Modehusetstockholm Bewertungen 30

TrustScore 1.5 von 5

1.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Adidas och Levis produkterna var dåliga kopior. Varorna stämmer inte med beskrivningen på siten, ej heller foton. 7 veckors leveranstid och vill man returnera ngt går det bra om man själv bekostar... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tyvärr kan man inte ge 0. HANDLA EJ för de är scammers! Utger sig för att ha butik i Stockholm men den butiken existerar inte. Beställer du kan du ångra men måste skicka tillbaka varan säger dom.... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Simpelthen SVINDEL

Simpelthen SVINDEL!
Har bestilt en gave til over 700kr i den tro at det var ægte, men modtager Over en måned senere, en varer der tydeligvis er produceret i Kina - som er både tynd i stoffet.. forkert i farven og skæv i syningerne.
Virkelig virkelig dårlig kvalitet og på ingen måde det jeg har betalt for!
Hvis jeg ville have kopi-varer så havde jeg ikke betalt i dyre domme 🤯🫣😡

23. März 2026

Adidas och Levis produkter kopior

7 veckors leveranstid och vill man returnera ngt går det bra om man själv bekostar returfrakten till Kina. Frakten kostar troligen nästan lika mkt som jag skulle få i återbetalning.

11. Februar 2026

Svindelvirkesomhed

Svindelvirkesomhed! De stjæler dine penge fra dig, i det de ikke sender de produkter der er betalt for og nægter at give dig pengene retur. Når man sender dem en klage bliver de ved med at snakke udenom, men tilbyder blot en latterlig rabat på dit næste køb og forholder dig ikke til deres tyveri.
Anmeld virksomhed med det samme hvis du oplever lignende!

24. Januar 2026

Det blir -100 till dessa

Det blir -100 till dessa. Beställde 2 vinterjackor för 2,5 månad sedan sedan men inget kommer. Jag skrev till dem för en månad sedan och då skulle de skicka nya men inget händer. Det är bluff och de tar bara pengarna

31. Oktober 2025

Scammers!

Tyvärr kan man inte ge 0.
HANDLA EJ för de är scammers! Utger sig för att ha butik i Stockholm men den butiken existerar inte. Beställer du kan du ångra men måste skicka tillbaka varan säger dom. Till Kina. Viket kostar mer.
Pausade betalningen genom Klarna och beskrev mitt ärende och nu behöver jag inte betala. Tack Klarna.
HANDLA EJ!

6. Dezember 2025

Fick aldrig mina varor

Fick aldrig mina varor. De påstår att paketet kommit fram och aviserats men aldrig hämtats ut av mig. Det stämmer inte och det vägrar lämna ut vilka kontaktuppgifter de använt till mig. Någon avisering av paket har jag aldrig fått. När jag meddelar om min lagliga rätt att inte betala fakturan är dom tysta men klarna fortsätter med sina påminnelser trots mitt bestridande. Pratar förmodligen med AI baserad kundtjänst hos modehuset. Kommer bestrida faktura hela vägen. Skoj-företag!!!!!!!

23. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ADVARSEL KØB IKKE NOGET FRA DEN HJEMMESIDE.

kÆMPE ADVARSEL. Køb ikke noget fra dem. Jeg fik lavet en bestilling og efter 4 minutter sendte jeg en mail om at jeg ville annullere købet. Efterfølgende har jeg sendt 8 andre mails. Men får kun et autosvar. Om at de har modtaget min besked. Og efter 8 dage sender de så alligevel min bestilling og ignorerer mig fuldstændig.
Absolut den dårligste service jeg kan forestille mig.

20. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Instämmer med alla som skrivit BLUFF!!!

Instämmer med alla som skrivit BLUFF!!!
Fick inte varan, stoppade betalningen hos Klarna, då försökte företaget få mig att häva den spärren för annars skulle de inte kunna hjälpa mig.
Kollade upp det på Ratsit och Allabolag, det fanns faktiskt där med tre ansvariga personer och en mycket blygsam omsättning. Men hemsidan är fejk, butiken finns inte.
Klarna lovade ta tag i ärendet så att jag inte skulle behöva stånga pannan blodig. Ärendet är fortfarande spärrat men inte löst, och detta är några veckor sedan.

20. Oktober 2025

Bluff !!!

Bluff !!!
beställde 2par örhänge ett par levererade den andra paret kom ej har mailat hur många gånger som helst
De svarar att jag skall kontakta leverantören 😂🤮

6. November 2025

Modehuset Stockholm

Modehuset Stockholm? Borde heta Aliexpress Kina. Finns ingen butik i Sverige - varorna skickas från Kina (enligt dem pga miljömässiga skäl 🤣) och är inte äkta guld/silver. Du betalar själv frakten tillbaka för retur vilket kostar mer än varorna.

Köp ej härifrån.

13. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Önskar jag kunde lämna minusbetyg

Önskar jag kunde lämna minusbetyg.

Varan kom efter typ 3 veckor. Kvaliten var otroligt dålig.

Jag begärde min ångerrätt. Då menar dom att jag behöver betala returfrakten till Kina. Enligt distansköplagen så har dom informationsskyldighet att informera om detta vid köptillfället. Det har dom inte gjort. Det står heller inte i deras "retur policy". Jag har nog skickat 30 mail fram och tillbaka för att få rätt. Det slutade med att dom ger mig 55% av beloppet tillbaka samt jag får behålla varan. Detta är för jag inte orkade bråka mer, trots att jag har rätt.

Detta är INTE ett seriöst företag. Och den adress som angett på sin kontaktsida stämmer INTE. Gå inte på bluffen.

1. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bluffbolag köp inget här.

Bluffbolag köp inget här.
Varorna stäämer inte alls överens med bilderna. Går inte att reklamers eller ångra. Får själv skicka tillbaks till Kina.
Köp aldrig av dem
Thomas

12. November 2025

Blufföretag

Försökte avboka orden enl. Ångerrätten. Stoppade betalningen hos Klarna. Efter tre veckor och massor av mejl gav dem sig.
Företaget är en stor bluff så köp inget där !

30. Oktober 2025

Modehuset Stockholm -Bluff

Detta företag är värd 0 stjärnor. Det finns inget seriöst med dem, hela hemsidan är något de diktat ihop. Bilderna de visar upp är AI-producerade och personerna ”Elin och Mattias” finns inte. Jag vill reklamera min vara men måste själv bekosta frakten -till Kina. Konstigt när man handlar från Modehuset STOCKHOLM. De vägrar oxå svara på frågor om företaget när de ifrågasätts. Jag har anmält till Konsumentverket.

26. September 2025

Falsk reklame!

Jeg har bestilt en vare fra webshoppen Modehuset Stockholm (modehusetstockholm.com), men har modtaget en kopi fra Kina, som ikke svarer til den bestilte vare og i virkelig dårlig kvalitet

24. Oktober 2025

Scam

Worst quality I've ever experienced. Goods arrived in a trash bag which fits, all of the items are garbage and belongs in an incinerator. They list an address in Stockholm but it doesn't exist.

28. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr