Mobilrepair Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

UMULIGT at ringe dem op. Har flere gange siddet i kø i op til en time før jeg gav op. De lover desuden mere end de kan holde. De skriver 8 dage, nu er der gået 12 dage og de har ikke eng... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne anbefale mobilrepair i København. Meget fin service.. Kom med to Iphone , telefoner sidst på formiddagen, de var repareret kl 14. Den ene (min datters) havde fået skiftet skærm, den ande... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min Samsung 6 Edge VAR ved at gøre skriften større Pludselig opstod der blå felter Som skiftede position , som et ring pon Spil , intet virkede mere , Kørte til Helsingør Mobilrepa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er ÅR siden, jeg har oplevet så positiv, imødekommende og effektivt et menneske som Mamet - hans virksomhed fortjener et besøg BARE for at se, hvordan man behandler sine kunder - venligt, aktivt,... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Handy-Recycling und Entsperrservice
  2. Telefonreparaturdienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Mobilrepair's mission er, at tilbyde simple og problemfrie løsninger til vores kunder. Priserne er konkurrencedygtige og går hånd i hånd med et højt serviceniveau, kvalitetsdele og en hurtig behandlingstid. Vi er beliggende med en fysisk butik i Helsingør samt en Drop-Shop i København, hvor du altid er velkommen med din telefon.

Kontaktinformationen

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

346 Bewertungen

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Go service

Super gode service. Rigtig søde medarbejder, Anbefales stærkt. Velfortjent 5 stjerner

29. August 2016

Hej Yt.

Tak for din anmeldelse.
Vi håber du har lyst til at anbefale os i fit netværk.

Ærlig forretning

Fantastisk service, hurtig reparationstid. Ærlig forretning😍
Jeg indleverede en iphone 5S med det der lignede en pixelfejl midt igennem displayet samt problemer med at trykke på alt midt på og nogle gange trykkede den selv!!! Udsigten blev at jeg kunne være heldig at det kun var et løst kabel og jeg derfor kunne slippe med 250kr ellers en ny skærm til 800-900kr. Efter en time kunne jeg hente min telefon og betale 250kr.
Fantastisk

23. August 2016

Hej Michelle.

Mange tak for din gode anmeldelse.
Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse hos os, og håber derfor du vil anbefale os i dit netværk.

God oplevelse

Jeg havde i dag super god oplevelse i butikken. Jeg fik repareret min iPhone 6. Der var intet at sætte en finger på, fantastisk service og min telefon er bedre en den var fra ny.
Det er tydeligt at mærke, at kundeservice er en høj prioritet.

19. August 2016

Hej Mikkel.
Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at vide at din oplevelse har været god!
Vi håber derfor du vil anbefale os i dit netværk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så bliver det bare ikke bedre !

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos MobilRepair: fantastisk kundeservice af begge de to personer, som sørgede for at min S7 Edge blev så god som ny igen.
/preben

8. August 2016

Hej Preben.
Tak for en rigtig fin anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse i Mobilrepair.

God og hurtig service!

På min ferie fik jeg lige smadret min skærm på min iPhone 6S. Så tog jeg ind hos Mobilrepair og fik skærmen skiftet på 30 minutter!
Meget tilfreds.

5. August 2016

Hej Louie.

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god og hurtig oplevelse hos os.

Lifesaver!!

Min iphone og alt indhold blev reddet, trods den tog en dukkert!!! Det er guld værd!

6. Juni 2016

Hej Keti.

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du have en god oplevelse hos os :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super, hurtig og smilende service

Ham der står i mobilrepair i Kompagnistræde er simpelthen bare så flink. Telefonen blev repareret på en time og endda billigere end først forventet.

Absolut intet at udsætte og jeg kan varmt anbefale stedet.

1. Juni 2016

Hej M.

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at oplevelsen var god.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig service til fair pris

Fik i dag hurtig og god service, der var til byens bedste pris i følge min erfaring. Personalet var behageligt og hjælpsom.

20. Mai 2016

Hej C.

Tak for din anmeldelse, den er vi glade for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kompetent personale og hurtig levering af rep.

God service og hurtig behandling Intet at klage over

23. April 2016

Hej Henning.

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med din oplevelse i Mobilrepair.
Vi håber derfor at du vil anbefale os i dit netværk.

Så god stil👍🏻👍🏻👍🏻

Perfekt reparation og service😊

13. April 2016

Hej Rikke.

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for, at du har været tilfreds med både service og reparation.
Vi håber derfor også at du vil anbefale os i dit netværk.

Super service

Rigtig god service og altid et smil samt en perfekt reparation.

12. April 2016

Hej Thomas.
Tak for din anmeldelse, vi er glade for, at det har været en god oplevelse.

Vi håber du vil anbefale os i dit netværk :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk behandling og hurtig ekspedering

Smadret iPhone lavet på 1 time. Fik en rigtig god behandling, afslag i pris ift. konkurrenterne og hurtig ekspedering. Kan helt klart anbefale dem.

4. April 2016

Hej Jesper.

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at din oplevelse hos har været god.
Vi håber du vil anbefale os videre i dit netværk :)

Super behandling!

Super seriøs service - kommer helt sikkert tilbage hvis nye problemer opstår med min mobil!

17. März 2016

Hej Susanne.

Tak for en god anmeldelse, vi er glade for du har haft en dejlig oplevelse, og vi håber selvfølgelig at du vil anbefale os i dit netværk.

Hurtigt og effektivt.

Super hurtig og god service.

9. März 2016

Hej Jens.

Tak for din anmeldelse, vi håber du vil anbefale os i dit netværk :)

Super service

Det tog kun 10 min. at få skiftet batteri på en iPhone 6 og den virker nu perfekt igen...

7. März 2016

Hej Johnny.

Tak for din anmeldelse, dejligt at høre at det virker som det skal.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ærlighed skal man lede længe efter!

Men vil spare andre for besværet. Man finder sjældent så god en service, som man oplever hos Mobilrepair i København K. Kom med ødelagt mobil og bestilte en ny skærm, da jeg troede at skærmen var årsag til de striber, der løb ned langs mobilen samt nogle touchfunktioner,der ikke virkede. Bliver senere ringet op om at jeg kunne spare en ny skærm ved at beholde den gamle, da den bare trængte til nogle kyndige hænder med en god omgang rens. Det er skønt at møde et personale, der faktisk har noget faglig stolthed med det de laver og så er de super venlige.

20. Februar 2016

Hej Jeanette.

Tak for din dejlige anmeldelse.
Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse hos os, og vi håber på du vil anbefale os i dit netværk :)

Venlige hilsen

Hurtig og god service

Tog kun 25 min. Og utrolig høflig betjening, kun stor ros her fra.

12. Februar 2016

Hej Morten.

Tak for din anmeldelse, vi er glade for du har været tilfreds med din oplevelse hos os.
Vi håber du vil anbefale os i dit netværk :)

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr