Ook ik ben zeer ontevreden, geef deze kaart nooit aan een persoon als kado, weggegooid geld. Ik heb 2x een bon gehad vanwege het bedrag dat ze mij als kadobon wilde geven (kon niet op een bon). Bij... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Verras iemand door het geven van een complete beleving met de Momento Giftbox! Kies bijvoorbeeld een smakelijke verrassing met een van de culinaire arrangementen, een fijne overnachting of een ontspannen saunabezoek.
Das haben sich andere Leute angesehen
Grote schande dat deze kaarten nog…
Grote schande dat deze kaarten nog steeds verkocht worden! Het zadelt iedereen, behalve waarschijnlijk de eigenaar van Momento, op met ellende: de gever, de ontvanger, het handjevol deelnemende horecagelegenheden en het personeel bij de klantenservice van Momento. Advies aan iedreen: NIET DOEN! Pin een paar biljetten, stop ze in een feestelijke enveloppe en dan is iedereen blij door een goedbedoelde gift!
Wat een waardeloos iets.
Wat een waardeloos iets.
Krijg je 2 nachten kado kun je die niet naar eigen wens inleveren.
Raad iedereen deze kaart af.
1 ster als beoordeling is nog teveel
1 ster als beoordeling is nog teveel. Wij hebben opgeruimd en kwamen een Momento giftbox tegen welke 5 maanden verlopen is. Gebeld met klantenservice maar ze doen er niets aan terwijl er gewoon eind 2023 voor betaald is. Ik dacht dat cadeaubonnen niet meer kunnen verlopen. Advies is om nooit cadeaubonnen te vragen of aan iemand te geven.
Waardeloos systeem. Groet Kees.
Dit is de meest waardeloze kadobon ooit…
Dit is de meest waardeloze kadobon ooit ! Deze kaart is gemaakt om mensen te ontmoedigen de kaart te verzilveren. Heel omslachtig, onnodig ingewikkeld en een zeer beperkte keuze. Tip, geef geld ! Overal te besteden en onbeperkte geldigheidsduur.
Cadeau echter met flinke bijbetaling
Wij kregen een bon voor twee hotelovernachtingen en wilden deze verzilveren in de provincie Utrecht. Tot onze verbazing was er slechts één locatie beschikbaar: Paviljoen Hotel Rhenen. De prijs voor twee nachten? Maar liefst € 475,-.
Omdat we niet wisten wat de waarde van de bon was, bleek bij de berekening dat we nog € 325,- moesten bijbetalen. De kaart bleek dus slechts € 150,- waard te zijn. Dit voelt niet als een cadeau van "twee overnachtingen", maar als een dure bijbetaling. Wij hebben er dan ook voor gekozen om slechts één nacht te blijven. Voor € 475,- kiezen wij liever zelf een hotel en locatie uit die aan onze wensen voldoet, zonder de beperkingen van deze bon.
Ook ik ben zeer ontevreden
Ik heb 2x een bon gehad vanwege het bedrag dat ze mij als kadobon wilde geven (kon niet op een bon). Bij het boeken van een arrangement kun je maar 1 bon gebruiken en het restant dus bijbetalen. Allemaal veel gedoe en zeker niet de moeite waard. Ook omdat je dus eerst een arrangement moet bestellen, dan krijg je pas je kadokaart, die je dan weer moet verzilveren bij een hotel die blijkbaar niet op je zit te wachten.
Geef geen Momento kaart cadeau!!
Inderdaad geef geen Momento kaart cadeau!!! Heel liefdevol gekregen. Hebben mensen 100 euro voor betaald om aan ons te geven. Maar wat we er uiteindelijk mee konden was de 100 euro lange na niet waard. Zonde van het geld van de mensen die dit samen hadden gegeven. Het was zo moeilijk om de cadeaukaart uit te geven. Dit heeft heel veel tijd gekost. Uiteindelijk gebruikt voor een etentje bij Fletcher, wat een slechte kwaliteit was. Moesten nog een groot bedrag bij betalen. En ook nog eens bij veel gerechten moest je bij betalen. Ook de service daar was heel slecht. Waar we uiteindelijk dan weer van in een deuk lagen zo erg, dat dan weer wel ;-)
Compleet kansloos
Compleet kansloos. Dat een keten als Fletcher zich hiermee verbindt. Geen aanrader als cadeaubon. Met diverse hotels gebeld. Diverse vrije kamers tot Momento ter sprake komt. Erg frustrerend.
"geld zit bij de tussenpersonen"
De kaart was geldig en had voldoende saldo, helaas lukte het op de locatie niet om ermee te betalen. De klantenservice gaf toen aan dat het onmogelijk is om de bon alsnog te verzilveren, want 'het geld zit bij tussenpersonen'. Na kleine research blijkt dat er een ander Amerikaans bedrijf achter zit, lekker vaag allemaal. Ze weten bij dit bedrijf prima dat ze de consument een oor aannaaien.
Omslachtig kado!
Was al niet blij met de Momento kado kaart bij ontvangst. Nu helaas 3 weken verlopen. Gezien mijn ervaringen met andere kadokaarten en de vele negatieve reviews laat ik het maar zo. Weinig keuze uit deelnemende bedrijven en omslachtig. Mijn advies: begin er niet aan!!!!!!! Geef het ook niemand kado.
K.bon
K.. bon die niemand wil en nergens kan inwisselen. Zelfs opkoop bedrijven willen hem niet. Kan regelrecht prullenbak in. Oplichterij is het.
Mijn cadeaubon was een maand over de…
Mijn cadeaubon was een maand over de datum. Deze wilde ik graag inwisselen, maar er werd een alternatief aangeboden. 50% van de gift prijs af! Er wordt ook niet gezegd hoeveel erop staat dus dat is ook vaag… en ik kon me niet voorstellen dat ik een bon van 40 euro heb gehad…. Maar goed…
Hoewel de bon maar een maand over de datum was, krijg je dus alsnog maar 50% tegoed wat je kunt besteden.
Sowieso vind ik het onzin dat cadeaubonnen verlopen. Dit is immers gewoon geld. Overigens had ik na mijn reactie geen nieuwe giftcode gekregen. Daar heb ik nog een keer over moeten mailen om hen te herinneren. Echt niet tof! Daarnaast is het bizar dat je een nieuwe cadeaubon moet uitzoeken met deze cadeaubon… die dus vervolgens ook weer over de datum kan raken!!
Wat een ellende. Ik raad dit zeker niet aan.
Wellicht kunnen we een case beginnen bij Radar of Kassa over dir bedrijf. Gezien de 1 ster reviews.
Waarom is dit bedrijf nog niet failliet?
Ik snap niet dat dit bedrijf nog bestaat met zoveel 1 sterren reviews en zo'n slecht product. Hoe kan het dat we in 2025 een cadeaukaart krijgen die je moet inwisselen waarbij je een nieuwe cadeaukaart per post krijgt opgestuurd, die je vervolgens weer niet bij alle aangesloten locaties kan inwisselen. Werkelijk te slecht voor woorden. Kortom, koop dit niet en doe het nooit iemand cadeau.
Zeer waardeloos bedrijf
Zeer waardeloos bedrijf, totaal geen service kunnen leveren voor een verlopen kaart, en daar is het ze om te doen, easy money. Heb een kaart met 40,- maar die was verlopen. Hoezo verlopen, je briefje van 20,- verloopt toch ook niet. Maar wel bij dit bedrijf. Geef je dierbaren gewoon cash, dat verloopt niet en wordt nog veel meer gewaardeerd dan op sites moeten zoeken naar een beschikbare datum, tijd of locatie en meestal de ongunstigste.
Geef aub niemand n momento giftbox…
Geef aub niemand n momento giftbox kado. De site is vreselijk. Wij wonen in Zuid-Limburg. En de keuze waar je de kaart dan kunt inwisselen is zeer beperkt. Vervolgens lever je de bon in bij n aangesloten bedrijf en kun je bv met lunch of diner maar uit n zeer beperkt aantal gerechten kiezen
Niet kado doen. Vreselijk gewoon!!!
Heel slechte kadokaart!
Heel slechte kadokaart!
Activeren was een onmogelijk.
De winkel die de kaart verkocht, AH,zei dat het probleem bij momento lag.
Niemand nam verantwoordelijkheid.
Veel gedoe en irritatie en voor 115 euro opgelicht.
Nooit kopen dus.
Vreselijke oplichting en fout…
Vreselijke oplichting en fout verdienmodel
Restbedrag is niet te besteden.
Kaart verloopt binnen 2 jaar, keuze uit arrangementen is sterk gereduceer.
Onduidelijk, je staat gewoon voor *&( al kom je met deze kaart aanzetten bij een gelegenheid.
Flutcadeau, alles is gebaseerd om tegoeden zelf te kunnen houden.
kreeg ik een momentogiftbox cadeau ter…
Wat een afzetters.
Een lunch cadeaukaart ter waarde van €50.00 die je moet inwisselen voor een andere kaart die dan nog maar €32.00 waard is.
Niet intrappen
kaart voor verjaardag gekregen
kaart voor verjaardag gekregen. Vaak verdwijnt zo'n kaart in een la. Groot nadeel van de kaart is dat een vervaldatum van 2 jaar heeft en recent vervallen is.
dit is een heel slecht kado ; geef je geld aub liever uit aan iets anders of doneer iets aan een goed doel. maar laat deze giftcard volgende keer liggen
Misleidende Wellness giftcard van Momento
Wat tegenvalt aan de Wellnesscadeaukaart van Momentogiftbox is dat de keuze van de Wellness-locaties ineens sterk verminderd is sinds dit jaar ( de kaart is 2 jaar geldig) ; Limburg doet plotseling niet meer mee en Noord-Brabant heeft slechts nog 3 plekken. Balen voor mensen zoals ik die in het zuiden van het land wonen :-(
Ook is dit Wellness-arrangement voor 2 personen geen arrangement te noemen: het zijn slechts 2 entreebewijzen. Het suggereert meer dan dat en de kaart is dus misleidend voor zowel de cadeau-gever als de ontvanger ervan.
Dit alles blijkt nl. als ik uiteindelijk na telefonisch contact èn via de mail kan gaan boeken. Gelukkig kan dit wel, want ik kreeg sterk de indruk dat men bij Blue Wellness niet op de hoogte was van het gebruik van deze kaart.
Kortom: deze giftcard is behoorlijk onhandig in het gebruik en misleidend qua inhoud. Geen aanrader!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.