helt ok spise sted i hjørrings hjerte !
god mongolian barbecue ! lækker sushi og ok dessert !
Silkeborg urimeligt billigt sted med …
Silkeborg urimeligt billigt sted med atmosfære og altid god betjening, MongolianBBQ er et regulært og enkelt produkt, her er ikke mast alt muligt carving og Sushi ind. isbaren er ikke nødvendigvis med til at hæve oplevelsen, vurder selv om ikke du har lyst til noget andet. det er stadig billigt., Til gengæld er her bare hyggeligt på den fede måde.
Transportbånds-mad
Var på restauranten i Odense d.2/10-15. Havde forhånds-reserveret et bord til 2 i et roligt hjørne, men blev placeret midt i restauranten, kun 1½ meter fra buffeten, så vi ikke kunne føre en normal samtale uder indtagelse af noget meget ringe transportbånds-mad.
Kan absolut ikke anbefale dette sted til nogle, da det det slet ikke var pengene værd. MEGET RINGE..
Informerede personalet om min utilfredshed, men de var ligeglad.
Sætter aldrig mine ben der igen.
Genialt Koncept !
Deres buffet er skide genial. Man blander selv ingredienserne og maden tilberedes, mens du ser på det. Det er fedt at se Kokkene arbejde ! Super betjening. OG alt det for sølle 148 mønter .... Det er F........ billigt !!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.