MOJO Bewertungen 32

TrustScore 2.5 von 5

2.4

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

het eten was lekker en de serveerders waren aardig en professioneel. ik neem wel 1 ster af omdat een man naast mij aan het einde van mijn diner in koud bloed vermoord werd.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

All you can eat = 8 ronden maximaal 4 items per persoon. Na 1 ste ronde moesten we 15 minuten wachten, dit was eerst 10 minuten. Ik heb nog niet gekeken naar de volgende rondes maar dit slaat nergen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mojo heeft een waardeloze partij in de arm genomen voor de verkoop van tickets. Ticketmaster is gewoon een oplichter die schandalige prijzen vraagt. Twee tickets voor Simply Red kost bij Mojo te... Mehr ansehen

2.4

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

een moord

18. Juni 2025

Verpest

All you can eat = 8 ronden maximaal 4 items per persoon. Na 1 ste ronde moesten we 15 minuten wachten, dit was eerst 10 minuten. Ik heb nog niet gekeken naar de volgende rondes maar dit slaat nergens op.

Vroeger was het met tablet en dit was toen veel beter. Ze hebben het oprecht verpest. Klanten verloren zo. Nooit meer.

22. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uitstraling tent past niet bij de behandeling

Mijn man was gisteren jarig, daarom had ik gereserveerd om 17.30 uur voor 6 personen.
Wij kregen een tafel achterin rechts om de hoek tegenover de keuken.
Geschuild, in een hoekje, met als enige afleiding het gekling van de borden van het sjagerijnige personeel waar geen glimlach vanaf kon..
Het voelde alsof we daar werken en gratis eten zouden krijgen, die je dan ook heel snel moet opeten.
Ook toen ik het tegen dat onprofessionele Aziatische meisje ,met een dunne doorzichtige pony voorin, aangaf dat we niet tevreden waren over de plek, antwoordde ze; ja dat is jammer, zonder mij aan te kijken.
Waarop ik antwoordde; hier blijven we niet!toen zei ze, ja, ga maar… en dat deden we gelukkig ook!
We hebben de tafel en behandeling terug gegeven en zijn naar 4 Seasons gegaan (boven happy Italy) en kregen de behandeling die we verdienden!
Ik raad iedereen aan, als je niks te verbergen hebt om niet in dat hoekje bij de bar/bedienig rechts te worden geplaatst.
Ik kan t eten niet beoordelen maar ik denk dat t net zo zuur zou smaken als de behandeling en bediening.
Ik heb ook in heel dat restaurant niemand zien of horen lachen….
Mijn advies naar t restaurant:
Haal die rode loper maar weg voor de deur zou ik zeggen, en rol een zwarte uit, voor een uitvaart, een uitvaart waar niemand emotie toont.

12. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al 2 uur op een bestelling zitten…

Al 2 uur op een bestelling zitten wachten, en dan bel je mojo op, zegt een ene medewerker M!!! Dat ze de bestelling niet heeft gekregen, terwijl bezogd.nl het wel heeft bevestigd!! En dan probeer je je verhaal te vertellen hangt ze nog is op!! En dan nog doorbellen en blijven ophangen!!! Wat een een service!!! Ze verdienen die 1 ster niet eens!!!

1. November 2025

Tickets presale verkeerd gegaan 😑

Ik had mij aangemeld voor de presale voor een concert van RAYE ik kreeg zoals gepland de mail met de code voor de presale op woensdag 24 september om 19:21 uur eigenlijk iets te laat maar goed. Ik druk in alle haast de link naar de kaart verkoop van RAYE ik selecteer staanplaatsen en ik heb ze betaald. 130 euro.. dus ik denk huh dat is wel goedkoop ik even in de mail kijken wat bleek? Ze hadden de verkeerde link bij RAYE gezet voor een ander concert ik stuur eerst ticketmaster een mail over dit probleem die vertellen mij dat ik contact moet opnemen met Mojo zelf dat heb ik gedaan via whatsapp ik leg het probleem uit en wat denk je? Mojo kan er niks aan doen en de tickets worden niet vergoed of ruilen kan ook niet lekker dan zit ik dan met tickets voor een concert waar ik geen interesse in heb! Ik weet wel dat ik niet weer kaartjes bestel via Mojo! Bedankt hoor Mojo

24. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Misleading ticket sales and unfair pricing

I bought Drake concert tickets through Ticketmaster for a concert organized by Mojo, the moment they were released, paying €339.50 per ticket, because it looked like only a few seats were left. The seating map made it seem like we were grabbing the last spots available. Out of fear of missing out, I purchased immediately.

A short while later, hundreds of additional seats in the same section—right next to ours in the same row—suddenly became available for less than half the price: €140. Nothing about the stage setup changed, no additional perks were included in our tickets. We simply got tricked into overpaying because of a manipulated ticket release strategy.

MOJO refuses to offer any kind of compensation, hiding behind the excuse that prices can change “just like airlines or hotels.” But this isn’t dynamic pricing based on demand—this is deliberately misleading customers into panic-buying before releasing cheaper options.

I will think twice before ever buying tickets from MOJO again. Their practices are deceptive, unfair, and completely disrespectful to fans who support artists by purchasing early. If you value transparency or fairness, look elsewhere.

6. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gisteren naar de mega " varkenstal"…

Gisteren naar de mega " varkenstal" gelredome geweest(hoe meer je erin propt hoe groter de winst)
Na een mail te hebben ontv van MOJO mbt de reis ernaar toe en ze daar aanspoorde om van het ov gebruik te maken ik citeer even lekker relaxed en onbezorgd na afloop van het concert extra ov en langere treinen worden er ingezet
LIEVE MENSEN er klopt niets van
Bij aankomst alles perfect 5.90 betaald voor pendelbus retour
Maar dan als het afgelopen is kun je het vergeten er gaan nl helemaal geen treinen meer naar in dit geval brabant
Je kunt op een bankje gaan liggen tot de volgende morgen +-6u want dan gaat de 1e weer
Vele kwamen tot deze verrassing bij aankomst op arnhem centraal
En het enigste wat ns medewerker zei was je denkt toch zeker niet dat wij voor zo.n concertje extra dingen gaan inzetten sjapoo ns stelletje prutsers
En ja ik had zelf beter moeten kijken en NOOIT de mail van mojo " moeten" volgen
Dit zal ik in het vervolg niet meer doen en lekker met de auto vertrekken dan maar een enorme verkeers chaos daar
Ik hoop dat vele iron maiden fans dit voorbeeld zullen volgen indien ze ook deze ervaring hadden
Nb parkeertickets voor auto waren vanaf begin na bestellen van tickets al niet meer beschikbaar

23. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dure plekken met slecht zicht - geen enkele compensatie

Bij aankoop van kaarten voor Kendrick Lamar in de Arena heb ik voor mij en mijn kinderen gekozen voor goede zitplekken op de eerste ring. De kaarten kosten €190 per stuk.

Tijdens het concert bleek dat de tent over de geluidstafel ons zicht op het front podium en de gehele linker catwalk blokkeerde.

Mojo verwijst naar de artiest en neemt geen enkele verantwoordelijkheid. “Dit soort dingen kunnen ze vooraf niet weten”. Ronduit teleurstellend en geen value for money.

13. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Linkin Park op de "Premium Seats" oh nee toch niet....

Afgelopen donderdag avond was ik samen met mijn vriendin en een ander stel bij Linkin Park in Arnhem. Wij kregen te horen dat onze tickets werden geannuleerd of geüpgrade naar "Premium seats" Toen wij bij aankomst te zien kregen dat onze Premium zitplaatsen op een "360 graden podium" zo triest waren. Was dat zeer teleurstellend.

Ik heb gehoord dat er vandaag een officieel statement vanuit jullie kwam.
Ik vind het asociaal dat jullie zo met klanten omgaan. Maanden/Jaren hebben we uitgekeken om na 8 jaar weer Linkin Park in Nederland te zien en dan worden onze staanplaatsen veranderd naar een verstopte plek op rij 35 hoog tegen de muur. Wij hebben per ticket het dubbele betaald van de mensen die naast wel deze plaatsen hadden gekozen. Dus wij willen hiervoor compensatie.

Aangezien jullie niet de service hebben geboden die van jullie verwacht werd. Samen met honderden andere mensen hebben jullie ditzelfde verhaal nu honderden keren gehoord. Dus wanneer is het tijd voor actie vanuit jullie kant?

26. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze service zonder enig begrip voor de gehandicapte medemens

Ik heb een rolstoelticket gekocht voor het concert van Santana op 24 juni (vanavond). Omdat mijn vrouw in een rolstoel zit had ik een rolstoelticket gekocht. Op mijn vraag of ik dan als begeleider mee kon werd telefonisch geantwoord dat dit inderdaad het geval was. Dit werd door ticketmaster bevestigd. Verwarrend is ook dat op het ticket rolstoelticket / begeleider ticket staat

Gisteren bleek dat ik als begeleider nog een ticket had moeten kopen. Na bellen en mailen werd mij medegedeeld dat die tickets uitverkocht waren. Toen ik aangaf dat dit teleurstellend was en dat ik alleen maar een staplaats naar of achter haar wilde ging dit nog niet door. Ook niet toen ik aangaf dat mijn vrouw dan niet kon gaan.

Er werd een stupide oplossing voorgesteld dat ik een normaal kaartje zou kopen en dan ter plekke wel zou zien of men mij nog wilde toelaten. Dat is natuurlijk geen oplossing voor een fout die door de mojo/ticketmaster combinatie zelf werd gemaakt. Mojo wilde ook het geld niet terugbetalen

Heb de rolstoelkaart nu maar ter verkoop aangeboden, dus als u nog zin heeft en geen begeleider nodig heeft dan kunt u gaan.

Heeft u wel een begeleider nodig dan kunt u het wel schudden want MOJO is geen organisatie met ook maar een greintje begrip voor de gehandicapte medemens. Het is een waardeloze organisatie en ik zal er helaas nooit meer een kaartje kopen.

24. Juni 2025

Ik ben al 2 jaar bezig om geld terug te krijgen

Ik ben al 2 jaar bezig om geld terug te krijgen voor een zitplaats die veranderd is. Er wordt nauwelijks tot niet gereageerd op mijn whatsapp berichten. Wanneer ze zeggen dat het geld terug gestort wordt, ik aangeef dat ik niets heb ontvangen, zeggen zij erachter aan te gaan. Bijna dagelijks geappt hoe het ervoor staat. Waarna ze zeggen dat als ze iets weten het mij laten weten. Na weer 2 maanden wachten nogmaals een bericht gestuurd, het met deze week op mijn rekening staan. Dit is 3 dagen geleden gezegt, en ook nu staat het er nog niet op.

13. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Door slecht aangeven waar de golden…

Door slecht aangeven waar de golden circle is , stonden we bij de gewone sta-plaatsen.
Inplaats van dicht bij het podium.
De brief die ik kreeg na mijn klacht aan hen.
In mijn ogen een eigen schuld dikke bult.
Zie hieronder de brief.
"Als je zegt dat je het mailtje niet hebt ontvangen, geloof ik je. Daarom wil ik toch even inhoudelijk terugkomen op je klacht.

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. Wat vervelend om te lezen dat de route naar het Golden Circle-vak voor jullie niet duidelijk was.

Op locatie alles altijd aangegeven met bebording, maar het betreden van een concert kan soms druk en chaotisch zijn, dus wellicht heb je bepaalde aanwijzingen gemist. Er zijn altijd servicemedewerkers, beveiligers en hosts aanwezig die bezoekers met alle liefde de juiste kant op helpen.

Jammer om te horen dat jullie uiteindelijk bij het verkeerde vak zijn uitgekomen. Wat mij niet helemaal duidelijk is, is of jullie uiteindelijk nog naar de Golden Circle zijn gegaan? Als je merkt dat je per ongeluk in het verkeerde vak staat, is het altijd toegestaan om alsnog naar het juiste vak te gaan. Ons personeel op de vloer helpt hier graag bij als je hier zelf niet uitkomt.

Verder is het belangrijk om te vermelden dat een Golden Circle-ticket inhoudt dat je dichter bij het podium kunt staan dan reguliere staanplaatsen. Het betreft echter geen zogenoemde ‘premium ervaring’ met extra voorzieningen of service. Het geeft enkel toegang tot een ander vak, dichterbij het podium.

Ik begrijp dat dit teleurstellend voor jullie is geweest. Helaas is het niet mogelijk om hier een vorm van compensatie voor te ontvangen. Wel verzamel ik alle binnengekomen klachten en opmerkingen en stuur ik deze door naar de productiemanager, zodat dit kan worden meegenomen in de evaluatie van het evenement. Dat zal ik ook met jouw bericht doen.
Verder zal ik ook even contact opnemen met Ziggo Dome om uit te zoeken hoe het kan dat jij hun reactie nooit ontvangen hebt."

Lekker dan!

25. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mojo heeft een waardeloze partij in de…

Twee tickets voor Simply Red kost bij Mojo tezamen €150. Maar je moet betalen via Ticketmaster voor haast €1.500.
Gewoon schandalig.
Mogelijk spelen die beiden onder één hoedje.

29. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We hebben een high cocktail geserveerd…

We hebben een high cocktail geserveerd wat voorheen geweldig was maar dit keer viel zwaar tegen. Het eten kwam niet tegelijk met de cocktails . Cocktails waren niet sterk als voorheen. Duurde lang. Personeel was niet zo vlot. Het eten was anders sinds de nieuwe eigenaar. Zeker voor het geld.

27. Februar 2025

Gekozen tickets via MOJO veranderen vanwege Productionele redenen

Ik voor vrijdag 4oktober tickets voor Beyond - Ode To The Earth. Enkele weken voor dit event kreeg ik van MOJO bericht dat om "productionele redenen" mijn tickets waren omgezet naar andere tickets. Vrijdag kwamen we erachter dat deze tickets veel slechter waren dan diegene die ik eerst gekozen had. Sterker nog, ik zag gewoon mensen zitten in het vak die ik uitgekozen had. Een klacht bij MOJO haalde niets uit, vanwege "productionele redenen" blablabla. Niet eens een compensatie of zo, zeer triest dat je niet de plekken krijgt die je uitgekozen heb.

4. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een service

Gisteren gingen we met 5 vriendinnen uiteten, het duurde lang, er kwamen verkeerde gerechten en op een bolletje ijs moesten we 25 minuten wachten. Waarna we de eigenaar hebben aangesproken dat we dit absurd vonden. We hadden tevens maar 3 rondjes kunnen eten in 2,5 uur. Het smaakte overigens wel zoals altijd heerlijk! De beste man nam dit zo goed op en snapte ons compleet. Na een praatje te hebben gemaakt en toch nog wat kunnen lachen gaf hij ons 2 diners cadeau als vergoeding voor de slechte service. Dit noemen wij nog eens goede service en een super fijne oplossing! Dankjewel mojo en tot snel!

26. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr