UMULIGT at ringe dem op. Har flere gange siddet i kø i op til en time før jeg gav op. De lover desuden mere end de kan holde. De skriver 8 dage, nu er der gået 12 dage og de har ikke eng... Mehr ansehen
Min Samsung 6 Edge VAR ved at gøre skriften større Pludselig opstod der blå felter Som skiftede position , som et ring pon Spil , intet virkede mere , Kørte til Helsingør Mobilrepa... Mehr ansehen
Det er ÅR siden, jeg har oplevet så positiv, imødekommende og effektivt et menneske som Mamet - hans virksomhed fortjener et besøg BARE for at se, hvordan man behandler sine kunder - venligt, aktivt,... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Mobilrepair's mission er, at tilbyde simple og problemfrie løsninger til vores kunder. Priserne er konkurrencedygtige og går hånd i hånd med et højt serviceniveau, kvalitetsdele og en hurtig behandlingstid. Vi er beliggende med en fysisk butik i Helsingør samt en Drop-Shop i København, hvor du altid er velkommen med din telefon.
Stengade 7, 3000, Helsingør
- info@mobilrepair.dk
- www.mobilrepair.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Hurtig og fantastisk service
Rigtig god oplevelse. Et meget venligt og serviceminded personale. God og tryg reparation af min iPhone. Kan helt klart anbefales.
Hurtig og Venlig betjening
Sød og venlig betjening. Gav sig tid til at forklare og være sikker på at jeg betalte for den rigtige reparation. Hurtig og effektiv reparation af min mobil. Kan absolut anbefale denne butik
hurtige og servicemindede
Hurtig, venlig og professionel! Super service!
lyn hurtigt
ikke så meget fis
telefonen blev fikset på 10 min også var jeg på vej ud igen
tak for god service
Fantastisk service
Har igen fået mobilen lavet, fremragende og hurtig service til fair priser.
en ærgelig oplevelse af ellers en normalt god butik.
har været fuld tilfreds med dem indtil jeg afleverede min experia z2.
afleverede den med en skærm der skulle repareres , fik en mobil tilbage der er uden lyd når man ringer til den.
efter den har ligget der over en måned får jeg at vide at de ikke kan gøre mere ved den.
og det bliver fremlagt at det er pga. den har været tabt. det sjove er bare at den ringede fint inden jeg afleverede den.
så lidt mærkeligt hvis det skulle havde været pga. faldet.
så aflevere et tlf. til kr. 5000,00 og betaler for reparation af glasset. og for en retur som er mere defekt en da den blev afleveret. så det har været en dyr fornøjelse at sende den til mobilrepair.
lidt ærgerligt at de bare fedter den af på kunden, for de yder normalt en god service og er meget flinke.

Antwort von Mobilrepair
Fremragende service
Skal have ny skærm på min Galaxy S5. Mobilrepair afventer endelig tilladelse fra Samsung, men de tilbød at ringe til mig så snart tilladelsen foreligger. Ydermere fik jeg en gratis SIM kort adapter, så jeg kan bruge min Galaxy S2 indtil videre. Kan kun anbefales !!
God oplevelse
Jeg var forbi d. 16/1 for at få skiftet skærmen på en iPhone 4S. Da der havde været mange reparationer, havde de ikke flere skærme på lager. Personalet lovede at sende mig en sms, når de havde skærmene på lager igen - Dette skete d. 20/1, efterfølgende gik det ellers hurtigt med få lavet den. Så alt i alt en god oplevelse, bortset fra den lidt "lange" ventetid :-)
Fremragende service
Har en iPhone 4 som Jeg troede skulle have ny skærm, viste sig der blot skulle lidt justeringer til, så var den klar til brug.
Fik dette helt uden beregning, det må da være det man kalder god service.
Venligt og imødekommende personale, og ikke mindst god kaffe.
Kan varmt anbefale stedet til andre 👍😃
Super fin service den 2. januar :-)
Jeg vil gerne anbefale mobilrepair i København. Meget fin service.. Kom med to Iphone , telefoner sidst på formiddagen, de var repareret kl 14. Den ene (min datters) havde fået skiftet skærm, den anden (min egen) skulle have nyt opladerstik. Troede jeg. Det vidste sig, at det var nok at rense stikket for nullermænd med en pincet. Det gjorde reparatøren - uden beregning! Meget fin service :-)
Fin betjening
Fået ny power- og homeknap (Iphone 4S) til en ganske fordelagtig pris. Hurtig levering. Mon ikke det er Mobilrepair, jeg benytter næste gang?
Tre-i-en oplevelse, fantastisk service, super produkt, meget rimelig pris
Havde tabt min iPhone i juletravlheden og totalt smadret min skærm og var allerede i panik over at skulle undvære den og betale en jetjager for det. Mobilrepair kiggede på den, stillede nogle forskellige løsningsforslag op i forskellige prislejer, og bad mig gå ud og drikke en kop kaffe. Kunne hente min telefon 30min senere og betale under halvdelen af hva jeg havde fået foreslået af andre reparatører. 10 guldstjerner herfra
Fik hurtigt sat nyt glas i smartphone :-)
Jeg fik en super forståelig betjening, hvor er det godt vi har Mobilrepair i Helsingør :-)
Ipad
Jeg havde prob. Med min iPad,fik meget mere hjælp end jeg kunne forvente, en utrolig høflig og flink betjening. Alt helt i top
Virkelig god service
Dygtige mennesker, god pris og lynhurtig hjælp - og så er de altid både super venlige og meget glade i butikken - det er skønt! Jeg kan varmt anbefale alle at få lavet deres telefon her :o)
Fantastisk service :)
Min chef fik smadret glas på sin Iphone under en julefrokost da der var en der gik ind i ham mens han stod og skrev på den, og den røg på gulvet. Hurtig handling fra mobilrepair i Stengade, Helsingør, og tlf. er igen fin som ny og julefreden er i hus, super service til en god pris. Kan varmt anbefales.
Supereservice til nul kroner!
Det var en fornøjelse at komme i Mobilrepair i Kompagnistræde i København. Jeg kom ind med min iPhone 4 til reparation. Det supersøde personale lavede en fejltest, som viste sig ikke at være rigtig. Så lavede de en ny, og problemet var så lille, at det ikke krævede nye reservedele. Og så syntes de heller ikke jeg skulle betale for det. Sikke et overskud - de gjorde absolut dagen ekstra god! Havde der været flere stjerner, havde I også fået dem.
Superservice med gode priser og fantastisk smilende personale
Det er altid en fornøjelse at komme i denne butik. Intet problem er for stort eller lille. Reparationer udføres mens man venter, og det tilbydes udsøgt kaffe til absolut rimelige priser. Man bliver glad over at komme i denne virksomhed, der udstråler livsglæde og arbejdsglæde fra ejer og ansatte.
Fantastisk og hjertevarm
Jeg har nu to gange fået lavet telefoner i Helsingør hos mobilrepair
De er smilende og søde, og gode til at forventningsafstemme.
De reparere lynhurtigt, og de har meget retfærdige priser.
Jeg vil anbefale dem til alle der har bøvl med telefonen
Super butik ,super service.
I skal alle der har en mobil komme i denne butik, når der er problemer med mobilen. I får den bedste betjening.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.