Moderna Avlopp Bewertungen 10

TrustScore 4 von 5

4.2

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

Minireningsverk Gryta 3:118

Hanteringen mot kommun gick otroligt fort och smidigt, installationen och montering gick fort . Nu väntar vi bara på larm från pumpgrop och ytterligare matjord som utlovats..

29. Januar 2025

Nöjd kund

Mycket nöjd med hela processen från offert till utfört arbete. Helt enligt tidplan och dessutom något biligare än budgeterat.

13. März 2025

Peter Allestam

Peter Allestam. Grisslehamn
Allt fungerade bra. Från en lugn och trevlig införsäljning till all hantering inför pappershantering till kommunen till själva installationen. Kan verkligen rekommendera företaget

1. November 2024

Moderna Avlopp

Smidig upplevelse, hela projektet till nytt enskilt avlopp!

Vi var i behov av ett enskilt avlopp och mötte först en säljare (Simon) som kom ut på plats och gav information om olika lösningar. Simon var lätt att få tag på och ställa kompletterande frågor.
Vi fick en offert som tog höjd för eventuellt tilläggsbehov av pump, så vi visste totalpriset. Alla kontakter med myndigheter m.m. sköttes av Moderna avlopp och när vi väl fick en tidsplan, så följdes den och allt var klart som utlovat. Dessutom behövdes inte pumpen så installationen blev något lägre pris än det vi tagit höjd för. Vi är mycket nöjda och rekommenderar varm Moderna avlopp. Carl T Norrtälje, Idö

10. Dezember 2024

Mats Bern, Huddinge

Jag har haft mitt avlopp i 1 år nu och har aldrig behövt bry mig om drift med mera. Det är precis som jag vill ha det.

Själva installationen och projektet gick smidigt. Det som var krångligt var att förstå kopplingen till existerande system, eftersom jag har eget vatten med vattenrening som backspolas regelbundet. Det gjorde inkopplingen annorlunda.

13. März 2025

Moderna Avlopp

Snabbt, smidigt och väl fungerande

Smidig och bra hjälp för att projektera och få alla tillstånd. Otroligt snabbt installerat (ett par dar för hela anläggningen) endast några dagar efter att vi fått tillståndet klart. Reningsverket har fungerat klockrent. Moderna Avlopp hade fått en femma om man varit lite bättre på efterarbetet efter grävning etc och var även svår att få kontakt med. Här finns lite förbättringspotential.
Torbjörn Frank
Ljusterö

13. Mai 2024

Moderna Avlopp

De kryddar fakturor med timmar

De kryddar fakturor med timmar. Även att de inte levererar rätt sorts jord jag beställde men försökte ta betalt för en dyrare jord. Litar inte på vad kunderna säger utan antar att deras arbetare gör rätt. Tråkig attityd från arbetsledarna, som att jag var till besvär för att jag kräver mer.

1. September 2022