Mobler Bewertungen 251

TrustScore 3.5 von 5

3.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig køb fra møbler de vil ikke engang tage deres sofa retur. Fejl på nakkepuderne hvor stålen gå direkte i ryggen når man sidder i sofaen. Efter klagen har jeg så hørt at sofaen ikke bliver produce... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service hos Gades møbler i Aalborg fra medarbejder Jørgen. Han gav sig god tid og ydede en rigtig god vejledning. Valgte en blå Symfoni sofa i læder//semi fra Hjort Knudsen. Ved levering var so... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte er vitrineskab på Møblers hjemmeside en fredag aften. En halv time senere blev jeg ringe op, mht. hvornår leveringen kunne finde sted. (København S afdeling) 15 min. efter mit opkal... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Møblér er en landsdækkende kæde af lokale møbelhandlere. Som fagmænd prioriterer vi stor viden om møbler, materialer og boligindretning.

3.5

1 Stern

Hat 62 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte og betalte for en TV bænk som…

Bestilte og betalte for en TV bænk som der ville være meget lang leveringstid på og 7 dage efter fortrød jeg købet og tog ned for at få pengene tilbage og der blev et kæmpe skænderi ud af det. For det første nævnte de overfor mig at de havde brugt lang tid på mig på en sofa jeg havde kig på , men som jeg alligevel ikke vil have. For det andet, så vil de ikke give pengene tilbage , selvom leverandøren ikke var gået i gang med møblet endnu. Så kunne få en gavekort, men at de vil beholde 40% af TV bænkens pris . Pga at sådan er deres regler åbenbart. Ringer så til møbler i Viborg og snakker med dem , da jeg er så ked af det og frustreret og bliver over fuset i Randers butikken , mens jeg står med mine børn derinde.
Den søde mand i Viborg er helt forvirret og kan ikke se hvorfor jeg ikke blot kunne få mine penge retur, og prøver at sætte noget hjælp i gang.
Det viser sig at der er individuel måde at de køre deres butikker på fra by til by. Han ringer tilbage og jeg kan så få mine penge retur , bortset fra 20% som de beholder stadig!
Jeg er målløs over så dårlig en behandling.
Vil aldrig sætte mine ben der igen. !!

Pas på bestillingsvarer, når først i har betalt så fanger bordet.

9. Februar 2022

Hej Dinnie,

Tak for din anmeldelse, vi sætter pris på anmeldelser som kan hjælpe os med at blive bedre også selvom hændelsen, som i dit tilfælde, er over et år gammel.

Konkurrence og forbrugerstyrelsen beskriver på deres hjemmeside forbrug.dk, reglerne for returret ved handel i fysiske butikker på flg. vis:

Et køb er en bindende aftale, og du kan som udgangspunkt ikke fortryde dit køb. Selvom mange butikker tilbyder en retur- eller bytteret, er det ikke en ret, du har efter lovgivningen, hvis det ikke er aftalt ved købet. Sælgeren bestemmer altså selv, om han eller hun vil tilbyde en fortrydelsesret, og hvilke regler der skal gælde for fortrydelsesretten.

I Møblér er en lang række af vores møbler ikke standard-varer og produceres efter den enkelte kundes ønsker, altså er der tale om bestillingsvarer. Hvis en kunde ønsker at annullerer en bestillingsvare inden møblet er produceret og afsendt fra producenten, vil det typisk være muligt at annullere ordren uden omkostninger for butikken eller kunden. Men, hvis en kunde ønsker at annullere en ordre på en bestillingsvare hvor produktionen er igangsat og møblet måske endda også afsendt fra producenten, vil butikken typisk være nødsaget til at sætte møblet yderligere ned for at få det solgt til anden side. Og det vil være en vurderingssag hvor meget det forventes at en bestillingsvare skal nedsættes for at blive solgt til anden side, herunder hvor specielle ønskerne har været fra den kunde der har bestilt møblet. Hvilket forklarer den ”forvirring” du bliver mødt med, da du kontakter indehaveren af Møblér butikkerne i Viborg og Randers.

I din konkrete sag har jeg været i kontakt med butikken og, selvom det er 13 måneder siden, husker de stadig episoden da du henvendte dig i butikken, ligesom de også husker at have forklaret dig at dit TV-møbel var produceret og afsendt fra producenten, hvorfor de returnerede 80% af det fulde købsbeløb til dig. De genkender dog ikke, at skulle have overfuset dig, hvilket ligger meget langt fra den måde de behandler alle i butikken.

Som jeg forstår det, så er sagen afsluttet for mere end et år siden og du har fået 20% af dit købsbeløb retur. Vi opfatter derfor sagen som afsluttet.

Iglin Tanggaard
Kædechef Møblér

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sofa lever ikke op til prisen !

Butikken hvor vi har købt sofaen reagerede hurtigt på vores anmeldelse og fortalte os at de kunne gøre noget ved de knirkende lyde.
To medarbejdere kom hjem til os og smurte sofaen der hvor den trængte til det, og som lovet så er de knirkende lyde nu væk.
Vi fik også at vide at vi kunne henvende os igen, hvis lyderne skulle komme igen.

Rigtig god service må man sige 👏

--------------------------

Servicen i butikken var god mem kvaliteten på sofaen som vi har købt svarer slet ikke til prisen. Den var på tilbud til 11.000 sat ned fra 16.000.
Så forventer man at den vil holde sig stabil i mere end 3 år.
Først så kan vi se at hjørnet er helt ujævn, efter reklamation så får vi et nyt hjørne. Det er god service. Men nu 3 år efter brug så knirker alle fjederne, selv dem på chaiselongen, hvor man sidder sjældent. Det er kun hjørnen og yderst i den ene side at de ikke gør.
Grunden til at vi har købt en dyr sofa er for at undgå sådan noget. Det er virkeligt skuffende og frustrerende at skulle leve med den lyd.
Vi havde før en sofa fra Ilva til 6000 kr som selv efter 7 år ikke har lavet disse lyde.

2. Dezember 2022

Hej Selma,

Tak for din henvendelse. Butikken har været i dialog med leverandøren ift. den sofa, du har købt.
Butikken kontakter dig omkring en løsning for dig.

Tine, Møbler

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utenlandske kunder frabedes i Odder.

Oppsøkte Møbler i Odder, ønsket å kjøpe en drømmeseng og fant en grei sådan. Til kr 499. Ekspeditøren gikk på lageret, hentet denne og pakket den ut. Men nei, betalingen var det verre med. Butikken aksepterer ikke utenlandske kort. Ligger kjeden 25 eller 50 år bakut? Det er i alle fall tydelig at butikkjeden skal ha seg frabedt utenlandske kunder. Turister er formodentlig et ukjent begrep i Odder, og riktig nok, det sommerhus vi låner av våre gode venner hvert år ligger når sant skal sies i Aarhus (Ajstrup Strand). Så vet vi hvor vi ikke skal gjøre våre innkjøp.

3. September 2022

Kære Ole
Jeg beklager din oplevelse i en af vores butikker. Vi tager din kritik til efterretning. Møblér er en frivillig kæde, hvor den enkelte butik beslutter sig for en terminalløsning og dermed også hvilke kort de kan tage imod i butikken. Butikken oplever nemlig et større procentuelt gebyr ved at kunne tage imod udenlandske kort, hvorfor de kun tager imod dankort.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er yderst godt tilfreds

Jeg er yderst godt tilfreds, jeg fik en rigtig god service.

Hilsen

Karin Bak.

1. August 2022

Hej karin

Mange tak for de fine stjerner, du har sendt vores vej. Det sætter vi pris på.

Du må have en god dag.

Sofa’en holdte ikke en gang 3 år

Vi troede vi købte kvalitet, men efter et par års brug kan vi se sandheden.

Normalt køber jeg en billig sofa, for så kan jeg skifte den ud hvis den får pletter eller lign. Min seneste sofa endte med at holde i over 12 år og den blevet brugt meget og kostede kun et par tusind.
Men med årene er jeg blevet mere miljøbevidst og besluttede i 2019 at købe en sofa fra en rigtig møbelhandler, med tanke på den skulle holde i 10 år ligesom min billige Bilka sofa have gjort. Nu skulle det være kvalitet og den skulle passes godt på!
Vi benytter os af Møblér Ishøj og vi får rabat fordi vi køber andre ting: sofabord, puf, plejemidler og en særlig imprægning af sofaens stof.
Jeg er super glad for muligheden for at få lavet sofaen som jeg ønsker den og i det stof jeg bedst kan lide. Service var fin og da vi får tingene leveret er vi meget glade.
Efter 3 år begynder stoffet på sofaen at “fnulre” meget, og syningen midt på sædestykket af chaiselongen begynder at sprede sig. Jeg tænker jeg husker at jeg tilbage i butikken valgte en stof type der ikke burde “fnulre” særlig meget og jeg specifikt kiggede efter de tal, men jeg må vel have set forkert!? Pyt, det er ikke slemt.
Syningen bliver vi dog meget bekymret for, da det er grimt og vi frygter den åbner sig helt over tid. Derfor prøver vi at holde øje med om den får særligt slid i en periode på 6-8 måneder.
Da vi er helt sikre på den kun udsættes for normalt brug, og det ikke kan være vores egen skyld, kontakter vi Møblér med billeder og spørger hvad vores muligheder er. Svaret er: “Da sofaen har overskredet reklamationsretten, har leverandøren afvist den. Et eksternt firma som vi før har brugt til at udbedre skader, vurderer at man ikke vil kunne sy denne skade, da stoffet vil skride.
Derfor vil mit bedste bud være, at i kan købe en ny chaiselong del, den vil i dag efter rabat koste kr. 4.800.- dog vil det ikke kunne undgås, at der vil være farveforeskel, men dette vil være mit bedste forslag til en løsning.”
Vi tænker det på ingen måde er en løsning at få en ny chaiselong med samme stof og syning, da det helt samme vil ske igen efter 2 år. Og vi spørger derfor om man ikke kan få syningen et andet sted? Men nej, svaret er: “ I forhold til delingen af stoffet på chaiselong delen, er det netop for at styrke stabiliteten i chaiselongen, at man deler stoffet, således at det ikke folder uhensigtsmæssigt meget efter kort tids brug.”
Vi står nu tilbage med en løsning om at udskifte chaiselongen hvert 2-3 år til lige knap 5000 kr. - og om at være det stik modsatte af bæredygtige.
Og med tanker som: Så er syning bevidst placeret lige der hvor man sætter rumpen, for at styrke stoffet? Så alternativet VED de er værre? Møblér nævner også at det er sjældent oplever den skade vi ser, hvilket jo faktisk betyder de oplever begge problemer (syning går op OG stoffet folder uhensigtsmæssigt)? Så hvorfor sælger de stadig produktet?

Alt dette for at sige at kvaliteten er lav og mulighederne efter reklamationsretten er udløbet, er ikke eksisterende.
Skal du have en god sofa, prøv Bilka eller Ikea!

25. Juli 2022

Kære Henriette
Tak for din henvendelse. Vi beklager din oplevelse med din sofa. Vi har talt med butikken og kan forstå, at de har strakt sig langt for at løse det, selvom det er over reklamationsretten. Og at de er kommet med en løsning på din henvendelse ved at kunne købe chaiselong modulet til indkøbspris + moms. Det er vigtigt at komme med det samme, når man oplever problemer med sit møbel og ikke vente flere måneder med at reklamere. Vi kan desværre ikke gøre mere, da det er udenfor reklamationsperioden.

Tine, Møbler

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fik en fantastisk service i butikken... MEN

Fik en fantastisk service i butikken, men efterfølgende har det kun været skuffende.
-de folk der kom for at monterer min nye seng svinede med pap og plastik i min indkørsel.
-de beslag som skulle holde sengene sammen var ikke med. Så sengen kunne ikke bruges alligevel.
-der kom så en og satte noget midlertidigt på dagen efter.
-der går næsten 4 uger inden de rigtige beslag kommer.
Og det værste er næsten at jeg alligevel skulle betale de 700 kr. For levering og montering.
IKKE TILFREDS

20. Juni 2022

Hej Kirstine

Tak for din henvendelse. Jeg vil gerne følge op på dette. Kan du sende os en mail med hvilken butik det drejer sig om til produkt@in2house.dk?

Fantastisk service

Jeg bestilte 2 stole fra natuzzi editions med en anden farve skind end tilbuddet lød på hos Jarvig Møbler i Nykøbing Falster. Der er svært at forestille sig helt, hvordan det endelige resultat bliver, når man skal bestemme sig ud fra en skindprøve på 10x10 cm , og må indrømme at vi ikke var helt vilde med farven, men vidste at når det var specielfremstillede møbler måtte vi leve med det, men efter at have siddet i begge stole en uge viste det sig at polstringen i den ene stol var så blød at at den trak helt skævt hvorimod den anden var hård som da vi købte den.
Vi tog et billede af begge stole og henvendte os hos Jarvig Møbler som godt kunne se den var hel gal, og tilbød os at sende den tilbage så vi kunne få en ny. Vi indrømmede at vi ikke var så vilde med farven og om vi kunne finde en løsning på det, og uden at blinke fik vi tilbudt at de ville tage stolene retur og vi kunne få alle vores penge tilbage.
Vi købte to andre stole som vi også havde set på nettet dog billigere end deres pris og straks prismatchede de, så vi fik dem til samme pris.
Fantastisk god service

11. Juni 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

når man får a hvide,der går en…

når man får a hvide,der går en uge,grundet,den er på fjernlager og så til der går over en måned og blir udskudt 1 uge mere,det ik helt ok

20. Mai 2022

Kære Kim
Tak for din henvendelse. Jeg kan forstå på butikken, at du desværre har fået en information på hjemmesiden, som ikke stemmer overens med den reelle leveringstid af din ordre. Det beklager vi meget.
Leveringstiden er 4 uger i arbejdsdage sammen med påsken og store bededag, som også har påvirket leveringen.
Vi beklager, at du er blevet misinformeret – vi vil undersøge, hvor det er gået galt og få det rettet, så det ikke sker igen.

Jeg kan forstå, at du vil modtage din sovesofa i dag, så jeg håber den lever op til dine forventninger.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Konstruktionsfejl i sko-skabene

Super flotte møbler og lette at samle, MEN der er en KONSTRUKTIONSFEJL i sko-skabene. Det er meningen at man skal kunne ændre størrelsen på rummet til skoene, MEN hvis man gør det, så kan skuffen ikke længere åbnes helt, da rumdeleren så går ud over den skinne som skuffen skal glide i.
Jeg kan derfor ikke bestemme selv hvordan mine sko skal opbevares i skufferne, som sådan set var hele pointen, men jeg lever med det, for skabene passer perfekt i gangen.

17. Mai 2022

Kære Heidi

Tak for din henvendelse. Jeg har været i dialog med vores leverandør, som meget gerne vil se hvad der går galt, da de ikke har oplevet dette før.
Så hvis du kan tage et billede eller en video og sende til produkt@in2house.dk, så vil jeg og vores leverandør, efter bedste evne, forsøge at hjælpe dig med dit skoskab.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personalet tager sig tid …

Fantastisk hjælpsomhed vejledende personale med god tålmodighed selv om jeg har spurgt mange gange…. Gode til at hjælpe med og informere om kvalitet, farvevalg og lign.
Jeg har handlet i Møbler Skanderborg

3. Mai 2022

Hej Eva

Tusind tak for de fine ord, du har sendt mod butikken i Skanderborg. Vi stræber altid mod at give vores kunder en god vejledende oplevelse i butikken. Det kan jeg læse, at du har oplevet i Skanderborg.

Jeg håber, du er blevet glad for dit køb i butikken.

Stort udvalg

Stort udvalg, rolig og behagelig stemning. God information om de aktuelle købsemner og også god situationsfornemmelse omkring pauser til forbrugeren i informationerne.
Vi kommer helt sikkert tilbage 😊

28. April 2022

Hej Marianne

Vi er meget glade for, at du har taget tid til give os en anmeldelse af din oplevelse i en af vores butikker.

Vores forbrugere skal altid en god og rolig oplevelse i butikkerne, og det kan jeg høre, at du har oplevet.

Vi glæder os til at se dig snart igen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte et spejl som stod til at være…

Bestilte et spejl som stod til at være på lager.

På den baggrund, kunne man vælge om afhentning skulle foretages i Aars eller i Aalborg.

Men her burde jeg som kunde, tilsyneladende vide, at de respektive filialers lagerstatus, ikke taler sammen med mulighederne for at vælge hvilket varehus udlevering skal ske hos.

I hvert fald var det ikke på lager og vi måtte vente 2,5 uge på det.

Opfølgningen fra butikken i Aalborg, var dog fin. Men ordren blev netop placeret hos Møbler, da det jf. hjemmesiden var på lager.

Jeg havde egenligt ikke planlagt at lave en anmeldelse, men da Mobler selv opfordrer til det, så skal de få den.

4. April 2022

Hej Jonas
Jeg beklager, at du havde opfattet, at varen var på lager i den pågældende butik. Vi har ikke et fælles IT-system, som kan informere om varer på lager i den valgte butik, selvom vi gerne ville kunne give vores kunder den oplevelse. Derfor skriver vi gns. leveringstid, ekskl. weekend.

Jeg håber fortsat, at du er tilfreds med dit spejl :)

Fantastisk Sofa, Hurtig levering

Købte en Sofa i starten af måneden, og snakker med sælger i Kumo Holstebro, super god behandling og vi snakker om den her sofa vi skal have vi vil enlig have den rigtig hurtigt, men sælger siger. skal vi ikke lige have den imprægneret, og det takker vi da ja til og han siger den skal lige stå et døgn, men 2 dage efter bliver den leveret på vores adresse båret ind i stuen, vi er så glade for den det bare en lækker sofa

31. März 2022

Kære Christoffer

Mange tak for de flotte stjerner, du har sendt af sted til butikken i Holstebro.

Hos Møblér går vi meget op i vores kunder, og at i skal have en god oplevelse i butikken. Det kan jeg læse, at i bestemt har oplevet i butikken.

I må nyde mange timer i jeres nye sofa.

Verdens bedste service!

Jeg har kun gode ord om Møblér i Skalborg og den ekstrem gode service, som vi har modtaget. Vi er blevet mødt med forståelse, tålmodighed, ekspertise samt gode råd. Selv efter mange spørgsmål/længere rådgivning og et pludselig valgskifte til en helt anden møbelserie, blev vi mødt med smil og hjælpsomhed.
Gunnar har givet os den bedste service, som jeg personligt nogensinde har oplevet. Han er uden tvivl gået "above and beyond" for os og deres fine butik samt store udvalg er helt sikkert et besøg værd!

29. März 2022

Kære Samantha

Hvor er det skønt at høre så meget ros til butikken i Aalborg :)
Vi går utrolig meget op i at hjælpe og rådgive vores kunder, så i går derfra med en rigtig god oplevelse. Det må man sige, at i har oplevet med i butikken :)

Jeg har videregivet de fine ord til butikken - det bliver de glade for at læse.

Bestilte 2 elevationssenge fra Mørkøv Bolignyt

Bestilte 2 elevationssenge fra Møblér Mørkøv Bolignyt.
De kom på nævnte leveringsdato.
Der var 2 flinke leveringsarbejdere ude og sætte dem op. Og alt virker bare helt perfekt.
De var super hurtige og gjorde deres arbejde flot og godt. Handler helt klart hos Møblér Mørkøv Bolignyt igen.

24. März 2022

Kære Phillip

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter pris på de fine ord om Mørkøv butikken.
Vi går meget op i at yde god personlig service til vores kunder, så i får den bedste oplevelse.

Fantastisk oplevelse

Vi havde en fantastisk oplevelse i Gades Møblercenter i Aalborg, hvor vi blev mødt med hjælpsomhed, tålmodighed og åbenhed omkring fordele og ulemper i forbindelse med vores specifikke overvejelser.
Vi vil klart anbefale et besøg i Gades Møbelcenter i Aalborg, hvis man leder efter nye møbler.

21. März 2022

Hej Birgit

Tak for din flotte anmeldelse af butikken i Aalborg. Personlig service rettet mod jeres behov og overvejelser lægger vi meget vægt på, og jeg er glad for at høre, at i fik en god oplevelse i butikken.

Tine, Møblér

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr