Mht cafeen: Rigtig dejligt, der findes en glutenfri salat, og man kan bede om glutenfri brød til. Lækre rødbeder, salat, nødder og god dressing! Men røget dyrekød står som første ingrediens i Oldtid... Mehr ansehen
Fuldstændig outrage sted,dyr lider og behandles som skrald,senest er et dags gammelt føl skudt,uden dyrlæge tilsyn.Der er ingen mad og vand til dyrene, vanrøgt af dyrene er daglig adfærd,gennem flere... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fem stjerner til museet, men maks én stjerne til caféen, som stort set havde udsolgt – endda også af det brød, som skulle følge med den enlige salat, der var tilbage at “vælge” imellem. Kedeligt, at... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Caféen er ikke værd at besøge. Priserne er tårnhøje og kvaliteten af maden er i bund. Vi fik 2 kyllingespyd med en lille salat (ikke børnevenlig salat) hvor 2 af kyllinge stykkerne var ren brusk (65... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Oplev menneskets mangfoldighed i fantastiske rammer. Spændende arkæologiske og etnografiske udstillinger for børn og voksne.
Moesgård Allé 15, 8270, Højbjerg, Dänemark
- www.moesgaardmuseum.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk museum!
Dette er uden tvivl en af de største og bedste attraktioner i Aarhus. Vi har købt årskort dertil og benytter os af det jævnligt.
Eneste minus er caféen, hvor pris og kvalitet på ingen måder hænger sammen. Alt andet er dog så gennemført at jeg alligevel giver 5 stjerner.
Så flot museum men så dårlig cafe
Så flot museum - så det undrer at maden og ikke mindst kaffen er så elendig! Butikken er helt på linje med kvaliteten i museet.
Fantastisk service :-)
Har besøgt dette fantastiske museum mange gange og besluttede derfor for en måneds tid siden at købe et årskort. Dette kort giver gratis adgang til kortholder og en gæst.
Det benyttede min mand og jeg os af for en uge siden, hvor vi inviterede 2 venner til, sammen med os at tilbringe dejlige timer i det skønne museum.
Den ene af vores gæster var så uheldig at falde og slå sit ene knæ. Der gik ikke mange min inden at der kom 3 vagter og hjalp gæsten op. Hun blev fuldt til cafeteriaet hvor hun fik ispose på knæet og fik serveret vand, kaffe og kage.
Lignende flotte service skal man lede længe efter.
Smukt beliggende flot museum
Smukt beliggende flot museum. Super venligt og hjælpsomt personale, dejlig cafe med kvalitetsmad, rimelige priser og påfyldning af kaffe! Beregn 4 - 5 timer til at se alle udstillingerne. Gode toilet forhold og god garderobe.
Vanvittigt flot museum i Danmark
Vanvittigt flot museum i Danmark! Havde ikke forventet det var så godt - men de har virkelig formået at overraske. Efter 2,5 time var både min kæreste og jeg mættet for oplevelser, så vi kommer helt sikkert tilbage for at se resten!
Fantastisk museum for børnefamilien
Fantastisk museum for vores lille familie med to børn på 5 og 8 år. Smuk arkitektonisk perle med en dejlig cafe.Super moderne og spændende besøg på oldtidsudstillingerne. Kan varmt anbefales.
Fremragende museum - trods arrogant betjening i museumsbutikken.
Fremragende formidling af meget spændende emner - og tilmed i de smukkeste arkitektoniske rammer. Absolut en fantastisk oplevelse, der kun kan anbefales enhver, der er bare en smule historisk interesseret. Imødekommende og vidende medarbejdere medvirkede yderligere til vores meget positive besøg på stedet. Så for museumsbesøget burde ratingen være 5 stjerner.
Eneste dråbe malurt i bægeret var vores oplevelse af en noget arrogant og afmålt betjening i museumsbutikken. Vores datter på 9 år ville købe et fint lille smykke, som hun skulle betale med sine egne penge. Den modne medarbejder, der den dag ekspederede i butikken, havde imidlertid behov for at tilbyde en endog meget afmålt ekspedition af den unge kunde. Så tydeligt, at vores datter endda kommenterede "den sure dame" (pigens udtryk) på vej ud af museet.
Dette skete, selvom der kun var ganske få besøgende den dag, samt at de kunder, der i øvrigt havde handlet i butikken, mens vi var der, var blevet ekspederet med en nærmest overstrømmende venlighed.
Dårlig stil på et ellers fint og professionelt sted.
Super god oplevelse med en virkelig …
Super god oplevelse med en virkelig kompetent guide (arkæologen Line)
Fantastiske opsætning i den nye bygning.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.